• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

کوچینگ و توسعه فردی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mohsen_14
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Mohsen_14

کاربر عضو
لایک ها
285
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
الان به کدوم مبحث کسب و کاری محتاجی ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
الان به کدوم مبحث کسب و کاری محتاجی ؟
مشاغلی که نیازی به سرمایه اولیه ندارن و بیشترین سود رو دارن تو این بازه، چیا میشناسی؟ اگر دوره کارآفرینی رفتی و میتونی کمک کنی یاری برسون جبران میکنم، اصلاً قرارداد میبندیم کارم به سوددهی رسید یه درصدیش مال خودت باشه تا حق الزحمه کوچینگت جبران بشه، البته اگر تا اون موقع حکومت عوض نشده باشه!

مشاغلی که نیازی به سرمایه اولیه ندارن و بیشترین سود رو دارن تو این بازه
خیلی زیادن . بستگی به شما داره . شما چه استعداد ، توانایی و امکانات بالقوه و بالفعلی دارید .
موضوع دیگه اینکه تجارت خوب و بد نداریم . قبلا داشتیم ولی الان شرایط تمام بیزنس ها مثل هم شده . تاجر خوب و بد داریم !
در دو کلمه و مکالمه پینگ پنگی نمیشه به نتیجه رسید .
مثل اینکه به مهندس عمران بگم چطوری میشه ساختمان ده طبقه ساخت ؟!
در کل تفکر بزن دررویی و یه شبه به نتیجه رسیدن نداشته باش، تهش ناامید میشی . چون این یه سرابه.

اگر دوره کارآفرینی رفتی و میتونی کمک کنی یاری برسون جبران میکنم
من پیشنهاد میکنم خودت بعنوان یک جوان فعال و علاقمند پیگیر کار خودت بشی .
کسی کوچ میگیره که : یک . الان مشغول کاریه که هزینه ساعتیش از کوچینگ بیشتره . یعنی ساعتی ۵ میلیون در میاره ، ساعتی ۴ تومن هزینه کوچ دادن براش منفعت داره
دو : وقت آزاد نداره
اگه شامل این دو تا نمیشی مشاور گرفتن شاملت نمیشه . مثلا کسی که پاهاش سالمه لزومی نداره ویلچر بخره ولو اینکه ویلچر امکانات خوبی داشته باشه .

البته اگر تا اون موقع حکومت عوض نشده باشه!
هر شرایطی باشه تا انسان تغییر نکنه و عملگرا نباشه دستاوردی نداره . اینجا سوییس آمریکا و ...
مسیح جوادی بعنوان یکی از گرونترین دوره های ایران تمام مطالبش رو عینا تو اپ موبایلش گذاشته ولی گفت زیر ۳ درصد رفتن دیدن . همون مطالب تو دورش ۷۰۰ ۸۰۰ تومن بابتش پول میگیره . یا حسین طاهری ساعتی ۱۸۵ میلیون تومن حق مشاوره داره . الان کل مطالبش رو سایتش هست .
پس موضوع اصلی انجام دادنه ، راهنما همه جا هست .

https://vidone.ir/https://iranbusinesscoach.com/https://www.bishtarazyek.com/free/https://hosseintaheri.ir/category/media/tv/9x100/page/5/
.

خیلی زیادن . بستگی به شما داره . شما چه استعداد ، توانایی و امکانات بالقوه و بالفعلی دارید .
موضوع دیگه اینکه تجارت خوب و بد نداریم . قبلا داشتیم ولی الان شرایط تمام بیزنس ها مثل هم شده . تاجر خوب و بد داریم !
در دو کلمه و مکالمه پینگ پنگی نمیشه به نتیجه رسید .
مثل اینکه به مهندس عمران بگم چطوری میشه ساختمان ده طبقه ساخت ؟!
در کل تفکر بزن دررویی و یه شبه به نتیجه رسیدن نداشته باش، تهش ناامید میشی . چون این یه سرابه.

