• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

حمایت از گیک کلاب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
مالیات که نمیخوره چون مبلغ کمه
ولی منظورم استفاده از این پلت‌فرم ها بود
یک سایت میدونم که هست مخصوص همین دونیت گذاشتن
حالا شاید یکی لینکش رو بذاره
برای استفاده از دونیتو ابتدا باید در زرین‌پال ثبت‌نام کنید و فرآیندهای پایه آن را طی کنید.

گام 4 امور مالیاتی طرفو می خواد وو....

مثل bhw میتونید vip بزارید که اجازه پست تو بازارچه رو به یوزر میده. البته تعداد یوزرا باید بیشتر ازینا باشه
یا مثل فروم های warez دسترسی به بخش های خاص که فایل (آموزش، قالب، افزونه و... به روز داره)

مثل bhw میتونید vip بزارید که اجازه پست تو بازارچه رو به یوزر میده. البته تعداد یوزرا باید بیشتر ازینا باشه
یا مثل فروم های warez دسترسی به بخش های خاص که فایل (آموزش، قالب، افزونه و... به روز داره)
ما هنوز اون حجم از کاربر رو نداریم

اینها برای زمانیه که اینجا فایل خاص یا بازار فعالی باشه
الان مثلا ستاره‌ای تگی چیزی بدن برای کاربر جذابه
وگرنه اونها بنظرم مزیت حساب نمیشه فعلا

مالیات که نمیخوره چون مبلغ کمه
ولی منظورم استفاده از این پلت‌فرم ها بود
یک سایت میدونم که هست مخصوص همین دونیت گذاشتن
حالا شاید یکی لینکش رو بذاره
تا جایی که میدونم روی هر تراکنشی از طریق درگاه های پرداخت 10% مالیات همیشه هست
چه کاریه
یه شماره کارت تمومه کار
اونطوری شاید شیک تر می بود..
من یکی اعتماد ندارم..
حس میکنم بخشی از پرداختی ها رو توی لیست نمیاره و دزدی پنهان میکنه..
پیگیری های احراز هویت زررین پال رو هم میخواد

آخرین ویرایش:
من شاغل نیستم و دستم خالیه با این حال در حد توانم کمک میکنم...
هیچ وقت فراموش نمیکنم وقتی کل ارتباطات حتی اس ام اس و تماس تلفنی قطع بود یه جایی بود که بشه با رفقای قدیمی چند کلمه حرف زد...

من شاغل نیستم و دستم خالیه با این حال در حد توانم کمک میکنم...
هیچ وقت فراموش نمیکنم وقتی کل ارتباطات حتی اس ام اس و تماس تلفنی قطع بود یه جایی بود که بشه با رفقای قدیمی چند کلمه حرف زد...
نگران نباش ما هستیم

کلا بچه های پی تی وفادارن
فروم بسته بود پیام خصوصی ول نمیکردن
من خودم خیلی وقت بود که پی تی لاگین نکرده بودم بعداً فهمیدم بسته شده فروم...
هیچی جای فروم رو نمیتونه بگیره با اینکه امکانات تلگرام به مراتب بیشتره ولی فروم نوستالژیه

هر پیشنهادی دارید با جزییات دقیق تر بگید..
اشتراک ویژه یا همون ستاره که حامد گفتن میتونه پیشنهاد جالبی باشه.
نیاز به درگاه نیست که مالیات بگیره با یه شماره کارت هم میشه قضیه رو جمع کرد.
مثلا میشه یه بازه تعیین کردن مثل 50 تا 150 که هرکی هرچقدر خواست واریز کنه حالا مبلغ دقیقی هم میشه گذاشت (ولی از نظر من شغل اکثریت به بازار آزاد وصله یه ماه شاید بشه سقفش رو واریز کرد یه ماه شاید کف مبلغ)
حالا یه تگی ستاره‌ای چیزی هم اگه نشون بده که چه بهتر اگه نشون نده هم هیچ مشکلی نیست.
بک لینک فوتر رو هم میشه ازش به عنوان یه آپشن استفاده کرد.
دونیت یه جوری راحت تر و کم دردسر ولی بعد یکی دوما بنظرم از یاد میره ولی این اشتراک خودش باعث میشه که مداوم باشه و از دیدگاه من باعث فعالیت مستمرهم میشه.

کافی بده هم هست , اسمش رو از روی buymecoffe کپی کرده! واقعا حتی اسم هم از خودشون خلاقیت ندارن !
من نظرمو گفتم..
زیاد به اینجور سیستم ها..بخصوص سیستم های کوچیک تازه تاسیس نباید اعتماد کرد..

من نظرمو گفتم..
زیاد به اینجور سیستم ها..بخصوص سیستم های کوچیک تازه تاسیس نباید اعتماد کرد..
کلا سیستم مسخره ای هست ! چرا باید یه نفر بجای اینکه پول رو مستقیم بگیره , اول بده به شخص ثالث و بعد منتظر باشه که شخص ثالث رو پول بهش بده!

پیش فاکتور صادر شد؟

چی شد بالاخره تصمیمتون ...

عقب
بالا