آخرین فعالیت

• Iranescence
    Iranescence reacted to hamedovic5405's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    به نظر من این چیزا نیاز به فرمولاسیون نداره حضوری صحبت کن و وقت بگذرون و صبر کن ببین چی پیش میاد
  • Iranescence
    Iranescence به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    الان یک هفته از اولین پیامم میگذره اصلا فک نمیکردم اینطوری بشه فک میکردم یا میگه اره یا میگه نه این متولده ۸۰ ولی حس میکنم زمان فیس بوک...
  • Iranescence
    یاد دوران فیس بوک ایمیل می‌ افتم
    • 1000078458.jpg
  • Iranescence
    بابا این خیلییی دیر جواب میده درسته مثبت جواب میده ولی هر پیام رو بیش از یک روز سین میکنه قدیم کاری باهاش حرف میزدم ۵ دقیقه بود
    • 1000078452.jpg
  • Iranescence
    Iranescence reacted to omidss3's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    خیلی نرمال و معمولی باهاش برخورد کن انگار که دوستته خیلی راحت بهش بگو پایه ای بریم فلانجا اگه نه گفت اصرار نکن یا پلن برای بعدا نچین...
  • omidss3
    omidss3 به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    خیلی نرمال و معمولی باهاش برخورد کن انگار که دوستته خیلی راحت بهش بگو پایه ای بریم فلانجا اگه نه گفت اصرار نکن یا پلن برای بعدا نچین...
  • Amir7310
    Amir7310 reacted to Q--Q's post in the thread از هر دری سخنی.. with Haha Haha.
    تو هنوز سر اعتقاداتت هستی؟
  • Q--Q
    Q--Q به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    تو هنوز سر اعتقاداتت هستی؟
  • Business plan
    Business plan به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    نکن ابین کار رو می.. بهت هیچ زنی رو دوست ندار بفهم اینو اگه ده نفر یه زن دوست داشته باشن اون زن عاشق نفر یازدهم میشه که اصلا دوسش نداره...
  • Hamid2day
    Hamid2day reacted to Q--Q's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    از همین ب بسم الله هم به ازدواج فکر نکن یکم سبک سنگین بکن حد وسط نگه دار بخاطر خودت میگم خودتو بیش از حد مشتاق نشون نده ضربه میخوری
  • Hamid2day
    Hamid2day reacted to nima's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    بخاطر اینکه بگن هول نیستن از عمد با تاخیر جواب میدن.. ولی چندین برابر بیشتر از تو تحت فشار روانی هستن..
  • Hamid2day
    Hamid2day reacted to Iranescence's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    بابا یکبار یک گهی خوردیم بذار فراموش کنیم دیگه
  • Hamid2day
    Hamid2day reacted to Iranescence's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    پس در کل میگید اینم اوکی هست؟ اون موقع که باهاش کشیک میدادم حس کردم از من خوشش میاد
  • Hamid2day
    Hamid2day reacted to Q--Q's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    کپی🥸
  • Hamid2day
    Hamid2day reacted to hamedovic5405's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    چرا شبیه چت جی پی تیه؟ :))

عقب
بالا