• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

شبهِ کلاهبرداری دیجی کالا به بهانه پرداخت اعتباری!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع moo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured

moo

کاربر عضو
لایک ها
178
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
چند وقت پیش قصد خرید از دیجی کالا رو داشتم , وقتی جنس رو انتخاب کردم و قصد داشتم با اعتبار دیجی پی خرید کنم متوجه یک نکته عجیب شدم !
همونطور که میدونیم در دیجی ممکنه برای یک جنس چند فروشنده وجود داشته باشه
بعنوان مثلا برای این میکروفون دو فروشنده هست رایان شبکه و کارتریج کالا ,

Screenshot 2026-01-23 224212.png

تا اینجا همه چیز عادی هست ,وقتی مراحل خرید رو طی میکنیم و به قسمت پرداخت میریم و نحوه پرداخت رو اعتباری با دیجی پی انتخاب میکنیم اینجاست که عجی مجی دیجی کالا اتفاق میوفته !
دیجی کالا یک پیغام نمایش میده "در پرداخت اعتباری قیمت کالاهای زیر به‌روزرسانی شده و برخی از فروشنده‌ها با فروشنده‌های اعتباری با همان عملکرد جایگزین شدند."
و یکهو یک فروشنده خیالی رو جایگزین میکنه که قیمت بالاتری داره !! همونطور که در اسکرین شات مشخص هست قیمت فروشنده خیالی تقریبا 235 هزار بیشتر هست !!

Screenshot 2026-01-23 224314.png

مثلا این فن کولر مستر غیر از پردازشگران هسته ای هیچ فروشنده دومی نداره

Screenshot 2026-01-23 230009.png

ولی وقتی گزینه پرداخت اعتباری رو انتخاب میکنیم بازهم فروشنده خیالی دیجی کالا با قیمت بالاتر پیدا میشه !

Screenshot 2026-01-23 230236.png

من خیلی سعی کردم که جنسی از این فروشنده های خیالی پیدا کنم ولی نتیجه ای نگرفتم !

چند وقت پیش قصد خرید از دیجی کالا رو داشتم , وقتی جنس رو انتخاب کردم و قصد داشتم با اعتبار دیجی پی خرید کنم متوجه یک نکته عجیب شدم !

مشاهده پیوست 1805

تا اینجا همه چیز عادی هست ,وقتی مراحل خرید رو طی میکنیم و به قسمت پرداخت میریم و نحوه پرداخت رو اعتباری با دیجی پی انتخاب میکنیم اینجاست که عجی مجی دیجی کالا اتفاق میوفته !
دیجی کالا یک پیغام نمایش میده "در پرداخت اعتباری قیمت کالاهای زیر به‌روزرسانی شده و برخی از فروشنده‌ها با فروشنده‌های اعتباری با همان عملکرد جایگزین شدند."
و یکهو یک فروشنده خیالی رو جایگزین میکنه که قیمت بالاتری داره !! همونطور که در اسکرین شات مشخص هست قیمت فروشنده خیالی تقریبا 235 هزار بیشتر هست !!

مشاهده پیوست 1806

مشاهده پیوست 1808

ولی وقتی گزینه پرداخت اعتباری رو انتخاب میکنیم بازهم فروشنده خیالی دیجی کالا با قیمت بالاتر پیدا میشه !

مشاهده پیوست 1809

من خیلی سعی کردم که جنسی از این فروشنده های خیالی پیدا کنم ولی نتیجه ای نگرفتم !
گرامی ببخشین سوال میپرسم
استریم انجام میدین؟

مشاهده پیوست 1805

مشاهده پیوست 1806

مشاهده پیوست 1808

مشاهده پیوست 1809

اینا چاره ای ندارن باید به اسم اعتباری تبلیغ کنن موقع فروش فروکنن دیگه....امازون یا ebuy که خرید نمیکنی....همه اینجا دستشون تو جیب همدیگس.....

