• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

قیمت طلا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Navid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
طلا یه بازار عمیق چند ده تریلیون دلاریه و جنگ اکراین روسیه کرونا تاثیر خاصی روش نداشت جنگ آمریکا و ایران هم تاثیری نداره بعضیا میگن به خاطر توافق ایران در ترکیه قیمت اومد پایین

علت افزایش اونس:
تجمیع تورم های آمریکا و سایر جهان پیشران اصلیش فدرال رزروه

۱۵ ماه دیگه قیمت اونس ۹ هزار دلار

علت افزایش اونس:
تجمیع تورم های آمریکا و سایر جهان پیشران اصلیش فدرال رزروه

۱۵ ماه دیگه قیمت اونس ۹ هزار دلار
موافقم با کلیت حرفت ولی خیلی بزرگ‌نمایی می‌کنی
۱۵ ماه دیگه من مطمئنم اونس ۹۰۰۰ نخواهد بود
یا اون دلار ۱۵ تومنی

موافقم با کلیت حرفت ولی خیلی بزرگ‌نمایی می‌کنی
۱۵ ماه دیگه من مطمئنم اونس ۹۰۰۰ نخواهد بود
یا اون دلار ۱۵ تومنی
بدبین هستم به اوضاع اقتصادی .بودجه سال اینده هم تورم زاست . ایران باید با آمریکا توافق کنه چون اقتصادی که درگیر ابرتورم بشه چه دلار ۵ میلیون چه ۵۰ میلیون اصلا دلار دیگه ملاک نخواهد بود .

در مورد اونس هم شما باید صبر کنی وقتی تریدر باشی صبور میشی

به نظرتون طلا بخرم تا برج 3 به پولم نیاز ندارم چیکار کنم سود کنم؟ یا حداقل ضرر نکنم

آقا جایی هست طلا قسطی بده؟ یعنی مثلا از بانک یا شرکت وام ریالی بگیری بعد با اون وام فقط بشه از فلانجا بری طلا ورداری

به نظرتون طلا بخرم تا برج 3 به پولم نیاز ندارم چیکار کنم سود کنم؟ یا حداقل ضرر نکنم
یه نفر یه حرف خوبی زد
گفت طلا بخری اگه گرون بشه برد کردی. ارزون هم بشه همه چی ارزون میشه
طلا به نظرم تو دراز مدت خوبه

این فرمول غلطه باید تقسیم بر ۹ بشه
مثقال طلای ۱۷ یا همون مظنه آبشده در میاد برای گرم ۱۸ عیار جواب رو تقسیم بر 4.3318 می‌کنیم
فرمولی که اتحادیه طلا و جواهر داده و کاسب و بنکدار استفاده میکنن مظنه جهانی بدون حباب بدست میاد

آخرین ویرایش:
مثقال طلای ۱۷ یا همون مظنه آبشده در میاد برای گرم ۱۸ عیار جواب رو تقسیم بر 4.3318 می‌کنیم
فرمولی که اتحادیه طلا و جواهر داده و کاسب و بنکدار استفاده میکنن
برای ۱۷ درست میگید.
تصور من این بود برای ۱۸ عیار نوشتید.

برای ۱۷ درسته
کلا روال بازار ایران همینه مثقال طلا ۱۷ گرم ۱۸ شما تقسیم بر ۹ کنی مثقال ۱۸ بدست میاد که اصلا تو لفظ بازار استفاده نمیشه

کلا روال بازار ایران همینه مثقال طلا ۱۷ گرم ۱۸ شما تقسیم بر ۹ کنی مثقال ۱۸ بدست میاد که اصلا تو لفظ بازار استفاده نمیشه
درست میگید
من آبشده نخریدم هیچوقت. شکسته میخرم به قیمت تابلو. به همون قیمت هم میفروشم.

آخرین ویرایش:
دوباره داره میره بالا ممکنه دوباره به 5500 برگرده

عقب
بالا