گیک کلاب

ماهی چقدر در میاری ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع limoo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دوندگی های داخل شهرداری و انشعابات آب و برق و گاز و اعصاب خوردیش هم با خودته یا مالک این کارا رو باید بکنه؟
من کلا چه ملک بفروشم چه بخوایم بسازیم پامو توی شهرداری و دارایی نمیزارم .
یه آدمهایی هستند با مزد های از 500 هزار تومن تا نهایت 3 میلیون این کارا رو میرن انجام میدن .

پولشو بدن براشون انجامش میدیم

آدم با درآمد معقول ، دیگه مهربون و خوش اخلاق میشه.. دیگه تو خیلی از حس و حال های شخمی نیست..
بنظرم یکم دیگه از مجردیت و تنهاییت لذت ببر.
بعدش تا کمی از جوونیت مونده ازدواج‌کن..
گول مجازی و چیزایی که تو جامعه میشنوی رو نخور..
اکثر ازدواج های نا موفق مال این جووناییه که خانواده شون به لطف ج ا به آب و علوفه رسید و تربیت و رشد شخصیتی نداشتن.. بعد یه مدت کوتاه زتدگی مشترک، میبُرن..

امثال ما که اصالت گرا هستیم ، با آدم هم قشر خودمون که ازدواج بکنیم ، درصد موفقیت ازدواجمون خیلی بالاست..

. خارج برای کسی خوبه که پاشنه کفش رو وربکشه بخواد تلاش و کوشش حسابی کنه .
این خارج جسارتا کجا هست چون یورو نوشتی حتما اگر منظور آلمان هست بگم که اتفاقا پیشترفت چشم گیر و تفاوت ویژه ای با تلاش و کوشش حسابی و مضاعف درمقایسه با یک انسان که برعکس این ویژگی هارو داره نیست

این خارج جسارتا کجا هست چون یورو نوشتی حتما اگر منظور آلمان هست بگم که اتفاقا پیشترفت چشم گیر و تفاوت ویژه ای با تلاش و کوشش حسابی و مضاعف درمقایسه با یک انسان که برعکس این ویژگی هارو داره نیست
دولت سوسیالیسم و چپی..

جسارتا هرکی اینو بهت گفته که تلاش تو المان تفاوتی نداره بهش بگو گه خوردی ... دفتر یه ترکیه ای رفتم تو آلمان برای اجاره خونه . صاحب 80 تا خونه بود ! 80 تا واحد نوساز تو آلمان داشت !
هفته قبل دفتر یه ایرانی بودم 40 سال پیش اومد آلمان کمپانی فروش تریلر و کامیون داشت ! هم فروش هم ضمانت و تعمیرات تخصصی کامیون . مجموعه اش اندازه ورزشگاه آزادی وسعت داشت . بالای 60 نفر هم کار میکردن توش . از منشی و بخش فروش تا مکانیک و جاروکش و توالت شور .

کوروش منصوری صاحب خودروسازی منصوری تو آلمانه با جت شخصی اینور اونور میره . رییس جمهور آلمان باید وقت بگیره برای دیدنش .

این پسره سمت خود منه . از همکاریش با مانی خوشبین قبلا خبر داشتم . همه یوتیوبرهای خارجی میرن دیدنش :

بنابراین سری بعدی که کسی گفت تلاش در فلان کشور یعنی درجا زدن بدانید خودش یا احمق بوده یا کون گشاد که هیچی نشده میگه هیچی نمیشی

جسارتا هرکی اینو بهت گفته که تلاش تو المان تفاوتی نداره بهش بگو گه خوردی ... دفتر یه ترکیه ای رفتم تو آلمان برای اجاره خونه . صاحب 80 تا خونه بود ! 80 تا واحد نوساز تو آلمان داشت !
هفته قبل دفتر یه ایرانی بودم 40 سال پیش اومد آلمان کمپانی فروش تریلر و کامیون داشت ! هم فروش هم ضمانت و تعمیرات تخصصی کامیون . مجموعه اش اندازه ورزشگاه آزادی وسعت داشت . بالای 60 نفر هم کار میکردن توش . از منشی و بخش فروش تا مکانیک و جاروکش و توالت شور .
با این کلیپ یوتیوب نشون میده دیدت از واقعیت بدوره :))
بحث توده مردم و طبقه ای که با دانش و مبنا کارش تلاش است و بدون سرمایه کوچ میکنه اروپا غربی نه کسی که بیزنس داره و با بیزنسش کوچ میکنه !!

با این کلیپ یوتیوب نشون میده دیدت از واقعیت بدوره :))
بحث توده مردم و طبقه ای که با دانش و مبنا کارش تلاش است و بدون سرمایه کوچ میکنه اروپا غربی نه کسی که بیزنس داره و با بیزنسش کوچ میکنه !!

