• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

متوهمان فروم پی سی پین

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع abiabiabi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured

abiabiabi

شاطر کهنه سوار
کاربر عضو
لایک ها
181
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
چند سال قبل که پی تی قرار بود ببنده و کاربرا سره رفتن به یه فروم جدید هماهنگ نمیشدن و مدیران مردمی پی تی هم از قبول مسئولیت و راهبری کاربران سرگردان پی تی به یک فروم مشخص سرباز میزدند از بین همه اون فروم ها پی سی پین بیشتر توافق روش بود و ما هم به امید دیدار دوباره دوستان پی تی بیشتر از چندصد پخ تو فروم و تلگرام و....دادیم با لینک پی سی پین که همه میان شما هم بیاین ولی کاش دستم میشکست و اینکار را نمی کردم چون به محض افزایش کاربران چند کاربر معلوم الحال به نامهای ....مثل زامبی هجوم آوردن بخش پاتوق و انواع توهینها و فحش ها و برچسب ها که لایق خودشون بود به کاربران پاتوق زدن ؛ داد و بیداد میکردن که اینجا بازارچه ست و پاتوق نیست و برین یه فروم دیگه برا خودتون بسازین و من پولش رو میدم ....آخه بگو گدا تو که هر روز آویزون بازارچه یه فرومی پولت کجا بود الدنگ کله شیری....داستانش مفصله سر وقت بقیه شو تعریف میکنم و اگه مدیریت اجازه داد اسامی اون سسکش های توهین کننده رو می نویسم و‌جوابی بهشون میدم که عبرت تاریخ بشن

چند سال قبل که پی تی قرار بود ببنده و کاربرا سره رفتن به یه فروم جدید هماهنگ نمیشدن و مدیران مردمی پی تی هم از قبول مسئولیت و راهبری کاربران سرگردان پی تی به یک فروم مشخص سرباز میزدند از بین همه اون فروم ها پی سی پین بیشتر توافق روش بود و ما هم به امید دیدار دوباره دوستان پی تی بیشتر از چندصد پخ تو فروم و تلگرام و....دادیم با لینک پی سی پین که همه میان شما هم بیاین ولی کاش دستم میشکست و اینکار را نمی کردم چون به محض افزایش کاربران چند کاربر معلوم الحال به نامهای ....مثل زامبی هجوم آوردن بخش پاتوق و انواع توهینها و فحش ها و برچسب ها که لایق خودشون بود به کاربران پاتوق زدن ؛ داد و بیداد میکردن که اینجا بازارچه ست و پاتوق نیست و برین یه فروم دیگه برا خودتون بسازین و من پولش رو میدم ....آخه بگو گدا تو که هر روز آویزون بازارچه یه فرومی پولت کجا بود الدنگ کله شیری....داستانش مفصله سر وقت بقیه شو تعریف میکنم و اگه مدیریت اجازه داد اسامی اون سسکش های توهین کننده رو می نویسم و‌جوابی بهشون میدم که عبرت تاریخ بشن
اتفاقا امروز کاربر چیرمن لینک داد همون تاپیک رو دیدم
مصطفی نامی اصرار داشت پاتوق همه مریضن و برید جای دیگه :/

من اصلا مدیرای اونجا رو هیچ وقت نشناختم
در کل فعالیتم نکردم چون فقط بازارچه داشت
الانم که برای خرید و فروش دیوار و گروههای تلگرامی هست
در کل این احسان هم سسخل بود سایتشو بست

من اصلا مدیرای اونجا رو هیچ وقت نشناختم
در کل فعالیتم نکردم چون فقط بازارچه داشت
الانم که برای خرید و فروش دیوار و گروههای تلگرامی هست
در کل این احسان هم سسخل بود سایتشو بست
فروم پی تی کلا از دسترس خارج شده؟؟
فکر کنم بدلیل اینکه هاستش خارج بوده اینجوری شده

سایت پی تی درسته
در کل مدیرش سسخل بود فرومو بست
حقیقته و باید پذیرفت. عمر فروم‌ها تقریبا تموم شده
مگر حالا ایده خاصی باشی، تبلیغ خوبی باشه شاید تا حدودی اقبال بگیره
سبر پی تی در ۱۰ سال اخیر رو ببین، سیر تغییر ذائقه کاربره

IMG_4948.jpeg
این کاربر تو پی تی اصلا کاره ای نبود.
تو تلگرام یه گروهی اومد بینمون شدیدا هوادار پانترکیسم بود و با ملی گراها بحثش شد و فحاشی کرد و کیکش کردن دوستان
قضاوت نمیکنم عقیده شو یا دعوا کردنشو چون عصبانی شد یا هر چی حالا، فقط این نظری که جوری داده انگار از قدیمیای پی تیه یا کاربرای فعالش اصلا اینطور نیست.
//////////
//////////
//////////
//////////
IMG_4946.jpeg
IMG_4947.jpeg
اما این که تو پی تی اواخر اومد جای خالی شادمغز رو‌ پر کرده بود و پتانسیل اینو داشت بزنه رو دست اون حتی که متاسفانه فروم از رونق افتاده بود دیگه و از پستای همین پی سی پینش صد در صد مشخصه قاتی داره و کارش از قرص که نوشته گذشته و باید حتما بیمارستان روزبه یه مدت بره.
درکل جانشین واقعی پی تی همینجاس.

