گیک کلاب

آخرین فعالیت

• omidss3
    omidss3 reacted to majid's post in the thread از هر دری سخنی.. with Haha Haha.
    آدم باکره هرجوری که باشه، سس که ببینه و دولش پاشه دیگه اختیارش دست دولشه، تو مهمونی و جلو سس همه کار میکنه
  • 𝕔𝕙𝕒𝕚𝕣𝕞𝕒𝕟
    :rolleyes: وبمستری دردسرش بیشتر بود. در یک لحظه کل درامدتو از دست میدادی ولی بازار نه دکی زندگیو سخت نکن الان اینقدر بی شوهری هست که...
  • 𝕔𝕙𝕒𝕚𝕣𝕞𝕒𝕟
    زن ها بی ارزش تر از این هستند ک بخواهی احساس خرجشون کنی
  • Iranescence
    Iranescence به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    یک پیشنهادی دوستانه بهت میکنم از هیچی نترس از اون چیزی که بترسی سرت میاد ۱۰ سال پیش از همین زندگی که داشتم میترسیدم به سرم اومد
  • pedram12
    pedram12 به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    خوب دیگه چراغ سبز داده دیت بزار یکجای دعوتش کن
  • Amir7310
    Amir7310 به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    ولی من هیچوقت نمیتونم ب پای کسی بمونم. احساس میکنم اسیر و در بند اون شخص هستم. برای همین تلاش میکنم آزاد بشم شاید سرنوشت من تنهایی تا...
  • Iranescence
    Iranescence reacted to Amir7310's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    :unsure:خب اینطوری یکی جدید پیدا میشه دیگ توی این سوشیال نتورک ها اینقدر لیسر و هول هستند که فله ای هجوم میارن به یه سوراخ
  • Iranescence
    ریدم به سرنوشت من
  • Iranescence
    Iranescence reacted to Amir7310's post in the thread از هر دری سخنی.. with Wow Wow.
    سرنوشت باعث شد مسیر زندگی من عوض بشه 😁 دنبال این کارا نمیرم دیگه کی فکرشو میکرد امیر موکب عزاداری بزنه و آش نذری بده الان وانت من در...
  • Amir7310
    :unsure:خب اینطوری یکی جدید پیدا میشه دیگ توی این سوشیال نتورک ها اینقدر لیسر و هول هستند که فله ای هجوم میارن به یه سوراخ
  • Amir7310
    سرنوشت باعث شد مسیر زندگی من عوض بشه 😁 دنبال این کارا نمیرم دیگه کی فکرشو میکرد امیر موکب عزاداری بزنه و آش نذری بده الان وانت من در...
  • Amir7310
    زن ها بی ارزش تر از این هستند ک بخواهی احساس خرجشون کنی
  • Iranescence
    بقیه می گفتن دیگه پیام نده منتظر باش اون بهت پیام بده
  • Iranescence
    ببینید تو رو قرعان این امیر که ۲۰۶ داشت گروپ میزد رل زده خاک بر سر من
  • Amir7310
    برای رسیدن به هدف و پاسداشت ازش باید بجنگی. شل بگیری زودتر از تو بر میدارن و میبرنش. یکسالی میشه یکی اومد بغل من مغازه مشابه من زد و از...

عقب
بالا