• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

برند سازی

برَد نَپیت

Registered
لایک ها
243
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
آقا من خیلی وقته خواستم برند خودم رو بسازم چه تو واقعیت و چه تو مجازی تحت اسم exotic ولی این روزا به عوض کردن برندم فکر میکنم چون قبلی اصلا جا نیوفتاد و حتی مشتریای حضوریم خیلیا بلد نیستن بخوننش!! نظرم سمت Omega جلب شده نظرتون چیه با توجه به فرهنگ و سنت ایرانیها؟
مردم اسمای ساده رو ترجیح میدن میخوام هم کلاس کاری حفظ بشه و هم برند سر جاش بمونه
شخصا با برند تکنولایف خیلی حال میکنم چون کار منم کامپیوتر/کنسول هست و بزودی موبایل هم میخوام کار کنم خرید و فروش البته و تعمیرکار نیستم
فقط امگا
بدون پسوند یا پیشوند
اینم

اضافه کنم این برند باید برای ۲۰ ۳۰ سال دیگه هم حفظ بشه و قطعا تا اون موقع موبایل و کنسول به شکل امروزی نخواهد بود و با گذشت زمان کاربری مغازه هم تغییر میکنه به سمت ترند های روز و تکنولوژی
واسه همین نمیخوام مثلا اسمشو بزارم موبایل اُمگا یا فروشگاه کامپیوتری امگا
میخوام یه چیزی مثل تکنولایف باشه جامع و کامل
نظرتون چیه راجب این اسم؟Omega

آقا من خیلی وقته خواستم برند خودم رو بسازم چه تو واقعیت و چه تو مجازی تحت اسم exotic ولی این روزا به عوض کردن برندم فکر میکنم چون قبلی اصلا جا نیوفتاد و حتی مشتریای حضوریم خیلیا بلد نیستن بخوننش!! نظرم سمت Omega جلب شده نظرتون چیه با توجه به فرهنگ و سنت ایرانیها؟
مردم اسمای ساده رو ترجیح میدن میخوام هم کلاس کاری حفظ بشه و هم برند سر جاش بمونه
شخصا با برند تکنولایف خیلی حال میکنم چون کار منم کامپیوتر/کنسول هست و بزودی موبایل هم میخوام کار کنم خرید و فروش البته و تعمیرکار نیستم
فقط امگا
بدون پسوند یا پیشوند
اینم

اضافه کنم این برند باید برای ۲۰ ۳۰ سال دیگه هم حفظ بشه و قطعا تا اون موقع موبایل و کنسول به شکل امروزی نخواهد بود و با گذشت زمان کاربری مغازه هم تغییر میکنه به سمت ترند های روز و تکنولوژی
واسه همین نمیخوام مثلا اسمشو بزارم موبایل اُمگا یا فروشگاه کامپیوتری امگا
میخوام یه چیزی مثل تکنولایف باشه جامع و کامل
نظرتون چیه راجب این اسم؟Omega

اسم خوب و خوشکلیه
ولی اول سرچ کن ببین ثبتش نکردن این برند رو.
چه داخلی و چه بین المللی اگه ثبتش کرده باشن، نمیتونی ثبت کنی

سایت مالکیت معنوی الان باز نمیشه. بعد سرچ کن ببین هم فارسی و هم انگلیسی ثبت شده یا نه

https://ipm.ssaa.ir/Search-Trademark#page-1

اسم خوب و خوشکلیه

سایت مالکیت معنوی الان باز نمیشه. بعد سرچ کن ببین هم فارسی و هم انگلیسی ثبت شده یا نه

یادمه یه زمانی اسم حراجی ها سرچخور بود
یعنی برند شده بود
یادمه گفتی فروشگاه اینترنتی مو های ادمو سفید می‌کنه
خودم تازه به این نتیجه رسیدم...

اسم خوب و خوشکلیه

به عنوان سایت نمیخوام
مغازم جاش ثابت هست و برای حضوری و پیج کاریم میخوام مجید آقا
مثلا ۱۰ سال دیگه تبدیل به آدرس بشم کسی خواست آدرس بده اسم مغازه منو بگه
کسی ازم خرید کرد راحت اسمشو به زبون بیاره و سریع مردم حفظ کنن

یادمه یه زمانی اسم حراجی ها سرچخور بود
یعنی برند شده بود
یادمه گفتی فروشگاه اینترنتی مو های ادمو سفید می‌کنه
خودم تازه به این نتیجه رسیدم...
شما نظری ندارید بیزی پلن؟

به عنوان سایت نمیخوام
مغازم جاش ثابت هست و برای حضوری و پیج کاریم میخوام مجید آقا
مثلا ۱۰ سال دیگه تبدیل به آدرس بشم کسی خواست آدرس بده اسم مغازه منو بگه
کسی ازم خرید کرد راحت اسمشو به زبون بیاره و سریع مردم حفظ کنن
خب بازم اگه برند ثبت کرده باشن و داخل گروه هاشون فروش حضوری یا مغازه یا فروشگاه و همچین چیزایی ثبت کرده باشن، بعد برای مغازه هم میتونن شکایتتون کن.
اول سرچ کن، بعد اگه ثبت نشده بود و تصمیم به انتخاب نهاییش گرفتی، حتما ثبتش کن که بعد یکی دیگه ثبتش نکنه.

