گیک کلاب

ترسناک ترین فیلمی که تا حالا دیدی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Navid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Navid

تایید هویت
وب سایت
www.aparat.com
سلام
توی این تاپیک به معرفی فیلم های ترسناک می پردازیم
ترسناک ترین فیلم هایی که دیدید معرفی کنید با ذکر توضیح در مورد رده سنی
برای من چند تا هست که فوق العاده ترسناک بوده ولی من اسمشون را نمیارم چون ممکنه کسی بره ببینی و براش خوب نباشه.

سلام
برای من چند تا هست که فوق العاده ترسناک بوده ولی من اسمشون را نمیارم چون ممکنه کسی بره ببینی و براش خوب نباشه.

فیلم اره

دیگه بعد از اون دور فیلم ترسناک رو خیط کشیدم 😂

سلام
خب دایی وقتی خودت معرفی نمیکنی چون ممکنه خوب نباشه برای بقیه چرا ما معرفی کنیم؟ شاید خوب نباشه برای شما

خب دایی وقتی خودت معرفی نمیکنی چون ممکنه خوب نباشه برای بقیه چرا ما معرفی کنیم؟ شاید خوب نباشه برای شما
من نمی ترسم از این جور فیلم ها اما این فیلم هایی که گفتم جزو فیلم های ممنوعه هستند و در کشورهای دنیا غیر مجاز هستند برای همین گفتم بدرد همه کس نمی خوره دیدنشون

یک فیلم قدیمی دهه 80 هست که توی ایران دوبله هم شد زمان شاهنشاه و به نسبت فیلم های امروز افکت های خیلی ترسناکی نداره the exorcist جن گیر
واقعا چی بگم ازش من تا حالا چندین بار با زیر نویس انگلیسی دیدمش و به نظرم معنا های ضمنی زیادی داره آهنگش هم عالی است

یک فیلم قدیمی دهه 80 هست که توی ایران دوبله هم شد زمان شاهنشاه و به نسبت فیلم های امروز افکت های خیلی ترسناکی نداره the exorcist جن گیر
واقعا چی بگم ازش من تا حالا چندین بار با زیر نویس انگلیسی دیدمش و به نظرم معنا های ضمنی زیادی داره آهنگش هم عالی است
این فیلم رو من در ۱۳ ۱۴ سالگی دیدم به عنوان یک نوجوان برای من واقعا ترسناک بود در اون زمان و تا مدتها درگیری ذهنی باهاش داشتم ولی خب الان که میبینمش یعنی این سالها در حد یک اثر معمولی و پیش پا افتاده برام هست.

نمیدونم اثرات تغییر سن و زیاد دیدن فیلم ترسناک هست یا اثر تغییرات تکنولوژی و پیشرفت فیلم ها و تغییرات سناریو ها و دیگر چیزها ولی هرچی هست الان دیگه برا من فیلم ترسناکی نیست .شاید در رده سنی های پایین تر هنوز کماکان ترسناک باشه.

فیلم ترسناک بعدی فیلم ربکا سال ساخت 1940 است که از فیلم های pre code ترسناک است. ساخته الفرد هیچکاک. البته اون زمان جزو فیلم های ابتدایی ترسناک است که الان کسی نگاه کنه زیا نمی ترسه

عقب
بالا