آخرین فعالیت

• Iranescence
    Iranescence به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    اره ولی خب مسئله اینه چطوری باهاش اوکی شم برم بیرون بیمارستان خیلی باهاش اوکی بودم هر وقت کشیکاش با من بود خوشحال میشد چقدر با هم...
  • Q--Q
    Q--Q به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    خب منم منظورم همین بود دیگع😐 میگم سبک سنگین بکن بعد ب ازدواج ختمش کن دیدی بدرد ازدواج نمیخوره قطع کن نه وقت خودت گرفته بشه ن وقت اون
  • Iranescence
    Iranescence reacted to Q--Q's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    از همین ب بسم الله هم به ازدواج فکر نکن یکم سبک سنگین بکن حد وسط نگه دار بخاطر خودت میگم خودتو بیش از حد مشتاق نشون نده ضربه میخوری
  • Iranescence
    داداش من اصلا فقط به ازدواج فکر می کنم همون دو باری که همینطوری با کسی بودم جز اسکار بر روحم چیزه دیگه نداشت حالا مگه کصخلم با ۳۲ سال سن...
  • Q--Q
    از همین ب بسم الله هم به ازدواج فکر نکن یکم سبک سنگین بکن حد وسط نگه دار بخاطر خودت میگم خودتو بیش از حد مشتاق نشون نده ضربه میخوری
  • Iranescence
    اره فک کنم زود باشه…من خودم ترجیح میدم رابطه دیرتر شروع بشه چون من امسال شرایط ازدواج ندارم دقیقا از آبان سال دیگه می تونم ازدواج کنم
  • Iranescence
    Iranescence reacted to Q--Q's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    بله اون موتورسازه رو تو پرشین گفتی جریانشو نه دیت دعوت نکن زوده یکم صبر کن
  • Q--Q
    بله اون موتورسازه رو تو پرشین گفتی جریانشو نه دیت دعوت نکن زوده یکم صبر کن
  • Iranescence
    داداش اعتماد به نفس نیست رابطه جدی نداشتم اینو ۱۰ بار گفتم حتی دیگه حوصله ندارم تایپ کنم الان میگی اون موتورسازه بابا اون همینطوری...
  • Q--Q
    ها دیدی اون موقع روت کراش بود فوری سین میکرد بعد که دید تو پیشقدم‌شدی دیگه خیالش راحت شد الان فوقش روزی یبار جوابتو بده حتی شاید قرار...
  • Iranescence
    چی بگم والا من حس کردم خیلی اوکی نیست دیر جواب میده کارش داشتم خداشاهد ۵ دقیقه ای سین میکرد پیامای بالاترم هست پیامای کاری الان جمعه...
  • Q--Q
    Q--Q reacted to Iranescence's post in the thread از هر دری سخنی.. with Haha Haha.
    بابا یکبار یک گهی خوردیم بذار فراموش کنیم دیگه
  • Q--Q
    بله اوکی هست حتی خیلیم ذوق مرگ‌شده
  • Iranescence
    بابا یکبار یک گهی خوردیم بذار فراموش کنیم دیگه
  • Iranescence
    پس در کل میگید اینم اوکی هست؟ اون موقع که باهاش کشیک میدادم حس کردم از من خوشش میاد

عقب
بالا