• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

آپارات

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Navid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Navid

کاربر عضو
وب سایت
www.aparat.com
لایک ها
243
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
برای چنلم کلی زحمت کشیدم اما فقط ماهی 400 تومن از اپارات کسب درامد دارم. خیلی کم میده. تا حالا نزدیک 6 تومن برام واریزی داشته اما واریزی هاش منظم است

برای چنلم کلی زحمت کشیدم اما فقط ماهی 400 تومن از اپارات کسب درامد دارم. خیلی کم میده. تا حالا نزدیک 6 تومن برام واریزی داشته اما واریزی هاش منظم است
تو یوتیوب بودی چند برابر بازدهی داشت البته میگن دیگه به ایرانیا پول نمیدن
قید وب فارسی رو بزن چیزی تو چنته داری به انگلیسی بگو آسانسوری میری بالا اگه کیفیت داشته باشه
من خواستم چنل موزیک بزنم حوصله ام نکشید بیخیال شدم

تو یوتیوب بودی چند برابر بازدهی داشت البته میگن دیگه به ایرانیا پول نمیدن
قید وب فارسی رو بزن چیزی تو چنته داری به انگلیسی بگو آسانسوری میری بالا اگه کیفیت داشته باشه
من خواستم چنل موزیک بزنم حوصله ام نکشید بیخیال شدم
موزیک وقت گیره و بحث کپی رایت

توی این وضعیت نرخ درآمد ها چقدر بیشتر شده؟!

بچه ها من این مدت که نت ملی بود استریم آپارات رو چک کردم دختره با7K فالور روزی حدود2 میلیون تومن دونیت جمع میکنه :l
میخوام منم استریم کنم ولی چون دختر نیستم نمیدونم سودی میکنم یا نه . کسی تجربشو داشته؟

بچه ها من این مدت که نت ملی بود استریم آپارات رو چک کردم دختره با7K فالور روزی حدود2 میلیون تومن دونیت جمع میکنه :l
میخوام منم استریم کنم ولی چون دختر نیستم نمیدونم سودی میکنم یا نه . کسی تجربشو داشته؟

چون دختر نیستی سودی نمیکنی

درآمد آپارات چطوریه ؟ مفید و مختصر
آیا حیطه تخصصی شانسی داره یا باید زرد باشی ؟

یک سری از دونیت ها فیک هست , بقول معروف از این جیب به اون جیبه

بحث جنسیت نیس
طرف دختره هزار قلم میکاپ کرده ولی هنر نداره ساب و لایک نمیگیره ولی طرف پسره هنر و زبون داره میلیونی ساب میگیره...یا برعکس...

بحث جنسیت نیس
طرف دختره هزار قلم میکاپ کرده ولی هنر نداره ساب و لایک نمیگیره ولی طرف پسره هنر و زبون داره میلیونی ساب میگیره...یا برعکس...
این همیشه بوده توی دنیای بازیگری و اجرا..
کاریش نمیشه کرد..

موضوع کانالتون چه؟
میتونم ببینمش؟

چرا تو یوتیوب و آپارات دیگه فعالیت نمیکنی؟
والا آپارات خیلی درامد زایی اش ضعیفه خیلی تلاش بکنی ماهی یکی دو تومن بیشتر بهت نمیده. یوتوب هم که الگوریتم خیلی پیچیده ای دارد و تازگی ها هم آی پی های ایران که با فیلتر شکن میاد را شناسایی کرده و درامد ها را خیلی کاهش داده در ضمن یوتوب کمی که کانالت رشد کنه ممکنه درام زایی را غیر فعال کند در کل به نظر من ارزی وقت گذاشتن ندارد

عقب
بالا