شما نظری ندارید بیزی پلن؟
برندسازی، هزار و یک حرف داره
مثلا برندی که خودمون زدیم، ماکوتا
راحت تلفظ میشه، نیاز نیست دو سه بار تکرار کنی تا طرف بفهمه، تک کلمه ای هست
در کل برند رو شما باید بندازی سر زبون ها
مثلا 5040 یعنی چی؟ هیچی، ولی فروشگاه 5040 رو یادت میاد؟
اپل یعنی چی؟ سیب، ببین چه برند جهانی شده

خب بازم اگه برند ثبت کرده باشن و داخل گروه هاشون فروش حضوری یا مغازه یا فروشگاه و همچین چیزایی ثبت کرده باشن، بعد برای مغازه هم میتونن شکایتتون کن.
اول سرچ کن، بعد اگه ثبت نشده بود و تصمیم به انتخاب نهاییش گرفتی، حتما ثبتش کن که بعد یکی دیگه ثبتش نکنه.
ما یه شهرستان کوچیکیم کسی حتی بلد نیست اینایی که گفتی واقعا وجود داره:)))
ولی چشم حتما انجام میدم بعد پرس و جو ببینم دوستان و پیشکسوتان دیگه چه نظری دارن:)

اومگا برند ساعته
اگر اشتباه نکنم یه عدد یا حرف یونانیه
بنظرم تو اون وادی، دلتا هم اسم جالبیه
آلفا، بتا
میتونی حروف و اعداد یونانی رو لیستش رو چک کنی ببینی کدومش مناسبه و روش کار نشده
اگزاتیک، زیاده رویه بنظرم

اگر شهرستان کوچک هستی که عملا این برندسازی خیلی فرق خاصی برات نداره ضمن اینکه تو الان میگی میخوام تا ۱۰ سال ۲۰ سال دیگه این برند رو مردم به یاد داشته باشن اومدیم و ۵ سال دیگه کلا از این کار زدی بیرون....میخوام بگم خیلی تو فکر اسم جا انداختن نباش وقتی به عنوان یک فرد معمولی با یک مغازه داری فعالیت میکنی چون اینده رو کسی ندیده و مشخص نیست چه خواهد شد در سالهای دورتر...بعد هم برندسازی اصلا کار ساده ای نیست خیلی هزینه میخواد...ایا ارزش داره در موقعیت شما و شهر شما این هزینه بشه؟ از تبلیغات چاپی در شهر خودت بگیر تا بیلبرد و شهرهای اطراف و هزارتا داستان دیگه

با این حال اگر خیلی علاقه داری که حتما یک برندی باشه شاید بهتر باشه از اسمهای شناخته شده تر در حوزه تکنولوژی استفاده کنی مثل تسلا..لکسار...و.. توجه کن این فقط یک مثال بود که منظورم رو بگم خودت میتونی به اسامی بهتر فکر کنی...

اینطوری میتونی حداقل از هزینه هایی که اون برندکرده و تو ذهن مردم جا افتاده بهره مند بشی به صورت رایگان....چون اینجا ایرانه و کسی نمیتونه بابت این موارد ازت شکایت کنه

اومگا برند ساعته
اگر اشتباه نکنم یه عدد یا حرف یونانیه
بنظرم تو اون وادی، دلتا هم اسم جالبیه
آلفا، بتا
میتونی حروف و اعداد یونانی رو لیستش رو چک کنی ببینی کدومش مناسبه و روش کار نشده
اگزاتیک، زیاده رویه بنظرم
امگا یعنی تکامل،کمال گرایی،آخرین یا بهترین
بگذریم همین اُمگا بنظرم اوکیه
چون اتفاقا میخوام براش هزینه کنم تو سطح شهر همه بشناسن با تراکت،بیلبورد،تبلیغات شهری و پلتفرم های دیوار و...
من جز این حرفه ای ندارم قرار نیست ۵ سال دیگه یهو لباس زیر زنانه باز کنم مثلا یا یهو بشم بقالی یا کفش فروشی اینا تو حیطه تخصص من نیستن و از ابتدا هم سر و کارم با قطعات و چیزای الکترونیکی بوده

عقب
بالا