گیک کلاب

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پارس وی دی اس ، یه کد تخفیف 90% یی هاست بهم داد.. واسه تمدید اومدم ازش استفاده کنم، کار نمیکرد..
تیکت زدم ، گفتن فقط برلی خرید سرویس جدیده ، و نه تمدید سرویس..
منم یه سرویس جدید مسابه سرویس خودم با کوپن تخفیفه خریدم، بعدس تیکت دادم اطلاعت رو مپی کنید به سرویس جدید..

پارس وی دی اس ، یه کد تخفیف 90% یی هاست بهم داد.. واسه تمدید اومدم ازش استفاده کنم، کار نمیکرد..
منم یه سرویس جدید مسابه سرویس خودم با کوپن تخفیفه خریدم، بعدس تیکت دادم اطلاعت رو مپی کنید به سرویس جدید..
حقا که کاربر پرشین تولزی

یاد نت افزار افتادم که یک کد تخفیف خوب منتشر کرده بود و من میخواستم سرویسم رو با همین کد ارزونتر تمدید کنم. منتها کد برای تمدید نبود و منم اومدم یک سرویس جدید باهاش خریدم و بعد به خاطر یک مشکل که فکر کنم یکی بودن دامین بود نمیشد سرویس رو ثبت کرد. به پشتیبانی شون تیکت زدم گفتم اینجوریه و اونا هم میگفتند خب چرا همینو تمدید نمیکنی :rolleyes: منم روم نمیشد بگم چاهکش میخوام کد تخفیف اعمال بشه. آخرش پولو زدند کیف پول و همونو تمدید کردم بدون تخفیف 🥹
درواقع فکر همه جاشو کرده بودم به جز اینکه نت افراز خودش اصفهانیه 🥹

اساتید قالب فروشگاهی رایگان که استایل این مدلی داشته باشه سراغ دارید ؟
قبلا قالب نال شده مینداختیم قشنگ خداسال بدون مشکل کار میکرد , لعنتی الان قالب نال شده میندازیم یک هفته نشده سایت در هفت مدل سامورایی مورد عنایت قرار میگیره !

یه سوال دیگه هم دارم , یعنی قالب های توی راستچین و ژاکت که در اصل نال شده هستند ولی به اسم اصل میفروشند هم همینقدر باگ امنیتی دارند و مورد عنایت قرار میگیرند ؟

Screenshot 2025-10-14 183634.png

اساتید قالب فروشگاهی رایگان که استایل این مدلی داشته باشه سراغ دارید ؟
قبلا قالب نال شده مینداختیم قشنگ خداسال بدون مشکل کار میکرد , لعنتی الان قالب نال شده میندازیم یک هفته نشده سایت در هفت مدل سامورایی مورد عنایت قرار میگیره !

یه سوال دیگه هم دارم , یعنی قالب های توی راستچین و ژاکت که در اصل نال شده هستند ولی به اسم اصل میفروشند هم همینقدر باگ امنیتی دارند و مورد عنایت قرار میگیرند ؟

مشاهده پیوست 638

با فلت سام میتونی درست کنی.
قالب ساز داره

دوستان اگر ip همه کشورها غیر از ایران رو بلاک کنیم چقدر میتونه در حمله به قالب نال شده تاثیر داشته باشه ؟

دوستان اگر ip همه کشورها غیر از ایران رو بلاک کنیم چقدر میتونه در حمله به قالب نال شده تاثیر داشته باشه ؟
ایده خوبیه :-؟
امتحان کن
فقط یادت باشه ربات های گوگل رو هم استثنا کنی

• Like
Reactions: moo
آقا کسی میدونه چه محصول یا خدماتی فروش اینترنتی مناسبی دارن؟ ممنون میشم اگه تجربه ای دارید بگید.

1760830819720.png

این اندروید استودیو سایید ما رو ! کسی میدونه این حجم از ارور چیه ؟ بخشی از gradle هست ولی نیست ! چون gradle دانلود میشه و مشکل کانکشن بخاطر فیلتر بودن نیست

Screenshot 2025-10-23 174724.png

کسی امروز از طرف اینماد پیامک تعلیق نماد نگرفته ؟ صبح برام پیامک اومد نماد شما تعلیق شد , رفتم پنل رو چک کردم دیدم که زده عدم تایید صلاحیت اماکن به دلیل تخلف و کلاهبردای !!
48.gif
رفتم از طریق اپ پلیس من چک کنم دیدم اخلال داره , درگاه دولت من هم اخلال داشت , عصر این دو درست شدن , وضعیت اماکن تو پلیس من تایید شده بود !
162.gif

درگاه ملی مجوز هم چک کردم دیدم اونجا تایید شده هست ! سایت اینماد هم الان چند ساعته در دسترس نیست !
283.gif

نکته عجیب ماجرا اینجاست که سایت رو کلا گذاشتم رو حالت تعمیر و هنوز شروع نکردم !
goodsigh.gif

کسی امروز از طرف اینماد پیامک تعلیق نماد نگرفته ؟ صبح برام پیامک اومد نماد شما تعلیق شد , رفتم پنل رو چک کردم دیدم که زده عدم تایید صلاحیت اماکن به دلیل تخلف و کلاهبردای !!
48.gif
رفتم از طریق اپ پلیس من چک کنم دیدم اخلال داره , درگاه دولت من هم اخلال داشت , عصر این دو درست شدن , وضعیت اماکن تو پلیس من تایید شده بود !
162.gif

درگاه ملی مجوز هم چک کردم دیدم اونجا تایید شده هست ! سایت اینماد هم الان چند ساعته در دسترس نیست !
283.gif

goodsigh.gif
احتمالا باگه

48.gif
162.gif

283.gif

goodsigh.gif

تیکت بده بهشون.

سربازی رفتی؟

• Like
Reactions: moo
ایران؟ برای محصولات فیزیکی گزاشهای دیجی کالا رو دانلود کن و بخون
اره ایران
اونا 100 ها کالا رو لیست میدن
تجربه از دیتا خام مهمتره
قبلا پرشین تولز یک طراح سایت با عکس پروفایل بچه بود که گاها تجربه‌اش از فروش مشتریاش توی ترب میگفت و یک سری محصول رو میگفت پرفروشن

بیزی مدیر فرتاک نیوز شده؟ :unsure:

تمام مردان در طول عمرشان در تلاش برای رسیدن به واژن یک زن هستند و بهترین لذت دنیا را وارد کردن آلت تناسلی خود به داخل واژن می دانند ، پس چرا نباید از داشتن واژن احساس غرور داشته باشید

بیزی مدیر فرتاک نیوز شده؟ :unsure:

تمام مردان در طول عمرشان در تلاش برای رسیدن به واژن یک زن هستند و بهترین لذت دنیا را وارد کردن آلت تناسلی خود به داخل واژن می دانند ، پس چرا نباید از داشتن واژن احساس غرور داشته باشید
واژن بدون صدا

:)))
رفته دیده ملت چی سرچ کردن h2 زده :))

اداره پست همه محصولات رو خراب میکنه خسارت هم نمیده، دولتیه و کسی نمیتونه یقه اش رو بگیره
اینطوری کسب و کار اینترنتی بدرد نمیخوره
چطوری میشه بازار های محلی رو گرفت؟
یعنی فروش فقط توی همون شهر که ارسال و تحویل با خودمون باشه

واژن بدون صدا

:)))
رفته دیده ملت چی سرچ کردن h2 زده :))
من شنیدم مثل عقب باهاش صدا درمیارن، انگار هوا میکشه خخخ

عقب
بالا