آخرین ویرایش:
عمر فروم‌ها تقریبا تموم شده
هنوزم یه چیزی مثل تیونینگ تاک بیاد بالا اقبال خوبی خواهد داشت
سوشال مدیا نمیتونه جای فروم بگیره
همونجور که تیک تاک و اینستا نمیتونه جای یوتیوب بگیره

من چند هفته قبل از اینکه اینترنت ملی بشه وارد فروم خواستم بشم برای پیامهای پی وی دیدم کاملاً فروم حذف شده
ربطی به اینترنت ملی نداره

مشاهده پیوست 1079
تو تلگرام یه گروهی اومد بینمون شدیدا هوادار پانترکیسم بود و با ملی گراها بحثش شد و فحاشی کرد و کیکش کردن دوستان
قضاوت نمیکنم عقیده شو یا دعوا کردنشو چون عصبانی شد یا هر چی حالا، فقط این نظری که جوری داده انگار از قدیمیای پی تیه یا کاربرای فعالش اصلا اینطور نیست.
//////////
//////////
//////////
//////////
مشاهده پیوست 1080
مشاهده پیوست 1081
اما این که تو پی تی اواخر اومد جای خالی شادمغز رو‌ پر کرده بود و پتانسیل اینو داشت بزنه رو دست اون حتی که متاسفانه فروم از رونق افتاده بود دیگه و از پستای همین پی سی پینش صد در صد مشخصه قاتی داره و کارش از قرص که نوشته گذشته و باید حتما بیمارستان روزبه یه مدت بره.
🤣🤣🤣

جانا به غریبستان..
چندین به چه می مانی..
باز آ کز این غربت..
تا چند پریشانی ؟!
باز آ که در آن حبس..
قدر تو نداند کس..
با سنگ دلان منشین...
چون گوهر این کانی..

- مولانا
اتفاقا امروز کاربر چیرمن لینک داد همون تاپیک رو دیدم
مصطفی نامی اصرار داشت پاتوق همه مریضن و برید جای دیگه :/
ای کاش همون کاربر مصطفی رو از نزدیک دیده بودین ،که کی داره این توهین ها رو میکنه..
نمیشه هم حرمت یکی دوبار برخورد حضوری رو زیر پا گذاشت و هرچیزی گفت..
مشاهده پیوست 1079
//////////
//////////
//////////
//////////
مشاهده پیوست 1080
مشاهده پیوست 1081
اتفاقا دیروز پریروز نوشته همین کاربر مصطفی جان رو خطاب به یه شخصی توی تاپیک انتقادات و پیشنهادات دیدم ، دوباره با لحن بد صحبت کرده بود..
دیگه نتونستم ادبیات و لحن صحبتش رو تحمل کنم ،
اعتراضم رو در موردش توی همون تاپیک انتقادات و پیشنهادات گفتم..

الان بالا اومدن این تاپیک هم همزمان با اون پست اعتراضی که نوشتم شده ، سوای از اون بحث اهالی پاتوق و .. واقعا اون پست رو بخاطر ادبیات گستاخیش توی فضای فروم ها نوشتم..
توی هر تاپیکی راجب هر موضوعی کلا این بی تربیتی و گستاخیش رو داشته از زمان پی تی..

اگرم چشمشون به این تاپیک بخوره ، چندان برام مهم نیست که سو برداشتی بشه که من بخاطر فلان حرف یا موضعش در مورد اهالی پاتوق اون اعتراض رو کردم..

کلا بخاطر کارکترش اون پست رو نوشتم.
حالا هرکی هم نمیخواد باور کنه اصراری ندارم..
(اصلا مگه فقط همین یه نفر بود که اون حرفا رو در مورد بخش پاتوق زد )

در مورد خود پی سی پین هم خیلی ها نسبت به نوع مدیریتیش اعتراض دارن.. دو سه نفر توی این یکی دو سال اخیر اومدن تلگرام گفتن اگه اوکی یی یه سری کابرا رو بیاریم فرومت.. گفتم من اهل کاربر دزدی و این مسخره بازی های دهه بیست سالگی نیستم.. بالاخره یه فرومه به یه وضعیت معقولی رسیده ، و کار خیلی ها روزانه توش داره راه میوفته..

