• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

هشدار بک آپ از هاست های ایرانی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

nima

کاربر عضو
لایک ها
1119
شغل/حرفه
وب - بیزینس پلنر
سابقه معامله در pcpin
نمایش
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
با توجه به آسیب پذیری کشور در شرایط جنگ
و احتمال آسیب پذیری بالای برج میلاد و دیتا سنتر های موجود در اون ، توصیه میشه هر سایتی روی هاست های ایرانی دارین آخرین بک آپش رو دانلود کنین

با توجه به آسیب پذیری کشور در شرایط جنگ
و احتمال آسیب پذیری بالای برج میلاد و دیتا سنتر های موجود در اون ، توصیه میشه هر سایتی روی هاست های ایرانی دارین آخرین بک آپش رو دانلود کنین

بکاپ رو دانلود کردم هرطوری میخوام ببرم هاست خارج نمیشه، فایل کامل آپلود میشه ولی موقع خارج کردن فایل ها کامل خارج نمیشن داخل هاست

بکاپ رو دانلود کردم هرطوری میخوام ببرم هاست خارج نمیشه، فایل کامل آپلود میشه ولی موقع خارج کردن فایل ها کامل خارج نمیشن داخل هاست
روی سیستم خودت آنزیپ میشه کامل؟

روی سیستم خودت آنزیپ میشه کامل؟
آره فایله درسته. اصلا همین بکاپ رو انتقال داده بودم هاست داخل که کاملا درسته. ولی الان رو هاست خارج میهن وب میبرم، کامل خارج نمیشه.

تیکت هم بهشون دادم میگه ما دسترسی به هاست خارج نداریم که چک کنیم

شاید بخاطر تشخیص های امنیتی هاستشه یه سری از فایل ها نمیذاره بیتن بیرون..
مثلا سطح دسترسی ها..
از هوش مقنوعی پرسیدی؟

شاید بخاطر تشخیص های امنیتی هاستشه یه سری از فایل ها نمیذاره بیتن بیرون..
مثلا سطح دسترسی ها..
از هوش مقنوعی پرسیدی؟
پرسیدم میگه فایل درست آپلود نشده که سی پنل خودش خودکار موقع خارج کردن فایل های ناقص رو حذف میکنه :(

دستی آپلود میکنی یا با اف تی پی؟!

دستی آپلود میکنی یا با اف تی پی؟!
اف تی پی اصلا پروکسی رو ساپورت نمیکنه و کانکت نمیشه.
دستی با ویندوز اپلود کردم و یه دوتا هم برنامه شبیه اف تی پی روی گوشی زدم با اونم همینطوری میشد.

اف تی پی اصلا پروکسی رو ساپورت نمیکنه و کانکت نمیشه.
دستی با ویندوز اپلود کردم و یه دوتا هم برنامه شبیه اف تی پی روی گوشی زدم با اونم همینطوری میشد.
ساپورت میکنه..
کی گفته ساپورت نمیکنه..

گوگل داریو اگه برات وصله به عنوان واسطه میتونی ازش کمک بگیری

یه افزونه بک آپ هست الترا... اون چطوره؟

عقب
بالا