hamedovic5405
تایید هویت
لفت دادم رفتباید لفت داد اونجا

لفت دادم رفتباید لفت داد اونجا
یاد پانیشر بخیر. نسخه PC شو رو داشتم. واقعا بازی خاصی بود تا امروز رو دستش نیومده.چجوری دلت میاد؟
![]()
لهجه زیبای یزدیدو سال کرمان بودم اتفاقا لهجه قشنگی دارید . شیراز ، یزد ، اصفهان ، کرمان و... همش خوبه که .
لهجه زیبای یزدی
تا میتونی از ادمای شیکفاصله بگیر..
یاد پانیشر بخیر. نسخه PC شو رو داشتم. واقعا بازی خاصی بود تا امروز رو دستش نیومده.
اره واقعا یادمه صحنه های خشونت خیلی بدی داشت...کلا درجه بازی باید +30 میبود در حقیقت...نمیدونم چطوری شد این بازی رو من تا نصفه انجام دادم و رهاش کردم دقیقا یادم نیست دلیلش رو.....شما تا اخر رفتی؟ داستان پایان خاصی داشت؟![]()
دوران کودکی یه بازی بود بنام من هانت،نمیدونم چطور بهش مجوز دادن اون موقع ،خیلی سایکوپس بود..
تو اون دوران بازیش میکردم![]()
فکر کنم منم رهاش کردماره واقعا یادمه صحنه های خشونت خیلی بدی داشت...کلا درجه بازی باید +30 میبود در حقیقت...نمیدونم چطوری شد این بازی رو من تا نصفه انجام دادم و رهاش کردم دقیقا یادم نیست دلیلش رو.....شما تا اخر رفتی؟ داستان پایان خاصی داشت؟
بعد ۳۰ که اصلا نمیکشی بازی خشن!اره واقعا یادمه صحنه های خشونت خیلی بدی داشت...کلا درجه بازی باید +30 میبود در حقیقت...نمیدونم چطوری شد این بازی رو من تا نصفه انجام دادم و رهاش کردم دقیقا یادم نیست دلیلش رو.....شما تا اخر رفتی؟ داستان پایان خاصی داشت؟
فریم اولش نمیشه تایمش بیشتر باشه