Iranescence
تایید هویت
خب الانم پیامم رو سین کرد فقط ری اکت خنده گذاشت

یه مدت خودتو نگه دار پم ندهخب الانم پیامم رو سین کرد فقط ری اکت خنده گذاشت
این داره فرندزونت میکنه
یه مدت کلا پیام نده ببین نگرانت میشه زنگ میزنه
اونم خوب میگفت..یک کاربر بود اسمش یادم رفت خدا چی بوووود
بچه کرج بود
اسمش میهن وی بود
اون خیلی دقیق میزد به خال
کاش بود بازم
نه..بازی رو شیر تو شیر نکن..اینستا ریکوئست بدم؟ اینستام پرایویت هست کم فالور دارم
برادر تو انقدر خودتو مشتاق نشون میدی خب معلومه طرف نصف و نیمه میاد سمتتاینستا ریکوئست بدم؟ اینستام پرایویت هست کم فالور دارم
برادر تو انقدر خودتو مشتاق نشون میدی خب معلومه طرف نصف و نیمه میاد سمتت
اون حالا یه جواب قطعی هم به تو نداده که میخواد با تو وارد رابطه بشه یا نه تو از الان برنامه ازدواج چیدی
- اگه بعد از عقب گردت اومد جلو که چه خوب.. ادامه بازی رو خودت میری...
-ولی اگه این مورد قسمت نشد , به فال خیلی نیک بگیر.. چون بعدش به پیشنهاد و تاکید من , به صورت تمیرینی میری سراغ مواردی که زیاد ازشون خوشت نمیاد..
مدام تجربه کسب میکنی.. برای یه مورد خوب احتمالی آینده که با تجبه خیلی بالاتر سریع بازی رو جمع میکنی..
بله حق با توکل چت رو فرستادم از روز اول
هول بازی در اوردم؟
چتام بد بود؟
محترمانه نخواستم؟
خیلی اروم پیش رفتم عزیزم
اینجا میگم برنامم ازدواجه! کلا چسناله های اینجا رو ولش کن چت رو بچسب که خیلی محترمانه گفتم تازه فکر نمیکنم چت هم خیلی مشتاق نشون داده باشم از اول بخون
این الان بشینه مثلا چند نفرو به چیزش بگیره که حالا تجربه کسب کنه؟؟؟- اگه بعد از عقب گردت اومد جلو که چه خوب.. ادامه بازی رو خودت میری...
-ولی اگه این مورد قسمت نشد , به فال خیلی نیک بگیر.. چون بعدش به پیشنهاد و تاکید من , به صورت تمیرینی میری سراغ مواردی که زیاد ازشون خوشت نمیاد..
مدام تجربه کسب میکنی.. برای یه مورد خوب احتمالی آینده که با تجربه خیلی بالاتر سریع بازی رو جمع میکنی..
بله حق با تو
ولی جواب قطعی ازش گرفتی؟؟؟
همینجا دیگه وایسا یکم خودداری کن خودتو نگه دار جان عزیزت چون هر چی بیشتر جلوتر بری طرف مقابل اینطور بهش الهام میشه که شخص و فرد خاصی هست و اینطوری همیشه حسین فهمیده و دهقان فداکار رابطه تویی و اونیکه قراره اسفالت بشه همتویی ...پیشنهاد اشنایی دادم عزیزم
نه پیشنهاد دوستی
حس میکنم کاربرای هاردکور پی تی فقط تجربه داشتن بقیه از منم تجربشون پایینتره