پولاش اضافن. دقت کن چند تا نویسنده هم داره.چرا بخش بلاگ پرشین تولز هنوز داره مطلب انتشار میده؟
افزونه ای هست بشه هر پست رو تو توییتر اشتراک بزاره ؟از گروک پرسیدم چند تا ترفند تاثیرگذار برای ایندکس مطلب بهم یاد بده
گفت لینک بذار توی توییتر، کراولش خیلی قویه و ایندکس میشه
همین کار رو کردم
اما مثل تمام جواب های زندگیم، اینم دروغ بود و بعد از یکی دور روز گوگل پشم هم حساب نکرد اون لینک رو
بهتره همچین کاری رو نکنیافزونه ای هست بشه هر پست رو تو توییتر اشتراک بزاره ؟
توییتر حساس نیست فقط پولیش کرده عوضی این سیستم پست خودکار رو !توییتر هم بشدت حساسه روی این چیزا
و اینکه آب در هاون کوبیدنه
من اکانت make.com دارم تواهم ازاین استفاده کن ! سیستم خفنی دارهifttt.com
نماد پوشاک که مجوز صنفی نمیخواست.والا من برای یکی از دوستان منقضی شده بود برای تمدید اقدام کردم صنف پوشاک
قبلا فقط صنف انتخاب میکردی و مرحله بعد الان یه کادر سبز باز میشه جوازکسب اتحادیه آپلود شه تا تایید کنن و بعد مرحله بعدی
ستاره دار حتما تلفن ثابت و احراز آدرس پستی
مدت مجوز ۲ سال
چند نفر بازدید داره؟یک وبسایت دارم دکلمه و شعر داخلش جز کلیکی و رپورتاژ چه راهی کسب درآمدی داره فقط خرج هاستش در میاد دلمم نمیاد ببندمش
تقریبا روزی ۳ هزارتا داری فک کنم لینکشو همونی که ویروس گرفته بود درست کردی برامچند نفر بازدید داره؟
خودت نمیتونی چیزی بیاری توش بفروشی؟
کاش میتونستی لینکشو بذاری .. (البته حریم خصوصی رو درک میکنم بعضی ها دوست ندارن لینک سایتشون رو بذارن)
نه مشکلی نیست این آدرسشه.چند نفر بازدید داره؟
خودت نمیتونی چیزی بیاری توش بفروشی؟
کاش میتونستی لینکشو بذاری .. (البته حریم خصوصی رو درک میکنم بعضی ها دوست ندارن لینک سایتشون رو بذارن)
اگه خارجه، ببرش رو هاست ایران که یه چیزی تهش بمونه.نه مشکلی نیست این آدرسشه.
www.bamyk.com
نه هاست داخله روی مدیا اد هست روزی ۱۵هزار میده هزینه هاست رو پوشش میده فعلااگه خارجه، ببرش رو هاست ایران که یه چیزی تهش بمونه.
چندتا بنر هم میتونی اضافه کنی به سایدبار و هدر
بک لینک هم میتونی بفروشی