• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

فن کیسم زر زر میکنه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع majid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

majid

کاربر عضو
لایک ها
443
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
سلام رفقا

فن کیسم زر زر میکنه، هرچی هم بهش میگم زر نزن تو این اوضاع پول ندارم فن نو بخرم حالیش نمیشه.

اولش که روشن میکنم زر زر میکنه و بعد از کار میفته.

بغیر از باز کردن و تمیز کاری که نیاز به تنگ کردن باسن داره، راهی هست از داخل ویندوز غیرفعالش کنم؟

سلام رفقا

فن کیسم زر زر میکنه، هرچی هم بهش میگم زر نزن تو این اوضاع پول ندارم فن نو بخرم حالیش نمیشه.

بغیر از باز کردن و تمیز کاری که نیاز به تنگ کردن باسن داره، راهی هست از داخل ویندوز غیرفعالش کنم؟
اگر فن ها به هم متصل شدن و فن مستر به مادربرد متصل شده میتونی کلش رو خاموش کنی، البته بعضی کیس های جدید خودشون کنترلر دارن و میتونی هر کدوم از فن ها رو خاموش و روشن کنی اما اگر کیست و فن ها قدیمی هست این قابلیت به صورت تکی وجود نداره.
یکم گریس با پیچ گوشتی ساعتی دو سو روی بلبرینگش بزن ببین مشکلش حل میشه یا نه.

آخرین ویرایش:
مطمئن شو فن پاور و .. نیست که خطریه
کیست اگه قدیمیه پک سه تایی گرین۱۲۰ معمولی حدود۵۰۰-۶۰۰ هست دیجیکالا
https://www.digikala.com/product/dkp-5611179با تمیزکاری صداش نمیوفته ،باید روغن بزنی

آخرین ویرایش:
سلام رفقا

کیست چیه؟
مطمئنی از کیس هس؟
از فن سی پی یو یا گرافیک نیس؟

ممنون از همه رفقا که هستید :love: :love:

کیس گرین هست

فن پشتی کیسه، وقتی صدا میده خاموش میشه و وامیسه

فردا بازش کنم ببینم میشه روغن بزنم داخلش
فکر کنم یه ده کیلو خاکی داخلش جمع شده باشه 😂

.

دویژن فنش من خریدم پیشنهادش میکنم
فقط دقت کنید دو نوع molex و pwm داره
اگه براتون تنظیم دور فن مهم نیست مولکس هم بگیرید اوکیه و راحت به پاورتون مستقیم وصل میکنید

عقب
بالا