خب اون فروشنده فروش اعتباری نداره دیگه
فقط عوض می‌کنی یک فروشنده دیگه میاد جاش
بحث اینه کثلا سر فن کولر مستر کلا یه فروشنده هست چجوری یکی دیگه جایگزین میشه؟

"در پرداخت اعتباری قیمت کالاهای زیر به‌روزرسانی شده و برخی از فروشنده‌ها با فروشنده‌های اعتباری با همان عملکرد جایگزین شدند."
فروشنده نقدی فروش اعتباری اون کالا رو نداره و بالعکس
کلا اگر شرایط وام گرفتن دارید، وام خیلی بهتر از این پرداخت های اعتباریه بنظرم

گرامی ببخشین سوال میپرسم
استریم انجام میدین؟
خیر , برای میکروفون رو برای تولید محتوا گرفتم

خب اون فروشنده فروش اعتباری نداره دیگه
فقط عوض می‌کنی یک فروشنده دیگه میاد جاش
فروشنده نقدی فروش اعتباری اون کالا رو نداره و بالعکس
کلا اگر شرایط وام گرفتن دارید، وام خیلی بهتر از این پرداخت های اعتباریه بنظرم
همونطور که دوستمون Lost گفتند , اگر به اسکرین شات دقت کنید فروشنده جایگزین در بین فروشنده ها در صفحه کالا وجود نداره !

آخرین ویرایش:
همونطور که دوستمون Lost گفتند , اگر به اسکرین شات دقت کنید فروشنده جایگزین در بین فروشنده ها در صفحه کالا وجود نداره !
محمودجان دوباره متنی که نوشتم رو بخون
شما تصور کن یه تامین کننده ای که کالای x رو انبار کردی و قصد داری روی دیجیکالا بفروشی
دیجی کالا دو سیستم فروش نقدی و اعتباری داره
شما با قیمت فروش نقدی نمیتونی اعتباری بفروشی (چون ضرر میکنی)
با قیمت اعتباری هم نمیتونی نقدی بفروشی (چون قیمت نسبت به رقبا بالاتر هست و فروش نخواهی داشت)
راهکار چیه؟
دو فروشنده ثبت می‌کنی یکی صرفا برای نقدی با قیمت پایین
یک فروشنده به نام دیگه هم ثبت می‌کنی که قیمت بالاتر می‌ذاری و فقط در زمان فروش اعتباری فعال میشه

ظاهرا دوستان متوجه نشدن چی شد.....و جریان چیه

سیستم ابتدا فکر میکنه میخواید نقدی بخرید یه قیمت نشون میده...بعد که انتخاب میکنید وارد بخش اعتباری میشید اون قیمت چون قراره اعتباری فروخته بشه به صورت سوسکی و اب زیرکاه عوض میشه و گرون تر میشه حالا چون ابتدا اسم فروشنده چیز دیگه بوده برای اینکه تابلو نشه و نگن همون فروشنده اول گرونش کرد میگن اون فروشنده اعتباری نمیده ولی این یکی از ناکجااباد با اسم های تابلو پیداش میشه و گرونتر میده میخوای؟ در حالی که پشت صحنه فروشنده همونه و فقط چون اعتباریه یه مبلغ کشیده روش...

خر همونه در واقع پالونش عوض شده

محمودجان دوباره متنی که نوشتم رو بخون
شما تصور کن یه تامین کننده ای که کالای x رو انبار کردی و قصد داری روی دیجیکالا بفروشی
دیجی کالا دو سیستم فروش نقدی و اعتباری داره
شما با قیمت فروش نقدی نمیتونی اعتباری بفروشی (چون ضرر میکنی)
با قیمت اعتباری هم نمیتونی نقدی بفروشی (چون قیمت نسبت به رقبا بالاتر هست و فروش نخواهی داشت)
راهکار چیه؟
دو فروشنده ثبت می‌کنی یکی صرفا برای نقدی با قیمت پایین
یک فروشنده به نام دیگه هم ثبت می‌کنی که قیمت بالاتر می‌ذاری و فقط در زمان فروش اعتباری فعال میشه
متوجه منظور شما شدم , چیزی که شما میگی درسته ولی وقتی فروشنده خیالی در بین فروشنده ها نیست بیشتر کاربر رو به شک میندازه
درصورتیکه اگر این تغییر فروشنده وجود نداشته باشه کاربر منطقی تر برخورد میکنه و یا حتی توجه نکنه
من خودم حتی در یکی دو دفعه اول متوجه تغییر قیمت نشدم! بیشتر تغییر فروشنده نظرم رو جلب کرد ! بعدا متوجه تغییر قیمت شدم!