این کلیپ برای عامه شما مردم بود که تو ایرانید و دانشی از خارج ندارید منظور رو میرسونده که اونم ندیدی . این هم مثل باباش خلبان بوده پناهنده شدن آلمان .

از اون ادم های که دیدم هیچی نشدن تو مسیر مهاجرت آدم های هستن که با توهم مدرک های دوزاری ایران ( از دانشگاه آزاد و پیام نور ) میزنن بیرون . اینا توهم دانش . طرف مدرک فوق لیسانس خریدنی از دانشگاه آزاد واحد پایین برره . میرسن هم پست مدیریتی و پشت میزی تو بهترین شرکت رو میخوان .
یه عده دیگه هم هیچی نمیشن اونایی که میان اول میرن دیسکو و بار و خوش گذرونی . زبان یاد گرفتن 5 تا 6 سال طول میکشه . فقط هم تو محیط ایرانی ها رفت و امد دارن و معاشرت .

خلاصه هرکسی که تو غرب هیچی نشه بی برو برگرد بی عرضگی خودشه .

این کلیپ برای عامه شما مردم بود که تو ایرانید و دانشی از خارج ندارید منظور رو میرسونده که اونم ندیدی . این هم مثل باباش خلبان بوده پناهنده شدن آلمان .
مگر مشخص کردم من ایران هستم یا کجا هستم اصلا؟:D

از اون ادم های که دیدم هیچی نشدن تو مسیر مهاجرت آدم های هستن که با توهم مدرک های دوزاری ایران ( از دانشگاه آزاد و پیام نور ) میزنن بیرون . اینا توهم دانش . طرف مدرک فوق لیسانس خریدنی از دانشگاه آزاد واحد پایین برره
با مدرک دانشگاه آزاد طرف فاند 100 درصد آمریکا شمالی میگیره !! حالا که بحث درمورد آلمان که چقدر پوزیشین براش پیدامیشه پیشکش !!

یه عده دیگه هم هیچی نمیشن اونایی که میان اول میرن دیسکو و بار و خوش گذرونی . زبان یاد گرفتن 5 تا 6 سال طول میکشه . فقط هم تو محیط ایرانی ها رفت و امد دارن و معاشرت .

این غرب کجا هست ؟ چرا فوکوس رو یک کشور نمیزاری بتونم دقیق تر بنویسم :)) چرا مثال بیزنس میبری رو دیسکو و یاد گیری زبان ؟ نمیفهمم اصلا !!

پ.ن
این مثال ها هم متاسفانه رنگ و بوی واقعیت نداره ! آلمان قرار نیست تو ادغام تو جامعه بشی اصلا و پذیرفته نمیشی !!! ملاک موفقیت هم درامد سه هزار تایی رسیدن نیست :)) آلمان در عصر تاریکی هست با چیزهایی که بهش میگن " بوروکراسی آلمانی " که کمی مطالعه کنی میفهمی جای هیچ کارآفرینی نیست

از اون ادم های که دیدم هیچی نشدن تو مسیر مهاجرت آدم های هستن که با توهم مدرک های دوزاری ایران ( از دانشگاه آزاد و پیام نور ) میزنن بیرون . اینا توهم دانش . طرف مدرک فوق لیسانس خریدنی از دانشگاه آزاد واحد پایین برره . میرسن هم پست مدیریتی و پشت میزی تو بهترین شرکت رو میخوان .

طبق اخبار و مستنداتی که به دست ایران اینترنشنال رسیده , شواهد نشان میدهد که شما در اراک و در یک خانه مجردی مخروبه در حال زندگی هستید !
اینترنشنال نمیتواند به خودی خود این موضوع را رد یا تایید کند..

آخرین ویرایش:
آدم با درآمد معقول ، دیگه مهربون و خوش اخلاق میشه.. دیگه تو خیلی از حس و حال های شخمی نیست..
بنظرم یکم دیگه از مجردیت و تنهاییت لذت ببر.
بعدش تا کمی از جوونیت مونده ازدواج‌کن..
گول مجازی و چیزایی که تو جامعه میشنوی رو نخور..
اکثر ازدواج های نا موفق مال این جووناییه که خانواده شون به لطف ج ا به آب و علوفه رسید و تربیت و رشد شخصیتی نداشتن.. بعد یه مدت کوتاه زتدگی مشترک، میبُرن..

امثال ما که اصالت گرا هستیم ، با آدم هم قشر خودمون که ازدواج بکنیم ، درصد موفقیت ازدواجمون خیلی بالاست..
هر وقت مغزم تاب گرفت ازدواچ هم میکنم

عقب
بالا