یعنی خوبه یا بده؟توافق با شروط کامل ترامپ یعنی شکست ایدولوژی خامنه ای پس توافق غیر ممکنه [جنگ در راهه ]
یعنی خوبه یا بده؟
ایران هم قویه و تجربه های زیادی تو جنگ داره.
حالا 6 ماه نیست که سه ردیف از سران سپ + کل هسته ای رو زدن و هواپیماهای اسرا.ئیل تا مشهد رو اتوبان کرده بودنبله ایران از لحاظ نظامی قوی هست![]()
![]()
بله درسته هر چی تو بگیحالا 6 ماه نیست که سه ردیف از سران سپ + کل هسته ای رو زدن و هواپیماهای اسرا.ئیل تا مشهد رو اتوبان کرده بودن
بدون یک سقوط و حتی یک کشته
چون شاید مثل تو بی وطن نباشیم دوزاریداداش درپیتی حالا چرا ناراحت شدی
خب کشور تجزیه نمیشه
مطمئنی دلال ها ارزون تر میدن؟ پس اینجور باشه از صرافی بخریم بخواهیم بفروشیم ضرر میکنیم. آخه من شنیدم دلال ها 10 هزار تومان بیشتر می فروشند در همدان گکه اصلا صرافی ها نمی فروشند میگن نداریمنرخ اسکناس صرافی ملی امروز 1404/11/11
159600 تا 1000 هم با کارت ملی میدن ، دلال های فردوسی ارزون تر میفروختن
اونی که شما میگی صرافی ها ارزون تر میدن، اون ۱۰۰۰ دلاری هست که با کارت ملی میدنمطمئنی دلال ها ارزون تر میدن؟ پس اینجور باشه از صرافی بخریم بخواهیم بفروشیم ضرر میکنیم. آخه من شنیدم دلال ها 10 هزار تومان بیشتر می فروشند در همدان گکه اصلا صرافی ها نمی فروشند میگن نداریم
خرید و فروشش از صرافی هیچ سودی الان نداره صرفا خلاص شدن از پهنی به نام ریاله ، اون روز دلال ها 159 میفروختن صرافی 159600 از ساعت 10 که فروش شروع شد قیمت 157400 بود ظرف یک ساعت 2 بار نرخ فروش عوض شد یه هفته قبل قیمت فروش 147 بود تو صرافی پرینت بارکد اسکناس رو مهر شده بهت میدن که خودش سندهمطمئنی دلال ها ارزون تر میدن؟ پس اینجور باشه از صرافی بخریم بخواهیم بفروشیم ضرر میکنیم. آخه من شنیدم دلال ها 10 هزار تومان بیشتر می فروشند در همدان گکه اصلا صرافی ها نمی فروشند میگن نداریم