دیروز 56 هزار قبض اومده با تگ فوری زورم اومد پرداخت کنم اصلا تلفنی وصل نبودهاونکه خیلی وقته به زور میگیرن، رسماً دزدیه.
دیروز 56 هزار قبض اومده با تگ فوری زورم اومد پرداخت کنم اصلا تلفنی وصل نبودهاونکه خیلی وقته به زور میگیرن، رسماً دزدیه.
تو کل ایران ببین از همین یه مورد چه درآمدی کسب میکنه بدون اینکه خدمات قابل توجهی ارائه بده.دیروز 56 هزار قبض اومده با تگ فوری زورم اومد پرداخت کنم اصلا تلفنی وصل نبوده
من عادی هر ماه 80 گیگ مصرف دارم الان 7 روز تا اتمام این ماه 31 گیگ ماندهبچه ها شما هزینه اینترنت ثابت خونه رو برای این ماه پرداخت میکنید؟ نصفش قطع بوده، بعد اینایی که طرح دارن چه کنن؟
من طرح یکساله دارم ماهی 300 و خورده ای پول نت هست اینجوری که اصلا نمیشه ازش استفاده کرد ارزش نداره پرداخت کنم.
اینم این چند ساله مد کردنتو کل ایران ببین از همین یه مورد چه درآمدی کسب میکنه بدون اینکه خدمات قابل توجهی ارائه بده.
حالا شما میگید درآمد ولی من مطمئنم همونم زیانده شدهتو کل ایران ببین از همین یه مورد چه درآمدی کسب میکنه بدون اینکه خدمات قابل توجهی ارائه بده.
من استفاده خاصی هم ندارم نهایت چهار تا فیلم از سایت های داخلی این هزینه اصلا توجیه نداره، قرارداد برای اینترنت بین المللی هست نه چهار تا سایت داخلی که اکثرش باز نمیشه.من عادی هر ماه 80 گیگ مصرف دارم الان 7 روز تا اتمام این ماه 31 گیگ مانده
هیچی باید کم کنیم دیگ
زیرساخت مخابراتی ایران داغونه، باید کل بسترش بیاد روی فیبر که با این وضعیت بعید میدونم اصلا چیزی بخواد عوض بشه همینم قطع میکنن کامل.حالا شما میگید درآمد ولی من مطمئنم همونم زیانده شده
اگه رفته باشی داخل مراکز مخابراتی میبینی چه ساختار فرسوده ای دارن
هزینه نگهداری اون ساختار فرسوده قطعا بالاست
بعلاوه اینکه سیمها مسیه و به شدت توجیه داره دزدیش
بخاطر ساختار نادرستش اینجوری شده 1 ماه پیش سیم های محل ها رو دزدیدن چرا؟ چون به قول خودتون مسی بود اگه زود تر از این حرفا فیبر کرده بودن اصلا سراغ دزدی این سیم ها هم نمیرفتنحالا شما میگید درآمد ولی من مطمئنم همونم زیانده شده
اگه رفته باشی داخل مراکز مخابراتی میبینی چه ساختار فرسوده ای دارن
هزینه نگهداری اون ساختار فرسوده قطعا بالاست
بعلاوه اینکه سیمها مسیه و به شدت توجیه داره دزدیش
ترکیه سالها قبل اکثر زیرساخت مخابراتیش رو بره روی فیبر الان یکی از بهترین اینترنت های منطقه رو داره به نسبت جمعیت.بخاطر ساختار نادرستش اینجوری شده 1 ماه پیش سیم ها یمحل ها رو دزدیدن چرا؟ چون بقول خودتون مسی بود اگه زود تر از این حرفا فیبر کرده بودن اصلا سراق دزدی این سیم ها هم نمیرفتن
بخاطر ساختار نادرستش اینجوری شده 1 ماه پیش سیم های محل ها رو دزدیدن چرا؟ چون به قول خودتون مسی بود اگه زود تر از این حرفا فیبر کرده بودن اصلا سراغ دزدی این سیم ها هم نمیرفتن
درستهترکیه سالها قبل اکثر زیرساخت مخابراتیش رو بره روی فیبر الان یکی از بهترین اینترنت های منطقه رو داره به نسبت جمعیت.
آره کلا مدیریت دولتی همینهبخاطر ساختار نادرستش اینجوری شده 1 ماه پیش سیم های محل ها رو دزدیدن چرا؟ چون به قول خودتون مسی بود اگه زود تر از این حرفا فیبر کرده بودن اصلا سراغ دزدی این سیم ها هم نمیرفتن
فیبر رو از جلوی خیلی از ساختمون ها و خونه ها بردن میگیم خب به ما تعلق میگیره؟ میگن نه مرکز گفته فعلا ندیمآره کلا مدیریت دولتی همینه
تمام تصمیمات غلط رو ملت باید هزینهاش رو بدن
همون فیبر رو خیلی شخمی کشیدن اینجا کهفیبر رو از جلوی خیلی از ساختمون ها و خونه ها بردن میگیم خب به ما تعلق میگیره؟ میگن نه مرکز گفته فعلا ندیم
بهبه مبارکههمون فیبر رو خیلی شخمی کشیدن اینجا که
از یه کوچه اونورتر رو هوا آویزون اومده تا خونه ما:/
من تازه فیبر گرفته بودم نت رو ملی کردن دیگه مودم نخریدم
اصول داره باید از زیر زمین رد بشه یا اگر امکانش نیست از روی تیر برق میاد و اون تیکه ای که قرار هست داخل باکس و کاست بره از زیر کوچه یا خیابون کشیده میشه که اکثراً رعایت نمیکنن. یا اگر از زیر میکشن عمق نداره کافیه یه زلزله ای چیزی بیاد سریع قطع میشه.همون فیبر رو خیلی شخمی کشیدن اینجا که
از یه کوچه اونورتر رو هوا آویزون اومده تا خونه ما:/
من تازه فیبر گرفته بودم نت رو ملی کردن دیگه مودم نخریدم
اگه واقعا تا عید کشش بدن و وصل نشه میشیم کپی برابر اصل چین با ۱۰۰ برابر محدودیت بیشترحاژی اگه قرار باشه تا 405 نت قطع باشه مطمئن باش دیگه ابدیه
احتمالا چند وقت دیگه بیان بگن فقط به کافی نت های مجوز دار با قرار وثیقه نت میدیم
دانشگوه ها هم فقط به اساتید هیئت علمی که مایه خالی شون احراز شده باشه و دانش جوب ها هم فقط با اجازه و تایید همین اساتید در صورت لزوم می تونن نت محدود داشته باشن
بقیه مردمم برن بمیرن
یک بازار سیاهم راه میوفته مثلا نت بین الملل ساعتی 100 میلیون کرایه میدیم!!
آبم از آب تکون نمیخوره
پیامک نمیشه داد، احتمالا اونام قطع باشه.آقا اینایی که تو ایران esim دارن از کشورای دیگه مثل ترکیه یا ارمنستان و گرجستان
اینا الان اینترنت دارن یا مال اینا هم قطعه؟
وقتشه از این دون های افغان ها بپوشیم و برگردیم به عصر سنگ و کلوخهپیامک نمیشه داد، احتمالا اونام قطع باشه.
خارجی تو ایران نیست الان اصلا. راحت قطع میکنن
جدای اون تو این شرایط فکر نکنم بشه خرید.