• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
به زودی با ای پی اصن
حدس میزنم سریع یک نسخه از فایرفاکس رو فورک میکنن به اسم مرورگر ملی چه روی اندروید چه دسکتاپ. هر تغییری بخوان توش میدن از جمله امکان استفاده از سلف سرتفیکیت بدون دادن هشدار به کاربر

حدس میزنم سریع یک نسخه از فایرفاکس رو فورک میکنن به اسم مرورگر ملی چه روی اندروید چه دسکتاپ. هر تغییری بخوان توش میدن از جمله امکان استفاده از سلف سرتفیکیت بدون دادن هشدار به کاربر
شدنی نیس کلی موبایل اپ وب اپ و ...

شدنی نیس کلی موبایل اپ وب اپ و ...
10 روز قطع اینترنت رو کسی فکر میکرد شدنیه؟ شد!
برای اونا هم کم کم فکر میکنن. اپ که خطای ssl نمیده. وب اپ رو هم با همون فایرفاکس ملی شده میگن اجرا کنید

روبیکا و... یه کپی از محیط تلگرامه...

پیام رسان های ایرانی یه کپی واضح از روی تلگرام
ولی هرچقدر هم رو نت ملی باشیم و اینا همه امکاناتی که تلگرام داشت رو بدن، بحث اعتماد که باشه نمیشه بهشون اعتماد کرد.

به نظرم ایتا سورس تلگرام رو گرفته ران کرده. چون تلگرام اوپن سورس هست.

بچه ها با tdlte ایرانسل الان وصلن
تی دی ال تی ای. با اون اسم دهن پرکنش
5g
4g
Adsl
دیال آپ
غیر از اینه که همه اینا
از یه سوراغ اینترنت میگیرن؟

پیام رسان های ایرانی یه کپی واضح از روی تلگرام
ولی هرچقدر هم رو نت ملی باشیم و اینا همه امکاناتی که تلگرام داشت رو بدن، بحث اعتماد که باشه نمیشه بهشون اعتماد کرد.
ببین هر کاری کنن به گرد پای تلگرام هم نمیرسن
از آپلود کردن فایل بگیر تا عکس
قطعی های مکرر
و...

قطعی های مکرر
و...
اصلا کانال و گروه اینای تلگرام رو بذاریم کنار این همه فضا از کجا میاد از اولین روزای تلگرام اکانت دارم روش حتی بک آپ سایت هم نگه داشتم.
احتمال سوختن هارد رو دیدم به مشکل خوردن سرور بک آپ ولی گزینه آخر تلگرام بی چون و چرا بدون هزینه نگهداری میکنه.

قطعی های مکرر
و...
اصلا بخوایم منطقی نگاه کنیم تو دنیا اینطوریه نه فقط ایران واقعا یه تیم خلاق و قوی پشت تلگرامه

اصلا بخوایم منطقی نگاه کنیم تو دنیا اینطوریه نه فقط ایران واقعا یه تیم خلاق و قوی پشت تلگرامه
با یک میلیارد کاربر
عملا با یک تیم ۳۰ نفری اداره میشه
همه هم دورکار !!
اصلا الگوی کاریش تو بحثهای بیزینسی یه کتگوری جدایی برای خودش درست کرده .
درد و بلاش بخوره تو سر هر چی اپ بدردنخور مثل اینستا و واتساپ و ...
احساس دین میکنم بهش ، اوضاع درست بشه حتما یه اکانت پرمیوم میگیرم چون احساس میکنم تو ده سال گذشته خیلی ازش استفاده کردم ، کاری و شخصی و ... .

ظاهرا سایت دانلودها دسترسی پیدا کرده , از دیروز کلی پست جدید گذاشته

فکر کنم هاست ها و سرورها دسترسی پیدا کردند , سایتم قالب وودمارت داره تا چند روز قبل تو پیشخوان وردپرس ارور دسترسی به آپدیت میداد
امروز چک کردم دیگه پیغام خطا نیست

آخرین ویرایش:
نت افراز روی سرویس های سالیانه دامنه رایگان میده ir یا com Screenshot 2026-01-18 125147.png

بعد در توضیحات خرید دامنه یک قسمت توضیح داده که دامنه رایگان تا زمانیکه سرویس فعال باشه رایگان برای کاربر تمدید میشه
Screenshot 2026-01-18 125028.png

یعنی قیمت هاست 3300 هست , بعد نت افراز 2 تومن دامنه رایگان میده بهت ؟

تی دی ال تی ای. با اون اسم دهن پرکنش
5g
4g
Adsl
دیال آپ
غیر از اینه که همه اینا
از یه سوراغ اینترنت میگیرن؟
شرکت های واسط گاهی دسترسی هارون متفاوت میشه

عقب
بالا