Amir7310
تایید هویت
خب ازش بپرس نظر شما چیه خانوم دکتر؟
این ک میگه وقت هست بنظر میاد مثبته

خب ازش بپرس نظر شما چیه خانوم دکتر؟
من خودم یک خانوم معلم اختیار کردم. دو شیفت معلم هست
صبح میره تا عصر
بعدش هم این ننه بابای بچه ها و خود بچه ها هی زنگ میزنن بچه ما اینجا رو یاد نگرفته و ...
آخرش هم از خستگی خوابش میبره![]()
داداش توی این دوره زمونه باید پیگیر باشی و کلید کنی روی هرچی.وگرنه کارت راه نمیوفته
سرنوشت باعث شد مسیر زندگی من عوض بشهببینید تو رو قرعان این امیر که ۲۰۶ داشت گروپ میزد رل زده خاک بر سر من
بقیه می گفتن دیگه پیام نده منتظر باش اون بهت پیام بده
سرنوشت باعث شد مسیر زندگی من عوض بشهدنبال این کارا نمیرم دیگه
کی فکرشو میکرد امیر موکب عزاداری بزنه و آش نذری بده
الان وانت من در خدمت اهل بیت هست
207 هم ک کلا خوابوندمش توی خونه فقط جمعه ها سوارش میشم
خوب دیگه چراغ سبز داده دیت بزار یکجای دعوتش کن
یک پیشنهادی دوستانه بهت میکنمولی من هیچوقت نمیتونم ب پای کسی بمونم. احساس میکنم اسیر و در بند اون شخص هستم. برای همین تلاش میکنم آزاد بشم
شاید سرنوشت من تنهایی تا زمان مرگ باشه.
من در دو حالت به زندگی خودم پایان میدم.
روزی که بی پول بشم
روزی که ناتوان بشم
برای رسیدن به هدف و پاسداشت ازش باید بجنگی. شل بگیری زودتر از تو بر میدارن و میبرنش.
یکسالی میشه یکی اومد بغل من مغازه مشابه من زد و از روز اول شروع زیر قیمت دادن و خراب کردن بازار من به هر نحو و طریقی. من خیلی نا امید شده بودم گفتم کسب و کارم از دست رفت...
البته اون اوایل بدجوری اوضاع بد پیش میرفت و من تقریبا آچمز شده بودم.
رفتم پیش یکی از بازاری هی تقریبا قدیمی و قضیه رو گفتم. اونم گفت امیر اصلا نترس و بجنگ. شده از جیب بذار و نذار به هدفش بهم گفت تو هر روز که از خواب پا میشی باید بگی " امروز هم باید برم بجنگم " البته که غریزه و طبیعت ما انسان ها هم جنگ برای بقا بوده از گذشته.
خلاصه من اومدم چند ماه مرغ و تخم مرغ رو زیر قیمت دادم. ب حدی که مرغ رو میخریدم 100 تومن مثال میدادمش 99 تومن
وسایل پروتئینی مثل همبر و پنیر پیتزا و ... رو در حجم بسیار بالا خرید میزدم که از خرید مغازه های عادی پایینتر بود میبردم توی سردخانه
یا نوشابه و وسایل رو میبردم انبار
....
طوری شده بود که میخورد ب تورم و من جنس ارزون داشتم. در کل نزدیک 700 میلیون ضرر دادم. ولی تونستم برگردم
اوشون هم الان برای این که اجاره اش در بیاد تا عصر توی تاریکی برق مغازش رو روشن نمیکنه
حتی اون شب ها ک برق قطع میشد ما روشن بودیم و اون غرق در تاریکی![]()
یه عمر داریم از پول و پولداری میترسیم ولی سرمون نمیادیک پیشنهادی دوستانه بهت میکنم
از هیچی نترس
از اون چیزی که بترسی سرت میاد
۱۰ سال پیش از همین زندگی که داشتم میترسیدم به سرم اومد
جز اون تو بقیه صدق میکنه من همیشه از اینکه هر روز برم سرکار میترسیدم آخرم همون شدیه عمر داریم از پول و پولداری میترسیم ولی سرمون نمیاد![]()
هرکی بدون ریز کردن بخواد با همون بسته بندی میکنیم پلاستیک میبره.یه سوال، داخل مغازه پروتئینی مرغ رو پاک و خرد میکنی میدی مشتری؟ یا بسته بندی میدی؟
یاد دوران فیس بوک ایمیل می افتم
مشاهده پیوست 655
تلاش کن از این دختری که عاشقش شدی بترسی پسیک پیشنهادی دوستانه بهت میکنم
از هیچی نترس
از اون چیزی که بترسی سرت میاد
۱۰ سال پیش از همین زندگی که داشتم میترسیدم به سرم اومد
تلاش کن از این دختری که عاشقش شدی بترسی پس
خیانت یعنی چه ؟دقیقا اینطوری هستم که عموما ساکت هستم ولی در جمع هایی که دوستای صمیمی باشن و یکذره مشروب بخورم همه باهام میخندن
خدا نکنه جمعی باشم یک نفر باشه یک چسه روی مخم باشه دیگه هیچی
میتونم یک ماه بشینم خونه red dead بازی کنم ولی اگر هم موقعیتش پیش بیاد میتونم برونگرا بشم میدونم باورش سخته ولی واقعا اینطوری هستم خیلی ها هستن چیزایی که اینجا گفتم رو باور نمیکنن ولی به جرات میگم پی تی برای من مثل این راهبای مسیحی بوده که میشینن کنارش اعتراف می کنن
اینم که میگی میانگین سن به ۴۰ رسیده….قبول…ولی هدف من نبوده که عزیزم…عموم مردم میرس سس بازی می کنن من نرفتم
عموم مردم اصلا بچه دوست ندارن ولی من واقعا دوس دارم پدر بشم حتی کلی مقاله در زمینه تربیتش خوندم![]()
اونوقت شما میگی عرف چیه
الان خیانت کمه؟ چند درصد از دوستای اطرافتون که رابطه هستن و خیانت میکنن؟