• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

اینترنت

نه اینکار بی فایدست . چون سورس اینترنت شما با ما یکی نیست .
باید گله ای پروکسی های جدید رو بریزی رو تلگرامت ،
بعد سورس اینترنت ببری روی همراه اول یا ایرانسل و ببینی کدوم کار میده ، اونا رو برررررفستی .
فقط اینطوری میتونی به ما در بند موندگان کمک کنی .

مشاهده پیوست 1155

.
خیلی تجربه شیرینی بود نگم واستون

مردم تقصیری ندارن
مردم بارها خواستن بدون خون ریزی اصلاح بشه مملکت و نشد
اگه این مسیر طی نمیشد باز ی عده میومدن میگفتن چون رای ندادید این شد
وجدان کسایی باید راحت نباشه که مملکت به این روز دراوردن
وگرنه کسی که رای داده و نداده توفیری در نتیجه نداشته
من رای ندادم اگرم میدادم به اون لولو خرخره که میگفتید اگه رای نمیدادید میومد رای میدادم تا بهتون یه مطلبیو ثابت کنم ...

من رای ندادم اگرم میدادم به اون لولو خرخره که میگفتید اگه رای نمیدادید میومد رای میدادم تا بهتون یه مطلبیو ثابت کنم ...
این بحث بیهوده و نخ نما رو بیخیال شید دوستان.
فکر کردین اینا با رای ندادن تو افق محو میشدن؟ دنیام که دیدیم برای مهمتر از اینش به شخمش بوده.

آخرین ویرایش:
یه آپلودر فایل بدید ثبت نام نخواد برای فایل بالای 100 مگ

فکر کردین اینا با رای ندادن تو افق رای میشدن؟ دنیام که دیدیم برای مهمتر از اینش به شخمش بوده.
رای که تاثیر داره ولی بنظرم جفت مسیرها به همینجا ختم میشد
اگر مشارکت کمتر بود خب مشخص میشد طرفدار کمه ولی باز باید چرت و پرت های اسهال طلب رو گوش می‌دادیم الان

برای لحظاتی از زیر امواج آب اقیانوس سرمون رو آوردیم بالا دوباره با موج بعدی رفتیم زیر آب
دوباره
قطع کردن

برای لحظاتی از زیر امواج آب اقیانوس سرمون رو آوردیم بالا دوباره با موج بعدی رفتیم زیر آب
دوباره
قطع کردن
بازم خدا رو شکر کن
همونم خیلیا ندارن
ما که تو چیزمون رفتیم تو گل

بازم خدا رو شکر کن
همونم خیلیا ندارن
ما که تو چیزمون رفتیم تو گل
رفتم تلگرام بیابان برهوت بود
چند تا دوست دارم اونا مهاجرت کرده بودن چپ و راست فیلماشون رو میفرستادن ولی پروفایلشون رو چک کردم دیدم آنلاین نشدن و دقیقا از ۸ ژانویه نیومدن تلگرام
دلم به شک افتاد نکنه ایرانن و هیچوقت مهاجرت نکردن:/
ولی اون فیلم و عکسا چی بود که میفرستادن پس(صورتاشون معلوم نبود همیشه از منظره و کوچه خیابون فیلم میگرفتن)

چند تا دوست دارم اونا مهاجرت کرده بودن چپ و راست فیلماشون رو میفرستادن ولی پروفایلشون رو چک کردم دیدم آنلاین نشدن و دقیقا از ۸ ژانویه نیومدن تلگرام
ولی اون فیلم و عکسا چی بود که میفرستادن پس(صورتاشون معلوم نبود همیشه از منظره و کوچه خیابون فیلم میگرفتن)
اسکلت کرده بودن:////

فکر کردین اینا با رای ندادن تو افق محو میشدن؟ دنیام که دیدیم برای مهمتر از اینش به شخمش بوده.
رای دادن خیلی بیهوده تر از رای ندادنه بنظرم..

این که میگن آهسته برو آهسته بیا که گربه شاخت نزنه
آیا درست بود؟!
نتیجش چه بود و چه فرقی کرد؟
من اندازه خودم باورشون داشتم:l
چه کاریه اخه
الانم تو شوکم باورم نمیشه
هیچ وقت توی زندگیت
مگه میشه
نداشته باش
هر کاری از هر کسی برمیاد

شاید تعطیلاته اومدن ایران

میگن با نت ایرانسل وصل میشه تست کنید.
من زدم ،
خبری نبود
فقط امروز صبح تا حدود ظهر تعداد کمی وصل شدن
اونم حتما برادرا داشتن آزمون خطا میکردن

عقب
بالا