آخرین فعالیت

• I.AM.GROOT
    I.AM.GROOT به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    • nlknklnkl.jpg
  • Amir7310
    Amir7310 reacted to Q--Q's post in the thread از هر دری سخنی.. with Haha Haha.
    اولش ۲۰۶ بود بعد ۲۰۷ شد
  • Q--Q
    Q--Q به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    پیشرفت خوبیه😏
  • hamedovic5405
    hamedovic5405 به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    داره فرندزون میکنه ما رو
  • Q--Q
    Q--Q به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    انگاری اینم میخواد مثل اون طرف بعد ۲ روز به ما جواب بده 😐
  • hamedovic5405
    الان پس‌فرداست
  • amirradan26
    نمیدونم.. ولی من از روی سی دی وینمدومز دوستم نصب کردم. از شرکت گردو.. نمیدونم جریانشون چیه ولی نرم افزار هایی که روی سی دی هاشون ارائه...
  • nima
    nima reacted to Iranescence's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    اینقدر خستم که نمیتونم تایپ کنم بذار لپتاپ روشن کنم یک متن طولانی مثل دبوی میدم
  • nima
    nima به موضوع بحث و گفتگو بین وبمسترها پاسخ داد.
    نمیدونم.. ولی من از روی سی دی وینمدومز دوستم نصب کردم. از شرکت گردو.. نمیدونم جریانشون چیه ولی نرم افزار هایی که روی سی دی هاشون ارائه...
  • amirradan26
    اگه جایی لایسنس واقعی ارزون هم میفروشن بگید (مثل اون انتی ویروس فروشی که توی pt میگفت هکی رو بجای قانونی میفروشم اگه کسی فهمید پولش رو...
  • amirradan26
    آقا میخوام ویندوز 10 نصب کنم فرق اینا چیه؟ لینک 1 و لینک 2 مهمه که ویروسی و هکی نباشه برای همین نمیخوام بدم این کافینتیا
  • Iranescence
    Iranescence به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    اینقدر خستم که نمیتونم تایپ کنم بذار لپتاپ روشن کنم یک متن طولانی مثل دبوی میدم
  • hamedovic5405
    الان فرداست
  • nima
    nima reacted to omidss3's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    به دخترای امروزی که تو فاز سنتی نیستن نباید پیشنهاد آشنایی بدی باید سیگنال بدی بهشون حتی به هفتادیا هم پیشنهاد مستقیم نمیدن اینکه...
  • nima
    nima reacted to omidss3's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    ببین دختر باهات حال کنه در فاز اول کص*شعر هم بگی باز به مکالمه ادامه میده در فاز دوم خودش بهت پیام میده دلتنگت میشه... ولی این معلومه...

عقب
بالا