• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

آخرین فعالیت

• Lost
    Lost reacted to LordShadows's post in the thread اندوخته with Like Like.
    بدهی هام کم بشه اندوخته رو هم بهش فکر میکنم. مگه تو این مملکت میشه اندوخته‌ای هم داشت.
  • Lost
    Lost به موضوع اندوخته پاسخ داد.
    والا اگه درس و مهارت حساب بشه شاید اما اگه مالیه نه از جیب هم داریم میزنیم😂
  • Lost
    Lost reacted to Tidus's post in the thread حمایت از گیک کلاب with Haha Haha.
    تا این پستو سین زدم این اس اومد لول:
  • EK2
    EK2 به موضوع نرخ دلار پاسخ داد.
    نرخ اسکناس صرافی ملی امروز 1404/11/11 159600 تا 1000 هم با کارت ملی میدن ، دلال های فردوسی ارزون تر میفروختن
  • برَد نَپیت
    برَد نَپیت به موضوع نرخ دلار پاسخ داد.
    چون شاید مثل تو بی وطن نباشیم دوزاری فهمیدی؟یا جور دیگه بفهمونمت دوزاری
  • LordShadows
    LordShadows به موضوع اندوخته پاسخ داد.
    بدهی هام کم بشه اندوخته رو هم بهش فکر میکنم. مگه تو این مملکت میشه اندوخته‌ای هم داشت.
  • LordShadows
    LordShadows reacted to l3est's post in the thread از هر دری سخنی with Like Like.
    تو قطعی اینترنت home alone رو دوباره دیدم. هعی 😭
  • LordShadows
    LordShadows به موضوع از هر دری سخنی پاسخ داد.
    باز خوبه یکی به نون نوایی رسید
  • LordShadows
    LordShadows reacted to zgg123's post in the thread از هر دری سخنی with Like Like.
    نودی رفته اروپا
  • Parviz_r
    Parviz_r به موضوع حمایت از گیک کلاب پاسخ داد.
    سربازان گمنام گی کلاب (گارد جاویدان پاتوق سابق)، هستی خود را فدا می کنند و نام و نشانی نمی خواهند...:D
  • nima
    nima reacted to Lost's post in the thread اینترنت with Like Like.
    از مختل گذشته
  • Z
    zgg123 به موضوع از هر دری سخنی پاسخ داد.
    نودی رفته اروپا
  • Z
    zgg123 reacted to LordShadows's post in the thread از هر دری سخنی with Like Like.
    ای بابا امروز چرا نت کلا شد خاطره بازی:/ رفتم چنتا سایت که اسمشون یادم بود سرچ کردم همشون یا بسته شدن یا آخرین آپدیتشون مال چند سال پیش...
  • Parviz_r
    Parviz_r به موضوع اندوخته پاسخ داد.
    کلکم الفقراء و المساکین ابن السبیل هم داریم...:D
  • Lost
    Lost reacted to majid's post in the thread اینترنت with Like Like.
    از دیشب یا دیروز عصر شروع شده. سایتای داخل هم با فیلشکن باز نمیشه. سایتای خارج هم کنده

عقب
بالا