شاید کلا فروشنده های اعتباری رو نشون نمی‌ده تو لیست
البته به عنوان کسی که سلر دیجی بودم، تو لاشی بودن دیجی هرچی بگم کم گفتم و حذف شما متین

• Like
Reactions: moo
متوجه منظور شما شدم , چیزی که شما میگی درسته ولی وقتی فروشنده خیالی در بین فروشنده ها نیست بیشتر کاربر رو به شک میندازه
درصورتیکه اگر این تغییر فروشنده وجود نداشته باشه کاربر منطقی تر برخورد میکنه و یا حتی توجه نکنه
من خودم حتی در یکی دو دفعه اول متوجه تغییر قیمت نشدم! بیشتر تغییر فروشنده نظرم رو جلب کرد ! بعدا متوجه تغییر قیمت شدم!
خب احتمالا دیجی‌کالا به فروشنده و تامین کننده همچین امکانی رو نمی‌ده که بتونه دو قیمت ثبت کنه برای فروش نقدی و اعتباری.
از نظر من کل این ایرادات ترکش‌های تورمه
خود کسب و کارها بیشتر از استفاده کننده ضرر میکنن تو این تورم‌ها
در مورد خرید هم اولویت من به این شکله
اگر بتونم نقدی
نتونستم وام مهربانی و رسالت و ...
اگر نشد و خریدش واجب بود اعتباری

• Like
نتونستم وام مهربانی و رسالت و ...
اگر نشد و خریدش واجب بود اعتباری
وام که مال از ما بهترونه ! بعد برای خرید های کوچک که نمیشه وام چندصد میلیونی گرفت
مثلا میخوای یه چیزی در 4-5 تومن بخری همین پرداخت اعتباری کار راه اندازه, البته من خیلی به ندرت از دیجی خرید میکنم ,
نمیدونم چرا هیچ وقت باهاش حال نکردم و نمیکنم!

وام که مال از ما بهترونه !
ببین شما تو پرداخت اعتباری هم وام میگیری دیگه. فقط فرقش اینه چون پولی نخوابوندی یا امتیازی نخریدی همیشه با سود +۳۰ درصد باهات حساب میکنم

بعد برای خرید های کوچک که نمیشه وام چندصد میلیونی گرفت
وام‌هایی که گفتم هم اینجوری نیست. ۲۰ تومن تو حسابت باشه یه ماه ۸ تومن ۶ ماهه ۴ درصد بهت میدن مثلا. کمتر هم خواستی باقیش سیو میشه برای وام بعدیت
کلا شما حساب اصلی که پول هست توش رو حساب مهربانی ملی مثلا قرار میدی. بر اساس کارکردش هر وقت لازم داشتی وام برمی‌داری
یه ضامن لازم داری.

واسه 8 تومن هم ضامن میگیرن ؟
مطمئن نیستم باید تست کنی
لازم هم داشته باشه میصرفه، از اون طرف خیلی فرق داره بازپرداختش
فرض کن یه جنسی همون ۸ تومنه میخوای با این وام بگیری، ماه اول قسطش ۱۶۰ هزار تومنه، از ماه بعدی به مدت ۵ ماه ۱۶۰۰
اینو مقایسه کن با خرید اعتباری که ۱۱ ۱۲ تومن باید پرداخت کنی برای همون کالا

• Like
اینو مقایسه کن با خرید اعتباری که ۱۱ ۱۲ تومن باید پرداخت کنی برای همون کالا
من اعتباری زیاد خرید کردم ولی بیشتر با اسنپ , ولی هیچ وقت 30% سود نبوده , همیشه همون 4 قسط به قیمت واقعی جنس بوده
البته باید در نظر بگیری که جنس رو به قیمت واقعیش بخری چون تو اسنپ شاپ قیمت پرت زیاد هست ,
من همیشه وقتی میخوام از اسنپ اعتباری خرید کنم از چندجا قیمت رو چک میکنم تا مطمئن بشم قیمت درست هست
ولی دیجی پی اگر اشتباه نکنم 2% هر قسط باقیمانده کارمزد میگیره

عقب
بالا