• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

آخرین فعالیت

• amirradan26
    amirradan26 به موضوع شکایت از صاحب خانه پاسخ داد.
    طرف خونش واحد 5 بود من زنگ واحدای دیگه رو زدم گفتم بابت کلاهبرداری که کردی بیا پایین آخر زنگ یارو رو زدم، تقریبا جماعتی جمع شد این دیوث...
  • amirradan26
    amirradan26 به موضوع شکایت از صاحب خانه پاسخ داد.
    خب شانست طرف ترسو بوده و کارت به دادگاه نکشیده بعید میدونم بابت تریاک کشیدن دستت به جایی بند میشده :D
  • amirradan26
    amirradan26 reacted to Amir's post in the thread شکایت از صاحب خانه with Like Like.
    با اجازه صاحب تاپیک من تجربه خودمو اینجا میزارم شاید به درد خورد تقریباً 1 ماه و نیم پیش یه خونه پیدا کردم رفتم دیدم به نسبت قیمتش خوب...
  • amirradan26
    amirradan26 reacted to Mohsen_14's post in the thread شکایت از صاحب خانه with Haha Haha.
    کل جذابیت تاپیک همینجا بود ، بعد با دو تا کلمه عبور کردی ؟! :cautious: آقا شرح بده .... :cool:
  • hamedovic5405
    درود بر دوستان عزیز و بزرگوار پازل3000تکه و 5000تکهداگه شخصی برای فروش داره و تمیز و مرتب و تکه ها کاملا سالم هست خریدارم با تشکر و...
  • hamedovic5405
    حقوق رزیدنت جراحی ۱۵ تومن بود جدیدا شده ۲۰ تومن عیدی هم فک کنم ۳ تومن باشه مهم نیست اصلا چون باید تهش از کاره ازاد پول در بیارم رسما کار...
  • majid
    ی سری فیلم های کوتاه پشت سر هم ک مثلا ب صورت مستند تهیه شده و از چیزای عجیب و بیشتر ترسناک و ماورا طبیعه فیلمبرداری شده و با فیلم های...
  • nima
    حقوق رزیدنت جراحی ۱۵ تومن بود جدیدا شده ۲۰ تومن عیدی هم فک کنم ۳ تومن باشه مهم نیست اصلا چون باید تهش از کاره ازاد پول در بیارم رسما کار...
  • omidss3
    این کتاب رو تو 11 سالگی با چاپ قدیمش همسایه مون بهم هدیه داد داستانش خیلی درامه اگه وقت داشتین تو فیدیبو یا ب صورت پی دی اف بخونین...
  • Iranescence
  • Navid
    Navid به موضوع عکس کنسول های قدیمی پاسخ داد.
    اینا قبلا خریدن انبار کردن. از ایسام بخری یک هفته مهلت تست داری با نصف قیمت این می تونی بخری فروشنده های خوبی هم داره. باز هر جور خودت...
  • ADMIN
    سلام نه یه سری تست داریم میگیریم..

عقب
بالا