آخرین فعالیت

• Iranescence
    Iranescence به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    رااااستی @Amir7310 تجربش خوب بود بیا چتام رو ببین یک نظر بده
  • nima
    nima به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    - اگه بعد از عقب گردت اومد جلو که چه خوب.. ادامه بازی رو خودت میری... -ولی اگه این مورد قسمت نشد , به فال خیلی نیک بگیر.. چون بعدش به...
  • Iranescence
    بعد من پیشنهاد رابطه ندادم پیشنهاد اشنایی دادم
  • Iranescence
    کل چت رو فرستادم از روز اول هول بازی در اوردم؟ چتام بد بود؟ محترمانه نخواستم؟ خیلی اروم پیش رفتم عزیزم اینجا میگم برنامم ازدواجه! کلا...
  • nima
    nima reacted to hamedovic5405's post in the thread از هر دری سخنی.. with Haha Haha.
    یا میشه یا نمیشه دیگه فعلا کف دستی رو بغل کن تا کشیک
  • Iranescence
    Iranescence reacted to Q--Q's post in the thread از هر دری سخنی.. with Sad Sad.
    برادر تو انقدر خودتو مشتاق نشون میدی خب معلومه طرف نصف و نیمه میاد سمتت اون حالا یه جواب قطعی هم به تو نداده که میخواد با تو وارد رابطه...
  • Iranescence
    Iranescence reacted to hamedovic5405's post in the thread از هر دری سخنی.. with Haha Haha.
  • hamedovic5405
    hamedovic5405 به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
  • hamedovic5405
    hamedovic5405 reacted to Q--Q's post in the thread از هر دری سخنی.. with Haha Haha.
    برادر تو انقدر خودتو مشتاق نشون میدی خب معلومه طرف نصف و نیمه میاد سمتت اون حالا یه جواب قطعی هم به تو نداده که میخواد با تو وارد رابطه...
  • Q--Q
    Q--Q به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
  • Iranescence
    Iranescence reacted to nima's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    نه..بازی رو شیر تو شیر نکن.. بذار همه چیز یکم ته نشین بشه... من بودم , دیگه با عقب کشیدن , میذاشتم حرکت بعدی رو اون بزنه..
  • nima
    nima به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    نه..بازی رو شیر تو شیر نکن.. بذار همه چیز یکم ته نشین بشه... من بودم , دیگه با عقب کشیدن , میذاشتم حرکت بعدی رو اون بزنه..
  • Iranescence
    اینستا ریکوئست بدم؟ اینستام پرایویت هست کم فالور دارم
  • Iranescence
    Iranescence reacted to nima's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    بنازم بچه های شطرنج باز .. :D آره بچه ها راست میگن.. یکم عقب بکش..خودشم ببینه تکلیفش با خودش چیه و میخواد چکار کنه.. (خودشم با این...
  • Iranescence
    اونم خوب میگفت.. ولی در کل , بهترین کار , تجربه شخصی زمین بازیه.. همین کاری که داری میکنی.. فاصله ت رو از ایسنتاگرام و موزیک و فیلم و...

عقب
بالا