• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

حرکت زشت هادی چوپان بعد از دوم شدن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Navid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Navid

کاربر عضو
وب سایت
www.aparat.com
لایک ها
243
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
سلام
واقعا هادی چوپان آبروی ایرانی ها را برد با اون حرکتی که کرد بعد از دوم شدن خیلی بهش فشار وارد شده بود چون خیلی ادعا داره من درکش میکنم اما با این حرکت بی کلاسی که کرد جلوی اون همه دوربین و خبرنگار آبروی مردم ایران را برد. خب حتما داورها یک چیزی می دونستن که این را دوم کردن. البته من درکش میکنم چون تحصیلات دانشگاهی نداره و حتی 2 تا جمله انگلیسی یاد نگرفته که بیاد صحبت کنه همیشه یک چیزی با خنده میگه مترجم هم که براش ترجمه میکنه به طرف مقابل با خنده ترجمه میکنه. خلاصه توی شبکه های اجتماعی اگر کامنتها را نگاه کنید هادی بسیار منفور ایرانی ها است و اصلا محبوبیتی نداره. توی جنبش زن زندگی آزادی هم اصلا طرف مردم واینساد و هیچ بیاننیه ای صادر نکرد. خلاصه فوق العاده پول پرست و حقه بازه.

و منی که اصلا نمیدونم هادی چوپان چیکار کرده و موضوع چی بوده 😑😑

حرکت زشت
فکر کنم نونش رو نشون داده :p:ROFLMAO:
کاشکی این کارو میکرد رفته کلی اعتراض کرده عین ندید بدید ها که این حق من بوده و من باید اول میشدم. در این سطح جهانی هیچوقت داورها اشتباه نمیکنند به نظر من زر بیخود زده مگه ایرانه که حق خوری بشه

کاشکی این کارو میکرد رفته کلی اعتراض کرده عین ندید بدید ها که این حق من بوده و من باید اول میشدم. در این سطح جهانی هیچوقت داورها اشتباه نمیکنند به نظر من زر بیخود زده مگه ایرانه که حق خوری بشه
حق خوری که میشه ولی اعتراض الکیه

اصن با ابن بشر حال نکردم
گولاخ میشن ولی از خود بیخود میشن

تو اینستا خیلی محبوبه اتفاقا.
در مورد اول شدنش من کمی در جریان خبرها و تحلیلها بودم. واقعا حرف و حدیث هست که چند باره دومش می کنن. در صورتی که بدنش عالی هست و کسی زیر سوال نمی بره هیکل هادی رو در برابر رقیبش، فقط می گه سلیقه ای است.

اینم در نطر بگیرید حریف خیلی قدری مثل قبل تو میدون نیست و هیکل هادی تو این رقبا عالیه.

دوره رونی کولمن و ... واقعا رقبا خفن تر بودن‌

و همون طرف های مهسا امینی قهرمان المپیا شد و جایزش رو به بانوان ایران تقدیم کرد...

آخرین ویرایش:

عقب
بالا