• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

آخرین گیم قدیمی که تازگیا رفتی سراغش چیه؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع l3est
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
من این رو ۶ ۷ سال پیش روی ps4 ریمسترش بازی کردم دیسک هم بود خریدم بازی کردم فروختم دیسک رو...لامصب اصلا یه بازی خاصی هست که نمونه نداره بعد اتمسفرش و اون غول ها و نحوه رویارویی و اینا کلا تو یک لول دیگس خیلی خوبه ....هرکی بازی نکنه واقعا ناکام مونده....حتما باید بازی بشه عالیه....
خب بالاخره Shadow of the Colossus ریمستر رو تموم کردم
واقعا بازی خاصیه، مثل خواب و خیال تو دنیایی که هیچ توضیحی درمورد هیچی تقریبا داده نمیشه. خیلی افسوس میخورم چرا رو پلی استیشن۲ سالها پیش نرفتمش.

من این رو ۶ ۷ سال پیش روی ps4 ریمسترش بازی کردم دیسک هم بود خریدم بازی کردم فروختم دیسک رو...لامصب اصلا یه بازی خاصی هست که نمونه نداره بعد اتمسفرش و اون غول ها و نحوه رویارویی و اینا کلا تو یک لول دیگس خیلی خوبه ....هرکی بازی نکنه واقعا ناکام مونده....حتما باید بازی بشه عالیه....
من متاسفانه رو پلی۴ هم نزدمش الان رو پلی۵، قبلا گرفته بودم تا وسطا رفته بودم که نشستم یه ضرب تو‌ این چند رو تمومش کردم. پایانشم متاسفانه برام اسپویل شده بود به طور کلی ولی الان که همه شو دیدم اونطور که فک میکردم نبود. به نظر میاد ربطاییم به بازی دیگه همین کارگردان فامیتو اودا، یعنی ICO داره. جالبه اون بازیو قبل این ساخته... اونم رو پلی۳ ریمسترشو نصفه زدم حیف. بازی جالبی بود.

تو کشورایی که اینترنت 1 گیگابیت نامحدود ماهی 70 دلاره مگه مهمه حجم چقدر باشه؟
بابا بلاخره همه که همچین اینترنتی ندارن خیلی جاها مشکل هست فقط ایران نیست و بعد بلاخره همه که انقدر شاید فضا نداشته باشن رو هاردشون . اینم به کنار اصلا چرا نباید اپدیت اخه یکم سر و سامون داشته باشه خیلی واقعا حجم بالاس بعد تازه دانلود میکنی میای میری تو بازی باز میبینی نصف اپدیت هم هنوز مونده ابجکت فلان و مپ کوفت و نمیدونم صدای ۱۰ بعدی و... واقعا روش عجیبیه برای اپدیت ...

بابا بلاخره همه که همچین اینترنتی ندارن خیلی جاها مشکل هست فقط ایران نیست و بعد بلاخره همه که انقدر شاید فضا نداشته باشن رو هاردشون . اینم به کنار اصلا چرا نباید اپدیت اخه یکم سر و سامون داشته باشه خیلی واقعا حجم بالاس بعد تازه دانلود میکنی میای میری تو بازی باز میبینی نصف اپدیت هم هنوز مونده ابجکت فلان و مپ کوفت و نمیدونم صدای ۱۰ بعدی و... واقعا روش عجیبیه برای اپدیت ...
اونارو من زیاد در جریان نیستم. رو پی سی کرکی نصب میکنم (دانلود از سایتای ایرانی) فقط برای کمپین. فقط بازی HOTS رو آنلاین بازی میکردم چند وقت پیش. بازی آنلاین رو نمیشه گذاشت کنار

ولی عجب گرافیکی داشت اینو چطور یه تیم کوچیک ساخته! کار ندارم ریمسترشو یه استدیو ساخته بیس بازی از پلی۲ه واقعا کار بزرگی کرده با یه تیم کوچیک
بعد The Last Guardian متاسفانه بازی دیگه ای نداد
این اودا رو باید استدیوهای غربی میگرفتن واقعا حیف. مثل فرانتس کافکای بازیسازها هست...

من یه مدته بیخیال کرکی شدم چون رو کنسولم
تروفی که میگیرم یاد این میفتم چقدر بازی کرکی زدم میشد تروفی گلد یا حتی پلاتشونو بگیرم...
امیدوارم زودتر راحت همه بشه اریج بخریم
اریج چیز خاصی نیس اگه بیاد ریجن مون همین ترکیه هم رو استیم و پلی استیشن هست
روسیه فک کنم هنوز رو استیم هست

یه دست جنرال بازی کردم

هیچوقت فکر نمیکردم آخر کلمه کلیدی aparat بنویسم:
گیم پلی i am alive aparat

i am alive 2012 چطوره؟ ارزش داره دانلود کنم؟

این مرحله سرطان جنگ‌های صلیبی رو چجوری میشه 45 دقیقه ای رد کرد؟ هر جوری میچینم دقیقه 5 حمله های شدید شروع میشه دقیقه 10 انبار غذا رو میزنن همه چی عقب میفته
مشاهده پیوست 1072
زیر 40 دقیقه تمومش کردم 😁
stronghold crusader trade routes 39 min.jpg

یه دوساعت پیش نصب کردم با سربازای جدیدش نتونستم ارتباط بگیرم.
منم به جز دو تا اولی استفاده نمیکنم دومی خیلی سریع دیوار خراب میکنه بعضی وقتا لازم میشه. اولی هم از سرباز نیزه دار قوی تره فقط 25 تا سکه میخواد. البته بیشتر وقتا برای دفاع قلاب سنگدار میگیرم 12 تا سکه واقعا یکی از بهتریناست موقع شروع.
همون ترکیب سرعتی قدیم سوارکار و گرزدار و اساسین، اگه زرهی باشن تیرانداز و بالیستا هم میبرم
مرحله های جدید شیلد هم خیلی لازمه بدون شیلد اصلا نمیشه تو اون زمانی که میگه بزنی

هوا برفی شده بریم سراغ برفی ترین هیروی دوتا
Lich.png

یادش بخیر Starsky & Hutch
یکی از اولین بازی هایی که که رو سیستم اولم نصب کردم. رم 256 مگ گرافیک 32 مگ
اون موقع انگلیسی نمیتونستم بخونم به این بازی میگفتم کرک
starsky and hutch.jpg

عقب
بالا