• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

آخرین فعالیت

• hamedovic5405
    hamedovic5405 reacted to Karlee's post in the thread نرخ دلار with Like Like.
    عمام (ره) یه چیز می دونست میگفت اغتثاد مال خر است، فقط دهه 80 و 90 استثنا بود و میشد توش تا حدی زندگی کرد!! هر چی فاصله دلار ازون خط...
  • majid
    من دنبال روش دیگه یی بودم ولی یکی یه روش کامل تر کشف کرده..
  • majid
    majid reacted to Karlee's post in the thread نرخ دلار with Haha Haha.
    عمام (ره) یه چیز می دونست میگفت اغتثاد مال خر است، فقط دهه 80 و 90 استثنا بود و میشد توش تا حدی زندگی کرد!! هر چی فاصله دلار ازون خط...
  • nima
    من دنبال روش دیگه یی بودم ولی یکی یه روش کامل تر کشف کرده..
  • Karlee
    Karlee به موضوع نرخ دلار پاسخ داد.
    • USD_Wed Jan 28 2026 12_59_02 GMT+0330 (Iran Standard Time)_09_29_02.png
  • abiabiabi
    abiabiabi به موضوع نرخ دلار پاسخ داد.
    جانم به دلار داره چهار نعل میره چند ثانیه پیش ۱۶۰ رو رد کرد طلا ۲۰ میلیون شد سکه ۲۰۲ میلیون ....کیف کنین کیف😍😍😍
  • majid
    majid به موضوع هدف از خلقت انسان چیست؟ پاسخ داد.
    هدف از خلقت انسان چیست؟ بستگی داره تو کدوم جغرافیا خلق شده باشی. اگه تو ایران باشی که در همه ادوار هدف پاره شدن نونت بوده. اگه تو...
  • Amir
    Amir به موضوع نرخ دلار پاسخ داد.
    واقعاً چه اتفاقی داره میافته ؟
  • Amir
    Amir reacted to Navid's post in the thread نرخ دلار with Like Like.
    https://mazaneh.net/fa
  • pedram12
    pedram12 به موضوع قیمت طلا پاسخ داد.
    دیگه این کله زرد یک کاری کرد شاخص دلار آمریکا به کمترین مقدار در ۴ سال اخیر برسه
  • majid
    تکامل (فرگشت) بوجود آمدن تصادفی از هیچ بدون نیاز به خالق ای هیچ بهر هیچ به هیچ نپیچ
  • majid
    نیما تجربه ای داری در این مورد؟ @nima
  • majid
    من شنیدم یه نفر میگفت میشه دو تا دی ان اس ست کرد که از دو تا هاست لود بشه
  • LordShadows
    من شنیدم یه نفر میگفت میشه دو تا دی ان اس ست کرد که از دو تا هاست لود بشه
  • majid
    majid به موضوع نرخ دلار پاسخ داد.
    برای دلار اعتراض میکنید؟ دلار و بنزین و ماشین و طلا و همه رو با هم میکنیم تو نونتون

عقب
بالا