من پیشنهاد میکنم خودت بعنوان یک جوان فعال و علاقمند پیگیر کار خودت بشی .
کسی کوچ میگیره که : یک . الان مشغول کاریه که هزینه ساعتیش از کوچینگ بیشتره . یعنی ساعتی ۵ میلیون در میاره ، ساعتی ۴ تومن هزینه کوچ دادن براش منفعت داره
دو : وقت آزاد نداره
اگه شامل این دو تا نمیشی مشاور گرفتن شاملت نمیشه . مثلا کسی که پاهاش سالمه لزومی نداره ویلچر بخره ولو اینکه ویلچر امکانات خوبی داشته باشه .

هر شرایطی باشه تا انسان تغییر نکنه و عملگرا نباشه دستاوردی نداره . اینجا سوییس آمریکا و ...
مسیح جوادی بعنوان یکی از گرونترین دوره های ایران تمام مطالبش رو عینا تو اپ موبایلش گذاشته ولی گفت زیر ۳ درصد رفتن دیدن . همون مطالب تو دورش ۷۰۰ ۸۰۰ تومن بابتش پول میگیره . یا حسین طاهری ساعتی ۱۸۵ میلیون تومن حق مشاوره داره . الان کل مطالبش رو سایتش هست .
پس موضوع اصلی انجام دادنه ، راهنما همه جا هست .

https://vidone.ir/https://iranbusinesscoach.com/https://www.bishtarazyek.com/free/https://hosseintaheri.ir/category/media/tv/9x100/page/5/
.
عزیزم مگه شما دوره کوچینگ نرفتی؟ من یه سوال ساده ازت پرسیدم، من تخصصم تو آی تی هست ولی الان جایی استخدام نمیکنن، پروژه ای هم نیست که بگیرم اکثراً رانتی هست مناقصه ها به غیر خودی نمیرسه تو بحث شبکه و زیرساخت، من الان دنبال یه شغلی هستم که تو این شرایط داغون بشه ازش یه درآمد بخور و نمیر داشت اینقدر محتاج دست کارفرما نباشم برای یه حقوق چندر غاز.

بعد ساعتی 5 میلیون درآمد؟ خوب مرد حسابی اگر اینقدر درآمد داشتیم تو این تاپیک و این فروم چکار میکردیم؟ کسی که اینقدر درآمد داره مغزش جا نداره به براندازی رژیم تروریستی فکر کنه حتی با همین حکومت میسازه دیگه میخواد گرونی ها هزار برابر هم بشه براش اهمیتی نداره! باید بگم حسابی کصیدی

اینایی که میگی احیاناً کلاهبردارهایی نیستن که ممد جرجندی تو وب آموز دستشون رو میشه؟ :دی
یا بهت یاد میدن چجوری زیر مجموعه بگیری و با پانزی اسکیم ملت بدبخت رو سرکیسه کنی.

عزیزم مگه شما دوره کوچینگ نرفتی؟ من یه سوال ساده ازت پرسیدم، من تخصصم تو آی تی هست ولی الان جایی استخدام نمیکنن، پروژه ای هم نیست که بگیرم اکثراً رانتی هست مناقصه ها به غیر خودی نمیرسه تو بحث شبکه و زیرساخت، من الان دنبال یه شغلی هستم که تو این شرایط داغون بشه ازش یه درآمد بخور و نمیر داشت اینقدر محتاج دست کارفرما نباشم برای یه حقوق چندر غاز.

بعد ساعتی 5 میلیون درآمد؟ خوب مرد حسابی اگر اینقدر درآمد داشتیم تو این تاپیک و این فروم چکار میکردیم؟ کسی که اینقدر درآمد داره مغزش جا نداره به براندازی رژیم تروریستی فکر کنه حتی با همین حکومت میسازه دیگه میخواد گرونی ها هزار برابر هم بشه براش اهمیتی نداره! باید بگم حسابی کصیدی

اینایی که میگی احیاناً کلاهبردارهایی نیستن که ممد جرجندی تو وب آموز دستشون رو میشه؟ :دی
یا بهت یاد میدن چجوری زیر مجموعه بگیری و با پانزی اسکیم ملت بدبخت رو سرکیسه کنی.
من کوچینگ میدونم دقیقا
بدرد صاحاب شرکت کاله میخوره نه ماها خخخخ
الان با این گرونیا ادم دو جلسه تراپی نمیتونه بره برا روح روانش

