• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

دبوی داره از پیش ما میره!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع moo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
امام حتی در زمان نبودن و غیبت چون پدری مهربان متوجه حال
ییروان ، شیفتگان درگاهش هست و به ایشان نظر لطف دارد

مخصوصا این دو مرید و نوابش...:D

@zgg123
@Amir7310
نمیدونم چرا دبوی مثل هذرط قاقا شده

وَ مکرو وَ مکرالله والله خیرالماکرین
سلام علیکم
ضمن تشکر از کلیه دوستان و یاران بابت لطف و محبتی که به اینجانب داشتند، باید عرض کنم که چند روزی روزه سکوت اختیار کردم تا خوارج و وحوشی که این فضای سمی رو ایجاد کردند و مدام به ترور شخصیتی اینجانب می‌پردازند، خودشون رو بیشتر نشون بدند و دستشون بهتر رو بشه. علی هذا فعلا به فعالیت ادامه میدم تا ببینم با این منافقین چه باید کرد. اینها باید بدونند دبوی صلح حسنی رو کنار گذاشته و به قیام حسینی رو آورده. پس باید حسابی خودشون رو جمع کنند.
بازهم از همه دوستان تشکر میکنم. اجرکم عندالله
بهترین پستی که ازت دیدم همین بود :ROFLMAO:

وَ مکرو وَ مکرالله والله خیرالماکرین
سلام علیکم
ضمن تشکر از کلیه دوستان و یاران بابت لطف و محبتی که به اینجانب داشتند، باید عرض کنم که چند روزی روزه سکوت اختیار کردم تا خوارج و وحوشی که این فضای سمی رو ایجاد کردند و مدام به ترور شخصیتی اینجانب می‌پردازند، خودشون رو بیشتر نشون بدند و دستشون بهتر رو بشه. علی هذا فعلا به فعالیت ادامه میدم تا ببینم با این منافقین چه باید کرد. اینها باید بدونند دبوی صلح حسنی رو کنار گذاشته و به قیام حسینی رو آورده. پس باید حسابی خودشون رو جمع کنند.
بازهم از همه دوستان تشکر میکنم. اجرکم عندالله
یکی دو سطر هم از نهج البلاغه گویش میکردی دیگه با مسعود جووون مو نمیزدی :دی

بره به چپ و راست پسرانِ گل پسرم

عقب
بالا