hamedovic5405
کاربر عضو
- لایک ها
- 1362
از ۱۹ میای ۲۰ باحاله
باقی هر دهه بری بالا شخمی تر میشه
باقی هر دهه بری بالا شخمی تر میشه
فدایت عزیزمخدا براتون حفظش کنه..
من فکر میکردم نهایتا ۲۶ سالت باشه..
بجز مسأله جمعیت خانواده همسر ، چه نکات دیگه یی رو توصیه میکنی برای ازدواج؟
الان خودم چندتا از شاخصه های اصلیم استان :
قومیت و پیش زمینه های فرهنگی مشترک
اختلاف قد کم.. (خودم قد بلندم)
شاغل (بخاطر واقع بینی مالی)
درون گرا مثل خودم
خب حق انتخاب داره ..
این بحرانو که رد کنی بعد بهترین دورانت برا اپروچ کردن جنس مخالف شروع میشهاخه لذت ی چیزی واست از بین ک بره
انگیزتم باهاش میره
دیگ هیچی واست مث قبل مهم نیس
عجیبه واقعا ۳۰
خب وقتی حوصله کسی نداری نمیری هم سراغشوناین بحرانو که رد کنی بعد بهترین دورانت برا اپروچ کردن جنس مخالف شروع میشه
چون یه پختگی پیدا کردی با اون بیخیالیه ترکیب میشه و بهترین کیسا رو میتونی بزنی
من بعد سی خیلی راحت تر تونستم اپروچ کنم دخترا رو...
اینهمه نعمت چرا حوصله نداشته باشی آخه؟خب وقتی حوصله کسی نداری نمیری هم سراغشون
آرهاین بحرانو که رد کنی بعد بهترین دورانت برا اپروچ کردن جنس مخالف شروع میشه
چون یه پختگی پیدا کردی با اون بیخیالیه ترکیب میشه و بهترین کیسا رو میتونی بزنی
من بعد سی خیلی راحت تر تونستم اپروچ کنم دخترا رو...
برای ما ایرانی ها ازدواج فامیلی عادیه.دوستی و ازدواج فامیلی یجوری نیس؟؟
درصد زیادی از رابطه کشف کردنه و طرف مقابل اگه فامیل باشه خیلی کمتر میتونی کنکاش کنی چون خیلی چیزاشو میدونی
الان که تلگرام بسته هستنون بیار کباب ببر با مهری جان؟
کارم اینترنتی بود تا قبل فاتحه خونده شدنشاینهمه نعمت چرا حوصله نداشته باشی آخه؟
کارت چجوریه؟ در طول روز با خانوما سر و کار داری؟
اونایی که میاری که برای پر کردن حس تنهاییت نیست.توی این مدت تا کیس مناسب رو پیدا کنیم چه کنیم واسه تنهایی..
حریم زندگی هم شلوار کردی نیست که هر دقیقه اینو بیاری اونو ببری..
آخه تیپ شخصیتی که بره اینجور محیط ها.. یا کافه ها.. خوشم نمیاد.. مشخصه برای کیس جور کردن اومده و کرامت نفس کمی برای خودشون قائلن..اونایی که میاری که برای پر کردن حس تنهاییت نیست.
این حس روز به روز هم شدیدتر میشه.
اگه فضایی برای پیدا کردن کیس مناسب نداری، از این مجموعه های نتوروکی شروع کن. دخترای زیادی داخلش هستن.
هفته ای سه چهار ساعت میری هم سس شعرهایی که میگن رو گوش میکنی که بیشتر اتگیزشی هست.
هم با کلی دختر آشنا میشی
خیلی وقتا اونطوری که میخوای نمیشه.آخه تیپ شخصیتی که بره اینجور محیط ها.. یا کافه ها.. خوشم نمیاد.. مشخصه برای کیس جور کردن اومده و کرامت نفس کمی برای خودشون قائلن..
تیپ شخصیتی مد نظر من غرق زندگی شخص خودشه..
منتها کجا پیداش کنم..
از اونجایی هم که فیزیک بدن و قومیت برام مهم بود ، گاهی با خودم میگم یه آشنا پیدا کنم تو دیتا بیس دولتی برام لیست تهیه کنه :دی
ولی میگم این نوع کیس یابی اصیل نیست..
و اصلش اینه که به عنوان همسفر تو زندگی هم به تور هم بخورید..
بقول عباس کیا رستمی ، جلوتر میفهمی دو انسان با جنسیت متفاوت و دنیا و نیازهای متفاوتین... ولی اینکه هم رو درک کنیم مهمه..من دیگه مشکلم با جنس مخالف اینه که فهمیدم دوست واقعیت نیستن
یعنی پارتنرت هیچوقت مثل دوست پسرت نمیشه برات
و قابل اعتماد نیستم
خیلی هاشون از سر ناچاری و بیکاری برای پول درآوردن میان.آخه تیپ شخصیتی که بره اینجور محیط ها.. یا کافه ها.. خوشم نمیاد.. مشخصه برای کیس جور ک
اره قبول دارم رفیق هم برای ادم نمیمونهبقول عباس کیا رستمی ، جلوتر میفهمی دو انسان با جنسیت متفاوت و دنیا و نیازهای متفاوتین... ولی اینکه هم رو درک کنیم مهمه..
رفیقات هم توی همین فصل سی سالگی ، یکی دو روز دیگه سیک تیرشون میکنی. با خودت میگی با چه آدمای کسشعری وقتمو سوزوندم.. .