• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

اینترنت

نجاست بزنن زندگی تو ایران رو
ببین چجوری مثل موم تو مشتشون نگهمون داشتن با یه اینترنت هی بازیمون میدن و به ریشمون میخندن
اره والا
صبح خبرش اومد ی جاهایی بین الملل ازاد شده رو ایرانسل
گفتیم دیگ میخوان ازاد کنن تا اخر امروز
هییییییییچ

کشورهای اروپایی اکثرا سیستم اقتصادی سوشالیستی دارن که خیلی هم بهتر از سیستم اقتصاد راستگرای آمریکا جواب داده و نرخ فقر و رضایت مردمشون بسیار بالاس، همه دسترسی به بیمه درمانی رایگان دارن و ... یک نگاه به کشورهای اسکاندیناوی بنداز
این حرفا که میگن ج.ا سیستمش چپ بوده چون مثلا دولتش بزرگه و یارانه میده دست مردم هم تا حد زیادی چرت و پرته
نه نه نه اینجوری نیست اصلا
کشورهای اسکاندیناوی همه بازار آزاد دارن، صرفا در کنارش مالیات بیشتری میگیرن که همون خرج بحث های رفاه اجتماعی میشه
توی آمریکا اینجوری نیست. دولت مالیات سنگین نمیگیره ازت. حالا خودت میدونی با اون پول چیکار کنی.
من دومی رو ترجیح میدم ولی چیزی که مهمه هیچوقت کشورهای اسکاندیناوی رو سوسیالیستی حساب نکن
صرفا یه پوسته شبه سوسیالیستی دارن
بحث اصلی اقتصاد راست یا چپ همون بازار آزاده فقط.

من دومی رو ترجیح میدم
علتش هم اینه
فرض کن تو ۱۰۰۰۰ دلار درآمد داری و من ۲۰۰۰ تا (توی بازار آزاد این درامد بیشتر به واسطه نبوغ، تلاش و ارتباطات بیشتر تو به دست میاد)
۳۰ درصد از من مالیات میگیرن که میشه ۶۰۰ دلار مثلا
۳۵ درصد از تو که میشه ۳۵۰۰ دلار
همه اینا می‌ره دست دولت و خرج رفاه اجتماعی جفتمون میشه
آیا تو ترجیح نمی‌دی مالیات همه ۵ درصد باشه (مزایای بیمه پزشکی و غیره رو نداشته باشی) و اون اضافی رو خودت سرمایه گذاری کنی و خرج کنی؟ ماهی ۳۰۰۰ دلار میتونی طلا بخری بذاری کنار جای اینکه بدی دولت
هر موقع نیاز شد هم ازش خرج کنی
چون تو سیستم مالیات سنگین تو عملا داری خرج منم میدی

نه نه نه اینجوری نیست اصلا
کشورهای اسکاندیناوی همه بازار آزاد دارن، صرفا در کنارش مالیات بیشتری میگیرن که همون خرج بحث های رفاه اجتماعی میشه
توی آمریکا اینجوری نیست. دولت مالیات سنگین نمیگیره ازت. حالا خودت میدونی با اون پول چیکار کنی.
من دومی رو ترجیح میدم ولی چیزی که مهمه هیچوقت کشورهای اسکاندیناوی رو سوسیالیستی حساب نکن
صرفا یه پوسته شبه سوسیالیستی دارن
بحث اصلی اقتصاد راست یا چپ همون بازار آزاده فقط.
منطورم سوشال دموکراسی بود یک المان هایی از نظام سوشالیستی سوار بر همون نظام سرمایه داری دارن
اصلا کل بحث چپ و راست صفر و یکی نیست یک نموداره از چپ افراطی به راست افراطی
آمریکا سیستم اقتصادیش دیگه خیلی به راست تمایل داره و بیشتر به درد پولدارها و کارآفرین ها میخوره
الان شما در آمریکا دچار بیماری بشی و بیمه درست حسابی نداشته باشی بیچاره میشی و اصلا به زیر خط فقر سقوط میکنی
نسل زد و متولدین دهه ۹۰ به اینطرف که خونواده پولدار ندارن خیلی هاشون توی آمریکا مشکل اقتصادی دارن و به امثال ممدانی و کاملا هریس گرایش پیدا میکنن

