• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

آخرین فعالیت

• ADMIN
    ADMIN reacted to moo's post in the thread حمایت از گیک کلاب with Like Like.
    درگاه پرداخت میخوای چکار ! الکی دردسر نماد و کدمالیاتی و داستانهای بعدش رو برای خودت نخر
  • I
    iirraann به موضوع حمایت از گیک کلاب پاسخ داد.
    مبالغ و اسامی رو اعلام کن
  • moo
    moo به موضوع حمایت از گیک کلاب پاسخ داد.
    درگاه پرداخت میخوای چکار ! الکی دردسر نماد و کدمالیاتی و داستانهای بعدش رو برای خودت نخر
  • omidss3
    omidss3 به موضوع قیمت طلا پاسخ داد.
    به نظرتون طلا بخرم تا برج 3 به پولم نیاز ندارم چیکار کنم سود کنم؟ یا حداقل ضرر نکنم
  • moo
    moo به موضوع قیمت طلا پاسخ داد.
    طلا در دو روز هزار دلار سقوط کرد !
  • abiabiabi
    abiabiabi reacted to Lost's post in the thread نقره with Like Like.
    این شمش های شرکتی رو خوب میخرن نسبت به بقیه چیزا ولی حدودا 35 درصد حباب داره که موقعه فروش اونو برات حساب نمیکنه یعنی 35 درصد گرونتر میگیریم
  • abiabiabi
    abiabiabi reacted to Tidus's post in the thread نقره with Like Like.
    خب دوستان اینجا درمورد نقره بحث میکنیم... شنیدم نقره فروشش مثل طلا راحت نیست درسته؟ جایی هست شرکتی تولید کنه و خودشم بعدا ازمون بخره...
  • Karlee
    Karlee به موضوع نقره پاسخ داد.
    یه حسی بهم گفت چهارشنبه طلاهامو بدم بره ولی خب گول دونالد قماربازو خوردم، فردا 500 تومن از سودم میپره خاله :cry: پ.ن: منفی 10 شد
  • I
    iirraann reacted to Hamid2day's post in the thread حمایت از گیک کلاب with Like Like.
    اسامی دوستان رو من قرار میدم
  • I
    iirraann reacted to ADMIN's post in the thread حمایت از گیک کلاب with Like Like.
    ممنون از محبت و پیگیری دوستان... شماره کارت توی پست اول به صورت عمومی در دسترس قرار گرفت که هرکس براش مقدور بود کمک کنه.. همزمان هم...
  • I
    iirraann reacted to squall's post in the thread راهنمایی و کمک with Like Like.
    گفتم شاید مثل خودم یه عینکی ببینه 😁
  • nima
    اختلال سراسریه، محدودیت از خارج به داخل و از داخل به خارج دوباره زیاد شده
  • ADMIN
    ADMIN reacted to Hamid2day's post in the thread حمایت از گیک کلاب with Like Like.
    اسامی دوستان رو من قرار میدم
  • ADMIN
    ADMIN به موضوع حمایت از گیک کلاب پاسخ داد.
    ممنون از محبت و پیگیری دوستان... شماره کارت توی پست اول به صورت عمومی در دسترس قرار گرفت که هرکس براش مقدور بود کمک کنه.. همزمان هم...
  • majid
    جدا از این مساله ..کلا من قبلا هم این تجربه رو داشتم.. حالا میخوام از لوکیشن های مختلف سایت و باقی سایت های ایرانی رو تست کنم..

عقب
بالا