• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

عکس کنسول های قدیمی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Navid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Navid

کاربر عضو
وب سایت
www.aparat.com
لایک ها
242
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
در این تاپیک عکس کنسول های قدیمی را میزاریم که قیمتشون هر روز داره شارپی بالا میرود

کاش عکس کنسول های خودمونو بذاریم

اون دوران انگار یه خواب و رویا بود..

نوید این کنسول بهتره یا پی اس وان استوک یا گیم استیک؟
اینا کنسول بازی به معنای واقعی نیستن اصولا دیگه کنسول ریترو یا دستگاه ریترو گیمینگن
ولی همین رو ایران پیدا کنید خوبه البته قیمت گزافی احتمالا داره متاسفانه.
کنسولهای دستی اندرویدی چینیو پیشنهاد میکنم
حتی اچیومنت هم داره اچیومنت رسمی تو سایت گیمرکارت کنار اچیومنت مایکروسافت و تروفی پلی استیشن کنتور میندازه
گوشی اندروید هم براش دسته بگیرین از اونا که شکل جوی کان های سوییچه جوابه برای اینا

اینا کنسول بازی نیستن اصولا دیگه دستگاه ریترو گیمینگن
ولی همین رو ایران پیدا کنید خوبه البته قیمت گزافی احتمالا داره متاسفانه.
کنسولهای دستی اندرویدی چینیو پیشنهاد میکنم
حتی اچیومنت هم داره اچیومنت رسمی تو سایت گیمرکارت کنار اچیومنت مایکروسافت و تروفی پلی استیشن کنتور میندازه
گوشی اندروید هم براش دسته بگیرین از اونا که شکل جوی کان های سوییچه جوابه برای اینا
مرسی ولی میخوایم دو نفره واسه فان و نوستالژی کراش ماشینی رو تو خونه پلی بدیم...
بین این سه گزینه موندیم...

یه راهشم اینه پلی۴ یا ۵ بگیرید داره اینها رو مفتم میفته اکانت اریجش خصوصا رو ۴
حیف که نت قطع شده فعلا
ولی برای فان همین ps1 مینی که خود سونی داده به نظرم خوبه

نوید این کنسول بهتره یا پی اس وان استوک یا گیم استیک؟
کنسول های پلی استیشن کلاسیک و گیم استیک در کنار موارد مثبتی که دارند موارد ضعف هم دارند مثلا اینکه بازی را با کمی کندی اجرا میکنند پیشنهاد من خرید پلی استیشن 1 ارجینال است

کنسول های پلی استیشن کلاسیک و گیم استیک در کنار موارد مثبتی که دارند موارد ضعف هم دارند مثلا اینکه بازی را با کمی کندی اجرا میکنند پیشنهاد من خرید پلی استیشن 1 ارجینال است
بیشتر توضیح میدی؟
الان کنسول اورجینال ارزونتره ولی تو میگی بهتره...

بیشتر توضیح میدی؟
الان کنسول اورجینال ارزونتره ولی تو میگی بهتره...
گیم استیک خوب نیست جنس خوبی نداره زود خراب میشه کلاسیک هم بازی ها را اسلو موشن نشون میده و کپی خور کردنش سخته. پلی استیشن 1 اریجیتال سی دی هاش همه جا هست ارزون و کیفیت تصویرش از این دو تا بهتره

گیم استیک خوب نیست جنس خوبی نداره زود خراب میشه کلاسیک هم بازی ها را اسلو موشن نشون میده و کپی خور کردنش سخته. پلی استیشن 1 اریجیتال سی دی هاش همه جا هست ارزون و کیفیت تصویرش از این دو تا بهتره
اون پلی استیشن ارجینال تا جایی که من میدونم همچینم ارجینال نیست و در بهترین حالت ساخت داخل نباشه ساخت هند و پاکستان... چون دستگاهش تولید نمیشه.
چه کاریه آخه!
بازیهای همین رو استور سونی هست خیلیاش همون خاطره انگیزها، راحت مفت تومن میتونه بگیره بازی کنه. من مثلا JRPG بازم باز اواخر تو فکر این بودم خودم بخرم چون واقعا مفتن عناوینش. با بهترین کیفیت روی پلی4 یا 5 میتونه بازی کنه به هر حال.

اون پلی استیشن ارجینال تا جایی که من میدونم همچینم ارجینال نیست و در بهترین حالت ساخت داخل نباشه ساخت هند و پاکستان... چون دستگاهش تولید نمیشه.
چه کاریه آخه!
بازیهای همین رو استور سونی هست خیلیاش همون خاطره انگیزها، راحت مفت تومن میتونه بگیره بازی کنه. من مثلا JRPG بازم باز اواخر تو فکر این بودم خودم بخرم چون واقعا مفتن عناوینش. با بهترین کیفیت روی پلی4 یا 5 میتونه بازی کنه به هر حال.
ایشون پلی 4 و 5 ندارند. برای نوستالزی می خوان بازی کنند

ایشون پلی 4 و 5 ندارند. برای نوستالزی می خوان بازی کنند
بهترین گزینه به نظرم خرید همیناس اگه دارن چه بهتر
نه حداقل PS3 یا کم کمش PS2 کپی خور چون پلی۲ هم تا این اواخر تولید میشده به پلی۱ هایی که تو بازار هست هیچ اعتباری نیست

یه سری کنسول هم من دیدم جدیدا تبلیغ میکنن در حد یه فلشه و روش پر از بازی های نوستالژی
نوید بهتر در جریانه احتمالا @Navid

عقب
بالا