با توجه به آسیب پذیری کشور در شرایط جنگ
و احتمال آسیب پذیری بالای برج میلاد و دیتا سنتر های موجود در اون ، توصیه میشه هر سایتی روی هاست های ایرانی دارین آخرین بک آپش رو دانلود کنین
روی سیستم خودت آنزیپ میشه کامل؟بکاپ رو دانلود کردم هرطوری میخوام ببرم هاست خارج نمیشه، فایل کامل آپلود میشه ولی موقع خارج کردن فایل ها کامل خارج نمیشن داخل هاست
آره فایله درسته. اصلا همین بکاپ رو انتقال داده بودم هاست داخل که کاملا درسته. ولی الان رو هاست خارج میهن وب میبرم، کامل خارج نمیشه.روی سیستم خودت آنزیپ میشه کامل؟
پرسیدم میگه فایل درست آپلود نشده که سی پنل خودش خودکار موقع خارج کردن فایل های ناقص رو حذف میکنهشاید بخاطر تشخیص های امنیتی هاستشه یه سری از فایل ها نمیذاره بیتن بیرون..
مثلا سطح دسترسی ها..
از هوش مقنوعی پرسیدی؟
وسط آپلود ارور داد؟پرسیدم میگه فایل درست آپلود نشده که سی پنل خودش خودکار موقع خارج کردن فایل های ناقص رو حذف میکنه![]()
یکی دو بارش آره. ولی بقیش نه، کامل رفت و کامپلیت سبز شدوسط آپلود ارور داد؟
اف تی پی اصلا پروکسی رو ساپورت نمیکنه و کانکت نمیشه.دستی آپلود میکنی یا با اف تی پی؟!
ساپورت میکنه..اف تی پی اصلا پروکسی رو ساپورت نمیکنه و کانکت نمیشه.
دستی با ویندوز اپلود کردم و یه دوتا هم برنامه شبیه اف تی پی روی گوشی زدم با اونم همینطوری میشد.
خب دیگه به همون علت که وسطش قطع میشه فایل درست آپلود نمیشهیکی دو بارش آره. ولی بقیش نه، کامل رفت و کامپلیت سبز شد
حجم بالا همش خطا میدهوسط آپلود ارور داد؟