من کوچینگ میدونم دقیقا
بدرد صاحاب شرکت کاله میخوره نه ماها خخخخ
الان با این گرونیا ادم دو جلسه تراپی نمیتونه بره برا روح روانش
من بهش میگم کار بدون سرمایه میگه اگر درآمدت زیر 5 میلیون در ساعته به دردت نمیخوره :دی
داداش به نظرت کسی که ماهی 3.6 میلیارد در بیاره نیازی به مشاوره یکی داره که درآمدش از خودش کمتره؟ عقل هم خوب چیزیه.
میگه ساعتی 185 میلیون مشاوره کسب و کار، خوب معلومه اونی که میره همچین پولی میده تا خرخره با حکومت تو دزدی شریکه، واقعاً عقل و خردمندی از مغز ایرانیا پر کشیده رفته.

این یارو موسس ویدان شغل اصلیش فروشندگی بوده
در واقع چون فروشنده های خوبی هستن این دوره هایی مثل کوچینگ میتونن صد میلیون بکنن تو پاچه ملت
یک موسسه هم هست تو مشهد به اسم فراکوچ که زیر نظر ICF داره کار میکنه.اینا باز یکم حرفه ای تر هستن بنظرم چون استارت و فوکوس کارشون کلا کوچینگ بوده
ولی اون یارو تو ویدان خیلی حراف خوبیه
همشم وبینار میذاره دوره هاشونو بفروشه خخخخ

من بهش میگم کار بدون سرمایه میگه اگر درآمدت زیر 5 میلیون در ساعته به دردت نمیخوره :دی
داداش به نظرت کسی که ماهی 3.6 میلیارد در بیاره نیازی به مشاوره یکی داره که درآمدش از خودش کمتره؟ عقل هم خوب چیزیه.
میگه ساعتی 185 میلیون مشاوره کسب و کار، خوب معلومه اونی که میره همچین پولی میده تا خرخره با حکومت تو دزدی شریکه، واقعاً عقل و خردمندی از مغز ایرانیا پر کشیده رفته.
اخه این فرمولاشون بدرد ایران که مردم اکثرا در حالت survival هستن نمیخوره
شما ۱۰۰-۱۵۰ میلیون بدی دوره کوچینگ کی میاد ساعتی چن تومن پول بت بده

این یارو موسس ویدان شغل اصلیش فروشندگی بوده
در واقع چون فروشنده های خوبی هستن این دوره هایی مثل کوچینگ میتونن صد میلیون بکنن تو پاچه ملت
یک موسسه هم هست تو مشهد به اسم فراکوچ که زیر نظر ICF داره کار میکنه.اینا باز یکم حرفه ای تر هستن بنظرم چون استارت و فوکوس کارشون کلا کوچینگ بوده
ولی اون یارو تو ویدان خیلی حراف خوبیه
همشم وبینار میذاره دوره هاشونو بفروشه خخخخ
کوچینگ در واقع همون مشاور کارآفرینی هستش که به کسب و کارها کمک میکنه درآمدشون رو افزایش بدن، اصل حرف این دوستمون رو زیر سوال نمیبرم اتفاقاً اطلاعاتش خوبه، خواستم ببینم برای یه بینوایی مثل من میتونه کاری بکنه یا مثل بیمارهای سرطانی استیج 4 که جوابشون میکنن رد میکنه میگه بهت امیدی نیست که مورد دوم شد :دی

اخه این فرمولاشون بدرد ایران که مردم اکثرا در حالت survival هستن نمیخوره
شما ۱۰۰-۱۵۰ میلیون بدی دوره کوچینگ کی میاد ساعتی چن تومن پول بت بده
یه سری از کسب و کارهای کوچیک هستن هزینه میکنن مثلاً یارو کافه داره میخواد چند تا شعبه دیگه بزنه یا دو سه تا بیزینس داره میخواد وارد یه کار دیگه بشه اما سر رشته ای نداره، کسی که کوچینگ انجام میده خیلی از این کسب و کارها رو بهم وصل میکنه مثلاً یارو میگه 10 میلیارد سرمایه دارم میخوام بیارم تو یه کاری چی پیشنهاد میدی میگه تو فلان شرکت میتونی این حرکت رو انجام بدی فلان درصد سود داره اصل سرمایه ات هم تو فلان ماه جبران میشه، در واقع ارتباطات تو این شغل به شدت مهمه که بتونه همه رو بهم وصل کنه، پولی که میگیره حق الزحمه واسطه گیریش هستش.

