گیک کلاب

اظهارنامه مالیاتی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mazi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Mazi

مدیر گفتگوی آزاد
سلام. الان یه sms اومده که مودی گرامی برگه قطعی مالیات تبصره ۱۰۰ سال ۱۴۰۲ شما با پرونده شماره فلان به مبلغ فلان در سایت قرار گرفته برید مشاهده و پرداخت کنید.

همیشه خودمون مگه نمیرفتیم اظهارنامه میفرستادیم امسال خودشون اماده میکنن میفرستن؟ چطوریه؟ کسی خبر داره؟

البته امسال گفته بودن از ۱۵ تیر تا ۱۵ مرداد مهلت قانونی هست ولی این که خودشون بفرستن تا پارسال اینطوری نبود...کسی تجربه ای داره؟

مالیات کارتخوان جدا از مغازه هست؟
من کارت خوان دارم اما جواز دکان به اسم یکی دیگه هست

مالیات کارتخوان جدا از مغازه هست؟
من کارت خوان دارم اما جواز دکان به اسم یکی دیگه هست
هرکسی که پرونده باز داره مالیات میخوره بهش....

کارتخوان به اسم هرکی هست براش مالیات میاد....اون صاحب مغازه هم براش جدا میاد...

مگه اینکه بری تو پرونده دارایی مالک مغازه و کارتخوان رو اونجا اضافه کنی و اون پرونده قبلیت هم ببندی تا جفت مالیات ها بیاد برای یکی .البته این بستگی داره که صاحب مغازه قبول بکنه یا نکنه...باید باهاش صحبت کنی ولی چیزی که هست اینه که اون مالیات مغازه هم باید مستاجر بده دیگه چون مالیات بر درامد هست یعنی عملا 2 جا باید مالیات بدی برای همین تجمیع کنی بهتره مگه اینکه رقمش پایین باشه/

هرکسی که پرونده باز داره مالیات میخوره بهش....

کارتخوان به اسم هرکی هست براش مالیات میاد....اون صاحب مغازه هم براش جدا میاد...

مگه اینکه بری تو پرونده دارایی مالک مغازه و کارتخوان رو اونجا اضافه کنی و اون پرونده قبلیت هم ببندی تا جفت مالیات ها بیاد برای یکی .البته این بستگی داره که صاحب مغازه قبول بکنه یا نکنه...باید باهاش صحبت کنی ولی چیزی که هست اینه که اون مالیات مغازه هم باید مستاجر بده دیگه چون مالیات بر درامد هست یعنی عملا 2 جا باید مالیات بدی برای همین تجمیع کنی بهتره مگه اینکه رقمش پایین باشه/
ماهی سه میلیارد تومن تراکنش دارم باهاش
283a.gif
فکر کنم اداره مالیات خر و پالان خر و صاحب خر رو خشاخشک مورد عنایت قرار بده
mpr.gif

ماهی سه میلیارد تومن تراکنش دارم باهاش
283a.gif
فکر کنم اداره مالیات خر و پالان خر و صاحب خر رو خشاخشک مورد عنایت قرار بده
mpr.gif
با 3 تومن تراکنش ماهانه مالیات چقدر اومد پارسال برات؟ امسال مشخص شده چقدره برات؟

آقا الان این ماده صد که غیر فعاله، باید چی کار کرد؟ صبر کنیم یا اظهارنامه رد کنیم؟
اصلا چرا غیرفعاله

اون چی جوری حساب میشه؟
اون بستگی به پرونده شما داره در دارایی....باید ببینی مثلا شغلت چیه بعد بری اعلام کنی اونا خودشون یکسری جداول و ضرایب دارن بر اساسش اعلام میکنن فلان قدر

آقا الان این ماده صد که غیر فعاله، باید چی کار کرد؟
کسی جواب این سوال رو نمیدونه؟ ماده 100 برای من زده عدم بارگزاری و نمیشه رد کرد
جالب اینجاست قسمت اظهارنامه هم کار نمیکنه

برای چی برات قطعه؟ شاید خودت اشتباه میکنی جایی
با مرورگر دیگه تست کن. چون قطعا خودت اشتباه میکنی

برای اونایی که شامل ماده ۱۰۰ نیستن زده عدم بارگزاری و این افراد باید اظهارنامه عادی ارسال کنن.

حالا این که قسمت اظهارنامه معمولی هم برات کار نمیکنه دیگه چیزی نیست که ما اینجا بتونیم بگیم بهت. باید حضوری بری اداره دارایی و ببینی دلیلش چی هست. چون ممکنه ۱۰۰ تا دلیل مختلف باشه و باید خودشون برات حل کنن

دبوی جان علاوه بر جواب بالا من الان با اپراتور سازمان امور مالیاتی صحبت کردم راجع به کار خودم و سوال شما هم پرسیدم اخرش میگه که از هفته سوم تیر بارگزاری ماده ۱۰۰ شروع شده و هنوز ادامه داره گفت تا ۷ ام ۸ ام نهایت ۱۰ مرداد صبر کنید براتون اگر مشمول باشید میاد تو پوشه مالیات اگر تا اون تاریخ نیومد دیگه اظهار نامه عادی باید بفرستید و از شمول ماده ۱۰۰ یعنی خارج شدید

یعنی اون جواب بالا رو با رعایت توضیحات این پست در نظر بگیر و باز هم کمی صبر کن ببین نتیجه چی میشه اگر دیدی شامل نبودی بعد اقدام حضوری کن برای اظهار نامه عادی

دبوی جان علاوه بر جواب بالا من الان با اپراتور سازمان امور مالیاتی صحبت کردم راجع به کار خودم و سوال شما هم پرسیدم اخرش میگه که از هفته سوم تیر بارگزاری ماده ۱۰۰ شروع شده و هنوز ادامه داره گفت تا ۷ ام ۸ ام نهایت ۱۰ مرداد صبر کنید براتون اگر مشمول باشید میاد تو پوشه مالیات اگر تا اون تاریخ نیومد دیگه اظهار نامه عادی باید بفرستید و از شمول ماده ۱۰۰ یعنی خارج شدید

یعنی اون جواب بالا رو با رعایت توضیحات این پست در نظر بگیر و باز هم کمی صبر کن ببین نتیجه چی میشه اگر دیدی شامل نبودی بعد اقدام حضوری کن برای اظهار نامه عادی
من فکر میکنم مشکل از مرورگری چیزی باشه

این اظهارنامه سال گذشته هست. تو مگه چندماهه درگاه گرفتی؟ احتمالا شاملت نمیشه

این اظهارنامه سال گذشته هست. تو مگه چندماهه درگاه گرفتی؟ احتمالا شاملت نمیشه
مومن قبلش هم زرین پال داشتم
دو ساله ماده صد رد میکنم. البته تراکنشی ندارم به اون صورت. باید شامل ماده صد بشم

مومن قبلش هم زرین پال داشتم
دو ساله ماده صد رد میکنم. البته تراکنشی ندارم به اون صورت. باید شامل ماده صد بشم

پس صبر کن میزنن. مال چندتا از کارتخوان دارها رو هم امروز دیدم نزدن هنوز

عقب
بالا