• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

تنهایی و ازدواج

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
سسخل وضع بابام خوبه. خودمم خدا زندگی میکنم و کاری به خانواده ندارم.
وضع خودمم خرابه
یه معقوله جدیدیه این
یاد مهمان مامان افتادم، اگر دیده باشین فیلمشو، یه پسره بود اوضاع پدر مادرش خوب بود خودش کارگری میکرد، گردو میکشست یا همچین چیزی

تنهایی خیلی تخمیه بنظر من
حداقل یه هم خونه ای چیزی باید باشه
کی توی این سن حوصله یه مذکر دیگه پیش خودش رو.داره.. حس میکنی تو قلمروت یکی حضور مزاحم داره..

کی توی این سن حوصله یه مذکر دیگه پیش خودش رو.داره.. حس میکنی تو قلمروت یکی حضور مزاحم داره..
البته الان فکر کردم بهش روی خوشی هم تو در و همسایه ندارن
فکر میکنن نون بدون جوش شیرین میدی دست خلق الله که شیر مال کنه

یه معقوله جدیدیه این
یاد مهمان مامان افتادم، اگر دیده باشین فیلمشو، یه پسره بود اوضاع پدر مادرش خوب بود خودش کارگری میکرد، گردو میکشست یا همچین چیزی
خودمم تقریبا همینم...
خونه پدری تیبا زیر پیام بود.. متوسط کمی رو به بالا هم بودیم..
گفتم دیگه هرکی باید بره دنبال داستان خودش..
پدرم هرچی داره مال داستان زندگی خودشه..

مرحوم سیگنال متخلص به سکینه ویلچری هم یه بیت شعر در اینمورد سروده بود:
حق درویشی زن منت جانان مکش
دست بر خرگوش زیبایت بکش

اگه اشتباه گفتم دوستان ادیب پی تی سابق تصحیح کنند
@abiabiabi

بخشی از جامعه سالم مونده و سالم داره میره جلو..

برق که میره ، گوشی و سیستم که تعطیل میشن ،
با خودت نشستی ببینی با خودت چند چندی؟
زمین تا آسمون با چیزی که الان فکر میکنی فرق داره..
تو کشورهای دیگه مواردی که فرمودی استیبل هست و مشکلی نداره اما تو ایران الان آره اگر الان وجود داشته باشه تو این شرایط پایدار نیست.
ولی اگر روزی تکنولوژی این قضیه حسابی پیشرفت کنه ارزش امتحان کردن رو داره، فیلم بلید رانتر و سریال west world ایده های خوبی رو نشون دادن.

مرحوم سیگنال متخلص به سکینه ویلچری هم یه بیت شعر در اینمورد سروده بود:
حق درویشی زن منت جانان مکش
دست بر خرگوش زیبایت بکش

اگه اشتباه گفتم دوستان ادیب پی تی سابق تصحیح کنند
@abiabiabi
دیگه بحث نیاز جنسی نیست بابا..

تو کشورهای دیگه مواردی که فرمودی استیبل هست و مشکلی نداره اما تو ایران الان آره اگر الان وجود داشته باشه تو این شرایط پایدار نیست.
ولی اگر روزی تکنولوژی این قضیه حسابی پیشرفت کنه ارزش امتحان کردن رو داره، فیلم بلید رانتر و سریال west world ایده های خوبی رو نشون دادن.
باز گفت فیلم..
یه دو ساعت برو بیرون شهری..کوهی.. پارک خلوتی.. چیزی.. ببین با خودت چند چندی..
اصول کلاسیک رو هیچوقت دست کم نگیر..

جالبه بدونی طبق یه نظرسنجی کمترین آمار جدایی تو زوجین، روابط مرد با مرد کمترین جدایی، بعدش روابط زن و مرد و در نهایت روابط زن با زن بیشترین جدایی رو تجربه کردن.
خود این قضیه مشخص میکنه مشکل از کجاست :دی

باز گفت فیلم..
یه دو ساعت برو بیرون شهری..کوهی.. پارک خلوتی.. چیزی.. ببین با خودت چند چندی..
اصول کلاسیک رو هیچوقت دست کم نگیر..
اتفاقاً فیلم نیست بیش از همیشه داره به واقعیت نزدیک میشه، جزو آپشن ها هستش.

جالبه بدونی طبق یه نظرسنجی کمترین آمار جدایی تو زوجین، روابط مرد با مرد کمترین جدایی، بعدش روابط زن و مرد و در نهایت روابط زن با زن بیشترین جدایی رو تجربه کردن.
خود این قضیه مشخص میکنه مشکل از کجاست :دی
آمار و پژوهش های جدید رو من اصلا قبول ندارم..
پشتششون سیاست های جهانیه..
الانم مد شده پژوشگران رو انداختن توی این بازی ها که چطور بخوابی بهتره.. انگشت شصت پات رو چکار کنی چه مزایایی داره.. ما تحتت رو آب سرد بشونی چه اثری روی سیستم گوارش داره ، اول صبح آب رو سرد بخوری بهتره یا گرم.. ملت رو کسخل کردن هی دور خودشون بچرخن..

این آماری هم که شما اشاره میکنی هیچ کمکی به بهتر شدن زندگی یه انسان که باید طبق طبیعتش و سیکل زندگی سالم و استاندارد زندگی کنه ، نمیکنه..

