• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پرشین تولز اصلا مشکل مالی نداشت
دلزدگی و فشار روز به روز از بیرون بودش
هر چند ما خیلی کنترل کردیم و از این ماجرا عبور شد ولی خوب تصمیم گرفته شده بود و کاریش نمیشه کرد
دیتابیس غنی و یکی از بازیگران اصلی وب فارسی
دقیقا مشکل مالی نداشت چون انجمن ساب دامین سایت اصلی بود و اصلا حساب هم نمیشد فقط سازنده تصمیم گرفت دیگه لطفش رو ادامه نده
کاش میشد قانعش کرد:(

الان کسانی که توی هاست ایران هستن فایده نداره چون گوگل هم بستن بازدید صفر شده

کسی آدرس سایت زیرنویس از این داخلی ها داره ؟

اینجا همه درآمدشون صفر شده یا بعضیا ؟
کسی وبمستری میکنه
خداروشکر چند سال پیش زمان کرونا کلا از وب زدم بیرون رفتم تو بازار الانم اعصاب نداشته باشم حداقل چشام کور نشده واسه آپدیت های شبونه:/

سرورهای داخلی هم api لایسنس پنل هاشون مثل سی پنل با مرکز قطع شده..
بک اند سایت های داخلی هم به مشکل برخورده..
الان همینجا قسمت عضوت در فروم از کار افتاده..

اینجا همه درآمدشون صفر شده یا بعضیا ؟
کسی وبمستری میکنه
کلا سایت هایی که درامدشون وابسته به تبلیغات بود از بین رفتن الان هم فقط سایت های خدماتی غیر رایگان و فروشگاهی سود ده هستن

خداروشکر چند سال پیش زمان کرونا کلا از وب زدم بیرون رفتم تو بازار الانم اعصاب نداشته باشم حداقل چشام کور نشده واسه آپدیت های شبونه:/
من بدهی دارم از فردا میرم کارگری

نت قطعه دیگه. فقط دی جی کالا وصله و دیوار و باسلام
اخه خیلی براتون مهم نبود گفتم کسی دیگه وبمستری نمیکنه . گوگل نباشه سایت ما رو کی میشناسه ترب هم مثل گذشته بازدهی نداره اینقدر سایت اضافه کرده

تو ایران وبمستری شبیه به جوکه
به قول اون مرحوم که گفت کلم فروشی در سوئیس را به پادشاهی در ایران ترجیح میدم
الانم وبمسترا باید قوای بدنی خوبی داشته باشن و پاسپورت تو جیبشون آماده باشه وقتی یکی زد زیر میز درجا بلند شه بره عراقی ترکیه ای چیزی یه کاری کنه زندگیش از این عقب تر نیوفته چون 90% ایرانیا لبه پرتگاهن یه قدم برن عقبتر سقوط کردن

این وضعیت که تهش درست میشه ولی کلا روی وب سرمایه گذاری نکنید همیشه یه پلن جایگزین داشته باشید یکی از کارای شدید پر ریسک هست داخل ایران
خودم خسته شدم توی ۶ ماه دو بار نت قطع شده قیمت دلار هم خیلی اذیت میکنه کسب و کار نمی‌چرخه

عقب
بالا