• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

نرخ دلار

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Navid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خواهش میکنم.
نرخ دلار دست دودولته دیگه. فکر میکنی کار دشمنه که دلار رو برده بالا؟
اینا نمی تونن قیمت یه کیلو خیار رو یه دقیقه کنترل کنن دلار رو می تونن؟؟!!,😂😂😂کم جک بگو با کدوم دلار قیمت رو کنترل می کنن

اینا نمی تونن قیمت یه کیلو خیار رو یه دقیقه کنترل کنن دلار رو می تونن؟؟!!,😂😂😂کم جک بگو با کدوم دلار قیمت رو کنترل می کنن

بچه کنترل میکنن، منظورم این نیست که ثابت نگهش میدارن.

منظورم اینه چطوری برای نوسان گیری کنترلش میکنن. تا کی ثابت نگهش میدارن و کی افزایشش میدن و کی اصلاح میزنن. ( با توجه به تحریما و نبود دلار)

اون کنترل میکننی که تو میگی منظورت تثبیت قیمت ارزه.

کنترلی که من میگم منظورم تایم زمانی افزایش و اصلاح هست.

اگه همین تظاهرات نبود، الان قیمت خیلی هم بالاتر بود

بچه کنترل میکنن، منظورم این نیست که ثابت نگهش میدارن.

منظورم اینه چطوری برای نوسان گیری کنترلش میکنن. تا کی ثابت نگهش میدارن و کی افزایشش میدن و کی اصلاح میزنن. ( با توجه به تحریما و نبود دلار)

اون کنترل میکننی که تو میگی منظورت تثبیت قیمت ارزه.

کنترلی که من میگم منظورم تایم زمانی افزایش و اصلاح هست.

اگه همین تظاهرات نبود، الان قیمت خیلی هم بالاتر بود
بنظر من پول ندارن کنترل کنن
بازارها عادی بشه هر روز افزایشیه قیمت

⭕️سقوط آزاد پول ملی ایران؛ دلار صبح چهارشنبه را با ۱۵۲ هزار و ۸۰۰ تومان آغاز کرد

♦️قیمت دلار در بازار آزاد تهران روز چهارشنبه به رکوردشکنی ادامه داد و در معاملات اول صبح به ۱۵۲ هزار و ۸۰۰ تومان رسید.
قیمت یورو صبح چهارشنبه به ۱۸۳ هزار و ۱۲۰ تومان و پوند بریتانیا هم به ۲۱۰ هزار و ۶۵۰ تومان رسید.

انحصار قیمت مگر دست دولت نیست. منظورش اینه
همونطور که انحصار خودرو، اینترنت، رادیو الویزیون، قبرستون و... دست دولته

کمه تا ۲۰۰ جا داره و بالا میره دیگه تا اخر سال دلار ۲۵۰ تومنی هم عادی میشه دیگه درگیر قیمت دلار نباشین چون تا بهار ۲۵۰ هستش

کمه تا ۲۰۰ جا داره و بالا میره دیگه تا اخر سال دلار ۲۵۰ تومنی هم عادی میشه دیگه درگیر قیمت دلار نباشین چون تا بهار ۲۵۰ هستش
دیگه با این قیمتا نونواها هم ورشکسته میشن
نهایت بتونن نون خونگی برای مصارف خودشون بپزن

بهتره شل کنین و از قیمتای جدید دلارلذت ببرین تا این که ببندین و عذاب ببینین
پ.ن: میتونین از تجارب مشابه @Amir7310
و @zgg123 در این زمینه استفاده کنید اینا شل کردند و به رستگاری رسیدند
پ.ن:۲ کسانی که در امر شل کردن به مشکل برخوردن به خودم مراجعه کنن جوری شل می کنمشون که کیف کنن

این دست فرمون، دست فرمون ابر تورمه دیگه هیچ شباهتی به رشدهای قبلی نداره

USDTIRT_Wed Jan 28 2026 12_23_08 GMT+0330 (Iran Standard Time)_Wed Jan 28 2026 12_23_08 GMT+03...png

عقب
بالا