کوچینگ در واقع همون مشاور کارآفرینی هستش که به کسب و کارها کمک میکنه درآمدشون رو افزایش بدن، اصل حرف این دوستمون رو زیر سوال نمیبرم اتفاقاً اطلاعاتش خوبه، خواستم ببینم برای یه بینوایی مثل من میتونه کاری بکنه یا مثل بیمارهای سرطانی استیج 4 که جوابشون میکنن رد میکنه میگه بهت امیدی نیست که مورد دوم شد :دی
کوچینگ در واقع مشاوره هم نیست
ازت سوال میپرسه تا خودت به جواب سوالت از درون برسی خخخخ
حالا ولش مهم نیست
این امریکا و اسراییل اگه تا ناموس زدن که زدن.اگه نزدن واقعا بی شرفن و هرچی اسلام گراها سرشون بیارن حقشونه
هر روزی که عقب بیفته حملشون ، یک جوون بیشتر اعدام میشع

کوچینگ در واقع مشاوره هم نیست
ازت سوال میپرسه تا خودت به جواب سوالت از درون برسی خخخخ
حالا ولش مهم نیست
این امریکا و اسراییل اگه تا ناموس زدن که زدن.اگه نزدن واقعا بی شرفن و هرچی اسلام گراها سرشون بیارن حقشونه
هر روزی که عقب بیفته حملشون ، یک جوون بیشتر اعدام میشع
بخواد brain storm کنه که خود یارو هم میتونه انجامش بده، مهم همون ارتباطاتی هست که گفتم، البته اگر شما جزو الیت جامعه باشی مثل همون کسی که ماهی بالای 3 میلیارد در میاره کم کم وارد جمع هایی میشی که ارتباطات کسب و کارهای بزرگ شکل میگیره، یه مهمونی میری با چند نفر آشنا میشی قرارداد ها تپل میبندی شیتیل طرف هم میدی.

عزیزم مگه شما دوره کوچینگ نرفتی؟
خیر
من الان دنبال یه شغلی هستم که تو این شرایط داغون بشه ازش یه درآمد بخور و نمیر داشت
فراوون تو آگهی ها وجود داره
این دیگه احتیاج به آموزش و بگیر ببند نداره
اینایی که میگی احیاناً کلاهبردارهایی نیستن که
چرا همونهان ....
کجا اموزش کوچینگ دیدی؟
همچین دوره ای تابحال ندیدم .

جدای از قضاوت شما و دوستمون..
به طور کلی.. کسی که جا پای سفت نداره و توی سیکل نیست, بنظر من سمت کوچینگ نباید بره..
باید تمام آیتم های بیسیک رو داشته باشه و براش فراهم باشه و توی سیکل کار باشه و بخواد الان بازدهیش رو بیشتر کنه..
کوچینگ در اصل مناسب کسیه که توی سیکل کار هست و میخواد بهتر و بهتر بشه.. تا جایی که من ازش شناخت دارم حالت روغن کاری و تقویت و افزایش بازده هست..
برای استارت چندان مناسب نیست..

برعکس..مِنتورینگ شاید بیشتر برای استارت بدرد بخوره..
همونطور که میدونید مِنتور بر خلاف کوچر پتانسیل اصلیش روی تجربیات شخصی هست و مسیر رو شخصا تجربه و لمس کرده.. (تا رهرو نباشی کی رهور شوی)
چیزی که شما دنبالش میگردی و نیازش داری , مِنتور هست ..
حالا اون منتور میتونه الان شخصا توی موقعیت کاری خوبی باشه یا نباشه.. چون خیلی ها الان به دلایلی توی موقعیت آنچنانی نیستن ولی تجربیاتشون برای مربی گری بسیار کارآمده..

آخرین ویرایش:

عقب
بالا