nima
تایید هویت
همه فیلد های مختلف رو سخته باش خزش کرد و عینن کپی کنه..مگه همین جواب نمیده؟ مشکلش چیه؟

همه فیلد های مختلف رو سخته باش خزش کرد و عینن کپی کنه..مگه همین جواب نمیده؟ مشکلش چیه؟
از روبات نویسنده استفاده کن صفحه اینستاگرام رو میدی بهش خودش خودکار عکس رو با توضیحات منتقل میکنه از نسخه نال شدش هم استفاده کن از اونی که توی ژاکت و rtl هست بهترهیه سایتی مد نظرم هست..
گالری عکس شیک و با کیفیت از بازیگرا و خواننده های ترک و عرب
میخوام عکس های استفاده شده از صفحات ایسنتاگرامی باشن و توی گوگل وب اون عکس ها استفاده نشده باشن..
(یه سری سایت هست ،کلمه کلیدی و تگ میدی پست از اینستا برات استخراج میکنن و میدن بهت)
عکس های هر هنرمند همگی دارای alt و توضیحات و کپشن باشن.. همه عکس های اون هنرمند مشخصات ذکر شده شون کپی و برابر باشه مشکلی نیست..
جمعا از ۳۰ هنرمند
هرکدوم ۱۰ عکس میخوام..
هرکی تمایل به نویسندگیش رو داشت قیمت پیشنهادیشو بده..
@GraphX
@omidsmart
@omidss3
از روبات نویسنده استفاده کن صفحه اینستاگرام رو میدی بهش خودش خودکار عکس رو با توضیحات منتقل میکنه از نسخه نال شدش هم استفاده کن از اونی که توی ژاکت و rtl هست بهتره
از تلگرام هم میتونه بفرسته
از کجا میشه پیدا کرد این ربات رو؟
اون فله یی کپی میکنه..از روبات نویسنده استفاده کن صفحه اینستاگرام رو میدی بهش خودش خودکار عکس رو با توضیحات منتقل میکنه از نسخه نال شدش هم استفاده کن از اونی که توی ژاکت و rtl هست بهتره
از تلگرام هم میتونه بفرسته
متوجه نمیشم..یک کد میخواستم وقتی کلیک میکنه یک جای سایت ! رو همون تب تبلیغ باز شه ! تب جدید پست اصلی سایت باز شه داریم همچین چیزی؟
سایت مشابه دیدم این اتفاق میفته
شما کلیک میکنی رو لینکمتوجه نمیشم..
لینکی عکسی چیزی بده..
یک کد میخواستم وقتی کلیک میکنه یک جای سایت ! رو همون تب تبلیغ باز شه ! تب جدید پست اصلی سایت باز شه داریم همچین چیزی؟
سایت مشابه دیدم این اتفاق میفته
از کجا میشه پیدا کرد این ربات رو؟
![]()
افزونه Scraper | ربات نویسنده و کپی مطالب از یک سایت دیگر اسکرپر
افزونه Scraper | هم اکنون می توانید پلاگین ربات نویسنده و کپی مطالب از یک سایت دیگر اسکرپس را از نوین وردپرس خریداری کنید. با ما همراه باشید.wpnovin.com
اون فله یی کپی میکنه..
میخوام با سلیقه یه چندتا خوب گلچینن بشن...
توی گوگل هم ازشون نباشه..
کلا روش های خزش و اسپمری فقط یه ابزاره که باید توی کار اصولی ازش استفاده راحت بکنی وگرنه به تنهایی کسی رو به جایی نرسونده..
نسخه رایگانش فروشگاه نداره فکر کنم
رایگانش امکانات فروشگاهی نداره
از توی پنل دایکرت ادمین/ سی پنل ریدایرکت کندوستان، می میخوام تمام ساب دامنه ها رو ریدایرکت کنم به یه آدرس مشخص
هر کدی که قبلا برام کار میکرد و تست شده بود
هر کدی که پیدا کردم یا از هوش مصنوعی گرفتم
برای اعمال تغییرات برای ساب دامنه سایت کار نمیکنه
و ساب دامنه ریدایرکت نمیشه
از پشتیبانی نت افزار پرسیدم آیا باید تغییرات خاصی داخل هاست اعمال بشه؟
برای من آموزش اچ تی اکسس فرستاده!
حالا شما بگید مشکل چی هست؟
مثلا این کد، کار نمیکنه
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(.*)\.site\.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ https://site.com/404.php/$1 [L,R=301]
و این کد ها:
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(.*)\.site\.com
RewriteRule ^(.*)$ https://site.com/$1 [R=301,L,QSA]
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} !=on
RewriteRule ^(.*)$ https://site.com/$1 [R=301,L,QSA]