آخرین فعالیت

• omidss3
    omidss3 reacted to Iranescence's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    نه به قران سخت ترین دوران زندگیم هستم من مثل اون نیستم بگم کشیکم دیر جواب میدم کشیکای ما کون پارگی داره کشیکای اون شوخیه در برابره ما
  • omidss3
    با سریال نامبر ویندوز اورجینال میشه ویندوزهای بعدی رو هم گرفت؟
  • Iranescence
    Iranescence به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    این اهنگ الان حال روحیم رو میگه صبرم زیاده اما …عمری نمونده باقی
  • Iranescence
    اینم بگم دوبار ارتباط همینطوری با جنس مخالف داشتم که شاید بهش بگیم hook up یکبار شهریور ۴۰۲ که به شدت زیر فشار روانی بودم باید میرفتم...
  • Iranescence
    خب بالاخره من کشیکم تموم شد….میتونم بگم سخت ترین دوران زندگیم رو دارم سر میکنم نمی دونم گفتم یا نه تخصص جراحی قبول شدم به جرات میگم جز...
  • majid
    majid به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    اصلا نمیدونم چه جنسی دارن، خیلی هاشون دیدم میگن پسری که همون ملاقات اول نمیگه بریم خونه کنسله. به خاطر همین نسل z هم هست اینقدر بیماری...
  • majid
    من بعید بدانم نسل امروزی بخواد با یک پیشنهاد دوستی و غیبت صغری اصلا دلتنگ بشه ! به نظر برای این جن زی ها هرچی حشری تر برخورد کنی بیشتر...
  • amirradan26
    من یه لپ تاپ استوک گرفتم روش ویندوز اورجینال داشت از سریال اون استفاده میکنم اگه لایسنس دانشجویی گیر آوردی ارزونتره فقطم فک کنم ورژن هوم...
  • nima
    محتوای فارسی رو که اصلا قبول نمیکنه اون سایتهایی هم که تبلیغات دارن به نحوی دور زدن.
  • W
    webzone به موضوع بحث و گفتگو بین وبمسترها پاسخ داد.
    محتوای فارسی رو که اصلا قبول نمیکنه اون سایتهایی هم که تبلیغات دارن به نحوی دور زدن.
  • A
    Amir reacted to nima's post in the thread بحث و گفتگو بین وبمسترها with Like Like.
    بعد چندین ماه وردپرس نصب کردم و برگشتم به وبمستری..
  • A
    Amir به موضوع بحث و گفتگو بین وبمسترها پاسخ داد.
    وردپرسه افزونه wapplyzer رو نصب کن میگه سایت از چه تکنولوژی هایی استفاده کرده
  • Iranescence
    من بعید بدانم نسل امروزی بخواد با یک پیشنهاد دوستی و غیبت صغری اصلا دلتنگ بشه ! به نظر برای این جن زی ها هرچی حشری تر برخورد کنی بیشتر...
  • nima
    nima به موضوع بحث و گفتگو بین وبمسترها پاسخ داد.
    آی پی های بر پایه vpn رو بازدید حساب نمیکنه.. پیش فرضش اینکه ربات بازدید فیک ست کردی.. اما اینکه برای محتوای فارسی درآمد بده یا نه مطئن...
  • وکیل الرعایا
    من بازدیدام فیلتر شده همه خارج از کشورن ماهیانه ۴میلیون بازدید کننده دارم به نظرتون فعال کنم ادز رو ؟ محتوا اما فارسیه

عقب
بالا