همین وضعیت غیر ایده آلش هم خیلی بهتر از این بود که اصلا همچین فرومی درست نمیشد و همه اهالی سخت افزار و بازارچه سرگردان میموندن..( چرخوندن یه محیط پر آدم با کلی حواشی روزمره هم ، اعصاب خوردی های خودشو داره مسلما.)

(خودمم خداییش چندتا خرید و فروش کردم اونجا و کلی کارام راه افتاده)

با این وجود ، درعین حال ، فردا روز که بخش بازارچه رو آوردیم بالا ، نمیتونیم به کاربرانی اونجا هم فعالیت دارن یا بعضا قصد کوچ دارن ، خوش آمد نگیم ..

آخرین ویرایش:
چرا ناراحت شدی؟
ببین حقیقت رو قبول کن
اگه حتی با اون فرد رفاقت دارین
میتونست خیلی راحت بفروشه
دلیلشم احترام به کاربرای فعال و خودش حتی که اونجا رو بالا اورده بود
الان فروم بازیسنترم که حتی بازارچه نداره و با وجود جو‌ نظامی و سخت گیرانه که باعث شده کاربرای زیادی از اونجا برن، جوری که خودم از بخشهاییش بنم هنوز ادمین خرجشو میده بالا نگهش داشته
پرشین تولز از بازیسنتر که سال ۲۰۰۵ تاسیس شد هم قدیمی تر بود
واقعا جای تاسف داره

چیرمن میگفت احسان شهروندی فرانسه داره
درسته؟ پس چطوری اینجا مونده؟ اصلا چطوری گرفته؟
۱-در جهان سسخلان صنعتگرند
۲-تیران بهترین جا برای پول رو پول گذاشتن... (اگه جزو قشر ابر کوشاییان باشی)

چرا ناراحت شدی؟
ببین حقیقت رو قبول کن
میتونست خیلی راحت بفروشه
الان فروم بازیسنترم که حتی بازارچه نداره و با وجود جو‌ نظامی و سخت گیرانه که باعث شده کاربرای زیادی از اونجا برن، جوری که خودم از بخشهاییش بنم هنوز ادمین خرجشو میده بالا نگهش داشته
واقعا جای تاسف داره
جریاناتی بود که نمیشه بازگو کرد
حتی بحث فروش دیتابیس فروم ولی خوب آقا احسان به هیچ وقت علاقه ای نداشت
ببین وقتی دلزده میشی هیچ جوری نمیشه برگشت به حالت قبل
ایراداتی بود قبول دارم و داریم
بحث توسعه بازارچه
پی تی از اول یک انجمن شناخته شده برای وبمستران و بخشی عمومی وب فارسی بود ولی وقتی به سمت تجاری شدن میری خیلی از عواقب را باید بپذیری.
از کلاه برداری ها
تا بحث های سیاسی
جدال با کمیته مصدایق جرایم...
و..
جای رسید که ترجیح داد شد حجم کمتر شه حتی گفتیم ۸۰٪ بخش غیر فعال شه چرا که بواسطه شبکه اجتماعی و.. دیگ بخش ها سوتوکور شده بودن.
انجمن‌ های پرشین تولز که دوبار از فرایند فیلتر شدن با بدبختی بیرون اومد بهترین بخش هاشو حذف کرده دید با فشار. آرشیو موسیقی یکی از بزرگترین آرشیو ها و کاربران کاربلد و حرفه ای خوب رفتن از پی تی.
یواش یواش سرایت کرد به بخش های دیگ. مبتکر و کلا ایجاد کننده گفتگوی آزاد، صندلی داغ و..
ما بودیم ولی خوب محدود شد.
عزیزانی که مهاجرت کردن در امریکا و اروپا در دانشگاه یا شرکت های آی تی کار می‌کنند.از کاربران خوب پی تی بودن.
هر سال لوگو پی تی از الهام از سنبل اون سال مزین میشید کاری که قبل کسی نمیکرد و نکرده بود.

ولی خوب قبول دارم حس بی اعتنایی ناراحت کننده هست. ولی باید به دید موسس هم احترام گذاشت. فردا یک روز کاری اومد گفت دیگ بسه میبنیدم تا چند روز دیگ. تمام

ولی الان اینجا رو داریم.. بیاید بسازمیش کمک کنیم اینجا بمونه.

آخرین ویرایش:
چرا ناراحت شدی؟
ببین حقیقت رو قبول کن
میتونست خیلی راحت بفروشه
واقعا جای تاسف داره
مجیدآنلاین هم بست رفت
چقد ایونت میگذاشت
چقدر تو گرافیک و طراحی قوی بودن
جمع کرد رفت ولی ما با پوست کلفتی چند سال دوام آوردم.

عقب
بالا