• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

آخرین فعالیت

• nima
    nima reacted to Amir's post in the thread شکایت از صاحب خانه with Like Like.
    با اجازه صاحب تاپیک من تجربه خودمو اینجا میزارم شاید به درد خورد تقریباً 1 ماه و نیم پیش یه خونه پیدا کردم رفتم دیدم به نسبت قیمتش خوب...
  • LordShadows
    من خرداد نماد گرفتم تاییدیه پستی اجباری نبود , الان اجباریه ؟ ولی برای پروانه کسب اجباریه راستش اینکه برای فروشگاه اینترنتی پروانه کسب...
  • Amir
    Amir به موضوع شکایت از صاحب خانه پاسخ داد.
    با اجازه صاحب تاپیک من تجربه خودمو اینجا میزارم شاید به درد خورد تقریباً 1 ماه و نیم پیش یه خونه پیدا کردم رفتم دیدم به نسبت قیمتش خوب...
  • moo
    من از سال 87 تا 92-93 فروشگاه اینترنتی داشتم , حتی یک مورد از این موارد رو نداشتم البته نمیگم چیزهایی که میگی حقیقت نداره ولی طوری بیان...
  • nima
    nima reacted to Amir's post in the thread درخواست کد تخفیف هاست with Like Like.
    اینم کد تخفیف میهن وب هاست mwh-5ce6b کسی خواست استفاده کنه
  • Amir
    Amir به موضوع درخواست کد تخفیف هاست پاسخ داد.
    اینم کد تخفیف میهن وب هاست mwh-5ce6b کسی خواست استفاده کنه
  • majid
    majid reacted to Q--Q's post in the thread اندوخته with Haha Haha.
    اون ۱ رو میشه بما قرض بدی در راه خدا
  • Business plan
    Business plan reacted to Amir's post in the thread قیمت طلا with Like Like.
    یه نفر یه حرف خوبی زد گفت طلا بخری اگه گرون بشه برد کردی. ارزون هم بشه همه چی ارزون میشه طلا به نظرم تو دراز مدت خوبه
  • Business plan
    Business plan reacted to hamedovic5405's post in the thread سوالات متفرقه with Like Like.
    نه مشکل همه است یه سری نرم افزار بود برای تبدیلش. الان که ابزار زیاد هست عکس رو به متن تبدیل میکنه
  • hamedovic5405
    hamedovic5405 به موضوع سوالات متفرقه پاسخ داد.
    نه مشکل همه است یه سری نرم افزار بود برای تبدیلش. الان که ابزار زیاد هست عکس رو به متن تبدیل میکنه
  • Amir
    Amir به موضوع قیمت طلا پاسخ داد.
    یه نفر یه حرف خوبی زد گفت طلا بخری اگه گرون بشه برد کردی. ارزون هم بشه همه چی ارزون میشه طلا به نظرم تو دراز مدت خوبه
  • Parviz_r
    Parviz_r به موضوع هدف از خلقت انسان چیست؟ پاسخ داد.
    کلیپ
  • Business plan
    Business plan به موضوع سوالات متفرقه پاسخ داد.
    خودم تا به حال از هیچ فایل پی دی افی نتونستم متن سلکت و کپی کنم و داخل فایل تکس، متن عادی که بهم نریخته باشه پست بشه این مشکل منه یا...
  • Parviz_r
    Parviz_r به موضوع هدف از خلقت انسان چیست؟ پاسخ داد.
    کلیپ رابطه سگ و انسان
  • nima
    nima reacted to amirradan26's post in the thread شکایت از صاحب خانه with Like Like.
    همونقدر که دانشگاه های مملکت دانش گوه هستن، داد گاه هام .... قوانین کانادا و اروپا نیست که خیالت راحت باشه پدر صاحب خونه و دلال رو...

عقب
بالا