• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

معرفی سایت های رایگان دانلود فیلم /سریال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mazi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Mazi

کاربر عضو
لایک ها
379
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
اقا این ادمین های وب فارسی یهو نمیدونم چه طوری شده خیلی هاشون سایت های دانلود فیلم سریالشون با هم اشتراکی کردن حالا هماهنگ بودن یا اتفاقی بود! حالا هرچی مهم نیست

گفتم اگر سایتی میشناسید بشه رایگان دانلود کرد با زیرنویس و سانسوری هم نباشه معرفی کنید.
لینک کانال تلگرام هم باشه اوکی هست

فقط لینک های خوب و پر و پیمون بدید نه سایت ۱۰ روز تاسیس که هیچی توش نباشه.

کانال های تلگرامی هستن..
زیادن
این یکیشون
t.me/uploaderfans

میگن یه ربات تلگرامی برای فیلمینو هست همه رایگان

ربات تلگرامی
filmgirbot@

کانال تلگرام « الماس مووی »

almasmovie@

سایتی که الان بیاد بالا و بدون سانسور باشه میشناسید؟
دنبال قسمت آخر stranger things 1080 میگردم. سایت بالایی از 🤮upera.tv لینک دانلود گذاشته

دنبال قسمت آخر stranger things 1080 میگردم. سایت بالایی از 🤮upera.tv لینک دانلود گذاشته

doostihaa.com
همش که نه ولی خیلی از فیلماش دیدم بدون سانسور بوده بعد از دانلود

https://dl4.sermoviedown.pw/
اینو یه شیر پاک خورده ای فکر کنم بچه های همینجا گذاشته بود ، دیدم کلی فیلم و سریال توشه و قابل دانلود
گفتم دوباره بگذارم.

همون متن محسن فورتین رو کپی کردم :/

کد:
https://dls2.iran-gamecenter-host.com/DonyayeSerial/series/Stranger.Things/Soft.Sub/S04/1080p.x265.10bit.Web-DL/

پیدا شد. یه صفحه ایندکس ساخته همه فیلم و سریالا رو داره. فصل 5 تو یه فولدر دیگه بود

وات؟
من نگاه نکردم هنوز دقیق نمیدونستم چند فصل داره
تو این وضع پیدا کردن فیلم مسیبت شده

فرق داره , اینجا هم دسترسی آزاد هست روی این یکی هم از dls2 تا dls8 دسترسی آزاد هست , غیر از dls3 که وجود نداره ,
یا میتونید از این لینک استفاده کنید
همین سایت اینجا لیست 5000 تا فیلم اول imdb رو گذاشته. همشم بدون سانسور yts و yify و...

لطفاً اگر سایت های خوبی برای دانلود فیلم و سریال و بازی های کامپیوتری میشناسید معرفی کنید، آرشیو کامل و خوبی داشته باشه مخصوصا برای فیلم و سریال.

عقب
بالا