گیک کلاب

تفریحات و فراغت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع omidss3
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ارزون ترین شریک جنسی همسرته ! در صورتی که وفادار باشی

من خودم جزو افرادیم که شدیدا سفارش به تشکیل خانواده میکنم . اما مشکل بزرگ اینه جوان های امروز خصوصا پسر اصلا آماده نیستن .
کسی که خودش مشکل داره هرگز نمیتونه سختی یکی دیگه رو بکشه به دوش .
ازدواج یعنی بوکسل کردن یکی دیگه به خودت . حالا اینی که بوکسل شده هم ممکنه کمبود از تو خانواده داشته باشه هم از نظر اجتماعی له .

الان دیگه ازدواج خودکشی هست با این وضعیت جامعه و خانواده ها
حالا اگر وضع مالی خوبی دارید عالیه ولی الان همه داغونن

تهران اوضاع خرابه . شهرستان باز میشه ساخت . هر چی سنتی تر الان بهتر .. اقتصاد بیشترین یقه گیری رو از شهرنشین داره میکنه . تو شهرستان راحت تر میشه زن گرفت و از پس زندگی براومد . فشار طبقه بالای اجتماع خیلی کمتره روت .

روستایی که سر زمینش کار میکنه الان داره پول خوبی درمیاره . زمینی که داشته باشی آب داشته باشه . فقط کافیه سیب زمینی یا گوجه توش بکاری .. روزگارت به خوبی میگذره .

قدیما صحبت سر ترقی تو شهرنشینی بود الان ترقی تو روستانشینی به شرطی که زمین آب دار داشته باشی .

من خودم جزو افرادیم که شدیدا سفارش به تشکیل خانواده میکنم . اما مشکل بزرگ اینه جوان های امروز خصوصا پسر اصلا آماده نیستن .
کسی که خودش مشکل داره هرگز نمیتونه سختی یکی دیگه رو بکشه به دوش .
ازدواج یعنی بوکسل کردن یکی دیگه به خودت . حالا اینی که بوکسل شده هم ممکنه کمبود از تو خانواده داشته باشه هم از نظر اجتماعی له .
البته درست میگی
همسر خوب و بساز گیرت بیاد هیچی بهتر از ازدواج نیست .
البته ازدواج یعنی کامل شدن پازل و اگه خودت و همسرت با هم جفت و جور باشید هر مشکلی رو حل میکنید و با هم پیشرفت میکنید

تهران اوضاع خرابه . شهرستان باز میشه ساخت . هر چی سنتی تر الان بهتر .. اقتصاد بیشترین یقه گیری رو از شهرنشین داره میکنه . تو شهرستان راحت تر میشه زن گرفت و از پس زندگی براومد . فشار طبقه بالای اجتماع خیلی کمتره روت .

روستایی که سر زمینش کار میکنه الان داره پول خوبی درمیاره . زمینی که داشته باشی آب داشته باشه . فقط کافیه سیب زمینی یا گوجه توش بکاری .. روزگارت به خوبی میگذره .

قدیما صحبت سر ترقی تو شهرنشینی بود الان ترقی تو روستانشینی به شرطی که زمین آب دار داشته باشی .
همون زن شهرستانی فقط پاش به شهر باز شه تمومه

همون زن شهرستانی فقط پاش به شهر باز شه تمومه

همون شهرستان میمونی . چه کاریه بیای تهران ... تهران چند سال دیگه فقط روی کاغذ پایتخته در عمل همه ازش فرار میکنن .

استارتر چه خبر؟
چه میکنی؟
شغل الانت وبمستریه؟
تکاپوی خارج از خونه رو چه کردی؟

یه شریک جنسی پیدا کن اوقات فراغت رو به نحو احسن پر کنی .. ( در صورتی که مایه تیله داری )

🤣🤣🤣

استارتر چه خبر؟
چه میکنی؟
شغل الانت وبمستریه؟
تکاپوی خارج از خونه رو چه کردی؟
چند وقته که جایی از صبح تا عصر مشغولم
روی دوتا سایت هم کار میکنم
روحیاتم به کل تغییر کرد خونه موندن آدمو دیوونه میکنه

عصرا هم سعی میکنم خونه نمونم یا باشگاه میرم یا میرم دور دور
آخر هفته هم سعی میکنم با دوست و رفیقا بگذرونم

البته درست میگی
همسر خوب و بساز گیرت بیاد هیچی بهتر از ازدواج نیست .
البته ازدواج یعنی کامل شدن پازل و اگه خودت و همسرت با هم جفت و جور باشید هر مشکلی رو حل میکنید و با هم پیشرفت میکنید
یه دو روز بیای مغازه من با زن خانه دار و پیرزن سروکله بزنی به خودت میگی این بی پدرها دیگه چه جانورهایی هستند و اصلا ارزش نداره یک هفته باهاشون زیر سقف باشی چه برسه به یک عمر

به نظرم در کل مقوله تفریحات و فراغت هیچ ربطی به ازدواج نداره...
بهتره برگردیم دوباره درمورد خود این موضوع بحث کنیم.

چند وقته که جایی از صبح تا عصر مشغولم
روی دوتا سایت هم کار میکنم
روحیاتم به کل تغییر کرد خونه موندن آدمو دیوونه میکنه

عصرا هم سعی میکنم خونه نمونم یا باشگاه میرم یا میرم دور دور
آخر هفته هم سعی میکنم با دوست و رفیقا بگذرونم
جسارتا کار نیمه وقتت چیه؟
چون خودمم همچین چالشی دارم ولی گزینه مناسبی پیدا نکردم

جسارتا کار نیمه وقتت چیه؟
چون خودمم همچین چالشی دارم ولی گزینه مناسبی پیدا نکردم
یه جای دولتی
نمیتونم جزییاتشو بگم متاسفانه

کارمندی هر چقد که حقوقش کم باشه و تایمش زیاد و درگیر کننده ولی یه خوبی داره بعد کار دیگه ذهنت درگیر نیست مسئولیت آنچنانی هم گردنت نیست البته در اکثر مواقع نه برای کل سمت ها

یه دو روز بیای مغازه من با زن خانه دار و پیرزن سروکله بزنی به خودت میگی این بی پدرها دیگه چه جانورهایی هستند و اصلا ارزش نداره یک هفته باهاشون زیر سقف باشی چه برسه به یک عمر
w t f?

عقب
بالا