کلا سیستم اقتصادی بی نقص برای تمام طبقات جامعه که نداریم، هر کدوم به نفع یکسری از طبقات و به ضرر طبقات دیگه س

علتش هم اینه
فرض کن تو ۱۰۰۰۰ دلار درآمد داری و من ۲۰۰۰ تا (توی بازار آزاد این درامد بیشتر به واسطه نبوغ، تلاش و ارتباطات بیشتر تو به دست میاد)
۳۰ درصد از من مالیات میگیرن که میشه ۶۰۰ دلار مثلا
۳۵ درصد از تو که میشه ۳۵۰۰ دلار
همه اینا می‌ره دست دولت و خرج رفاه اجتماعی جفتمون میشه
آیا تو ترجیح نمی‌دی مالیات همه ۵ درصد باشه (مزایای بیمه پزشکی و غیره رو نداشته باشی) و اون اضافی رو خودت سرمایه گذاری کنی و خرج کنی؟ ماهی ۳۰۰۰ دلار میتونی طلا بخری بذاری کنار جای اینکه بدی دولت
هر موقع نیاز شد هم ازش خرج کنی
چون تو سیستم مالیات سنگین تو عملا داری خرج منم میدی
خب سرمایه گذاری هم دانش میخواد و حتما ختم به سود نمیشه
بعد کسایی هستن واقعا درآمدشون کمه و یا اینکه تازه وارد بازار کار شدن نیاز به حمایت دارن
همه توی آمریکا که ماهی ۱۰۰۰۰ دلار دریافتی ندارن که اضافیشو برن سرمایه گذاری کنن
من اصلا نمیگم سیستم اقتصادی آمریکا بده
میگم مناسب یکسری اقشاره
این همه کارآفرین های آمریکا هیچ وقت حاضر نیستن شرکت هاشونو ببرن اروپا

گوگل 10.10.34.35 برمیگردونه (آیپی فیلترینگ) اوایل قطعی اصلا پینگ نمیداد
فیلتر شد؟

منطورم سوشال دموکراسی بود یک المان هایی از نظام سوشالیستی سوار بر همون نظام سرمایه داری دارن
خب دیگه. توی همون بازه‌ی چپ تا راست. اون رو نمیتونی بذاری چپ. کشورهای اروپا صرفا از آمریکا چپ‌ترن
چپ حقیقی میشه کوبا و ونزوئلا و ایران و ...
اینکه اسکاندیناوی سوسیالیستن مغالطه چپ‌هاست

آخرین ویرایش:
خب سرمایه گذاری هم دانش میخواد و حتما ختم به سود نمیشه
بعد کسایی هستن واقعا درآمدشون کمه و یا اینکه تازه وارد بازار کار شدن نیاز به حمایت دارن
همه توی آمریکا که ماهی ۱۰۰۰۰ دلار دریافتی ندارن که اضافیشو برن سرمایه گذاری کنن
من اصلا نمیگم سیستم اقتصادی آمریکا بده
میگم مناسب یکسری اقشاره
این همه کارآفرین های آمریکا هیچ وقت حاضر نیستن شرکت هاشونو ببرن اروپا
آره درسته کاملا
البته کسی که وارد بازار کار شده اگر سرش به تنش بیرزه راحت جذب شرکت ها میشه و رشد میکنه
ولی داستان جدی تر و پر چالش‌تره دیگه نسبت به سیستم کشورهای اروپا

گوگل 10.10.34.35 برمیگردونه (آیپی فیلترینگ) اوایل قطعی اصلا پینگ نمیداد
فیلتر شد؟
دیدن جنبه ندارن یه سری
وصل شدن فیلم جنایات رو میفرستن جلوش رو گرفتن

با ایرانسل نمیشه
من با همراه اول VPN یوتیوب گیم و... همچی رو دارم
رو pc و موبایل

فکر کنم تنها کسی که ۱۴ روز بدون حتی ۱ بایت اینترنت بین المللی سر کرده من بودم

فکر کنم تنها کسی که ۱۴ روز بدون حتی ۱ بایت اینترنت بین المللی سر کرده من بودم
منم والا همینم....از اون روز تا حالا نه هیچی برام وصل شده نه چیزی کار کرده.....فقط سرچ گوگل داره کار میکنه

عقب
بالا