• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

وصل شدن نت بین المللی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع SABER
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

SABER

Registered
لایک ها
58
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
🔻داده‌های پایش اینترنت (نت بلاکس) نشان می‌دهد که بامداد شنبه ۲۷ دی ماه، پس از گذشت بیش از ۲۰۰ ساعت از قطع گسترده و کامل اینترنت در ایران، اتصال کاربران به‌طور بسیار جزئی افزایش یافته است.

با این حال، سطح کلی دسترسی همچنان در حدود ۲ درصد شرایط عادی باقی مانده و نشانه‌ای از بازگشت گسترده اینترنت مشاهده نمی‌شود.

کارشناسان می‌گویند که این افزایش محدود تنها بخش کوچکی از زیرساخت‌های دولتی و شبکه‌های خاص را پوشش می‌دهد و دسترسی عمومی کاربران همچنان تقریبا مسدود است.

قطع اینترنت ایران یکی از طولانی‌ترین محدودیت‌های ارتباطی سال‌های اخیر است و نهادهای حقوق بشری و مدافع آزادی اینترنت را نگران کرده است.

در همین حال برخی از کاربران داخلی ایران در شبکه‌های اجتماعی به صورت محدود فعال شده‌اند.

Bbcpersian

من با td-lte ایرانسل وصل هستم.

الان به چیا وصلی من که نمیتونم جایی رو وصل کنم
کدوم شهری

آخرین ویرایش:
🔻داده‌های پایش اینترنت (نت بلاکس) نشان می‌دهد که بامداد شنبه ۲۷ دی ماه، پس از گذشت بیش از ۲۰۰ ساعت از قطع گسترده و کامل اینترنت در ایران، اتصال کاربران به‌طور بسیار جزئی افزایش یافته است.

با این حال، سطح کلی دسترسی همچنان در حدود ۲ درصد شرایط عادی باقی مانده و نشانه‌ای از بازگشت گسترده اینترنت مشاهده نمی‌شود.

کارشناسان می‌گویند که این افزایش محدود تنها بخش کوچکی از زیرساخت‌های دولتی و شبکه‌های خاص را پوشش می‌دهد و دسترسی عمومی کاربران همچنان تقریبا مسدود است.

قطع اینترنت ایران یکی از طولانی‌ترین محدودیت‌های ارتباطی سال‌های اخیر است و نهادهای حقوق بشری و مدافع آزادی اینترنت را نگران کرده است.

در همین حال برخی از کاربران داخلی ایران در شبکه‌های اجتماعی به صورت محدود فعال شده‌اند.

Bbcpersian

من با td-lte ایرانسل وصل هستم.
من با tdوینکس تست کردم که از دکلدایرانسل استفاده میکنه نشد

غروب اومدم دیدم قطع کردن! :-/
ادمین جان چرا نمیشه پست های قبلی رو ویرایش کنم؟

عقب
بالا