آخرین ویرایش:
این تاپیکم میان میکشونن ب بحث جنسی

تنهایی خیلی تخمیه بنظر من
حداقل یه هم خونه ای چیزی باید باشه
تنهایی که غیرممکنه
از دور میگی چیزی نیست ولی وقتی تجربه اش میکنی تازه میفهمی دنیا دست کیه
شبا صدای ماشین زباله میومد دلم باز میشد
طول روز رمق اینم نداشتم برم بیرون وقتی تو غربت بودم
دیدم نمیشه نمیتونم تازه این تنها شدنم همزمان شد با ترک سیگار و قلیون
خیلی فشار روم بود
بعد شش ماه شانسی تو خیابون یکی صدام زد برگشتم دیدم همشهریمه و یه سلام علیکی هم داشتیم وقتی دیدمش طوری خوشحال شدم انگار دنیا رو بهم دادن(ببین چی کشیدم)برگشت گفت اینجایی کی باهاته گفتم تنهام اونم گفت ما خونه داریم خواستی بیا پیشمون جا هم داریم من همون عصر برگشتم وسایلمو جمع کردم(خوابگاه یه اتاق اجاره کرده بودم و شبانه پول میدادم)رفتم پیششون تازه دوباره مزه زندگی رو تجربه کردم یکی از یکی گُل‌تر
همیشه غذا و قلیون آماده بود منم لغزش کردم دوباره دودی شدم ولی بازم بهتر از اون خوابگاه شخمی بود دیگه داشتم رد میدادم
ولی واقعا تنهایی زندگی کردن کار هر کسی نیست اصلا نشدنیه
باید یکی کنارت باشه دوستی باشه یا زنی یا حتی حتی یه گربه یا سگ

اتفاقاً فیلم نیست بیش از همیشه داره به واقعیت نزدیک میشه، جزو آپشن ها هستش.
مگه هر موجی که تا الان اومده همه ی جامعه پذیرفته ؟!..

آقا نیما هوایی شدی دلت هوس رطب کرده دنبال تایید نباش بگیر از دستش ببر خونه به پای هم پیر شین:D
اتفاقا الان یکی از دغدغه هام اینه که کجا پیدا کنم..
چون کلاسیک گرا هستم و از ایسنتا بازی و کافه گردی این حرکات واسه جفت یابی خوشم نمیاد..

تنها چیز کلی که میدونم باید زیست خودمو تو جامله بکنم ، دقیق تو مسیر خودم برم تا همسفر مناسب رو تو مسیر پیدا کنم

شعری از مولانا رو میخونه..
جانا به غریبستان.. چندین به چه می مانی..
باز آ تو از این غربت.. تا چند پریشانی.. ؟!.

یکم به خویشتن مون باید بیشتر بها بدیم..

اتفاقا الان یکی از دغدغه هام اینه که کجا پیدا کنم..
چون کلاسیک گرا هستم و از ایسنتا بازی و کافه گردی این حرکات واسه جفت یابی خوشم نمیاد..

تنها چیز کلی که میدونم باید زیست خودمو تو جامله بکنم ، دقیق تو مسیر خودم برم تا همسفر مناسب رو تو مسیر پیدا کنم
منم شدید ازدواجی ام دلم زن میخواد نه بخاطر مسائل جنسی بعد ۳۵ سال دیگه این چیزا برام مطرح نیست ولی یکی باشه که فرکانس و خط فکریش بهم بخوره و البته اینکه ایرانی نباشه من آبم با دخترای ایرانی تو یه جوب نمیره چون همشون بازیگرن
ازدواج رو نگه داشتم برای بعد از فرار کردنم از این بوستان ولایت
ولی برم هر کشوری بعد یه سال ازدواج میکنم حتی اگه کارتن‌ خواب باشم

آمار و پژوهش های جدید رو من اصلا قبول ندارم..
پشتششون سیاست های جهانیه..
الانم مد شده پژوشگران رو انداختن توی این بازی ها که چطور بخوابی بهتره.. انگشت شصت پات رو چکار کنی چه مزایایی داره.. ما تحتت رو آب سرد بشونی چه اثری روی سیستم گوارش داره ، اول صبح آب رو سرد بخوری بهتره یا گرم.. ملت رو کسخل کردن هی دور خودشون بچرخن..

این آماری هم که شما اشاره میکنی هیچ کمکی به بهتر شدن زندگی یه انسان که باید طبق طبیعتش و سیکل زندگی سالم و استاندارد زندگی کنه ، نمیکنه..
این آمار قرار نبوده به جامعه کمک کنه صرفاً بخشی از واقعیت جامعه هدف آمار رو گفته...
البته این آمار مال چند سال پیشه و گسترده جغرافیایی جهانی نداره و نمیشه به همه بسطش داد.
به نظرم هرکس میخواد زندگی آروم و بی دغدغه ای داشته باشه باید یکم شل بگیره و چیل کنه، دل رو بزنه به دریا، خیلی وقتا زیاد فکر کردن زندگیت رو بهم میریزه.

این آمار قرار نبوده به جامعه کمک کنه صرفاً بخشی از واقعیت جامعه هدف آمار رو گفته...
البته این آمار مال چند سال پیشه و گسترده جغرافیایی جهانی نداره و نمیشه به همه بسطش داد.
به نظرم هرکس میخواد زندگی آروم و بی دغدغه ای داشته باشه باید یکم شل بگیره و چیل کنه، دل رو بزنه به دریا، خیلی وقتا زیاد فکر کردن زندگیت رو بهم میریزه.
جامعه دغدغه های مهمتری هم داره ،
پول اضافی دارن برای این مباحث بودجه خرج میکننن و دستمزد میدن؟

عقب
بالا