محتوای فارسی رو که اصلا قبول نمیکنه اون سایتهایی هم که تبلیغات دارن به نحوی دور زدن.من بازدیدام فیلتر شده همه خارج از کشورن ماهیانه ۴میلیون بازدید کننده دارم به نظرتون فعال کنم ادز رو ؟
محتوا اما فارسیه

محتوای فارسی رو که اصلا قبول نمیکنه اون سایتهایی هم که تبلیغات دارن به نحوی دور زدن.من بازدیدام فیلتر شده همه خارج از کشورن ماهیانه ۴میلیون بازدید کننده دارم به نظرتون فعال کنم ادز رو ؟
محتوا اما فارسیه
دوستان درگاه پرداخت کارت به کارت معتبر میشناسید؟
ظاهرا اینماد لازم نیست براشون
نه بابا هندی هستنبا ایران مشکل نداره ؟
من چندین دوره seo گوگل شرکت کردم !این دوره سئو طاووسی رو کسی شرکت کرده؟ کلا چطوره؟ ارزش داره یا جای فایل هاش هست؟
ولی قیمتشون خیلی بالاست ! ماه 6 دلار ! هاستینگر و بلوهاست از ماهی 2 دلار شروع میشه با سرویس مشابه , حتی نیم چیپ هم برای سال اول تقریبا 2 دلار هست ,نه بابا هندی هستن
این رو که من چندهزار سال قبل تو پی تی گفته بودم , سئو ایرانی سسشعری بیش نیست ,یک چیزی فهمیدم ! این چیزایی که برای seo در سایت های ایرانی نوشتن عملا کسشعری بیش نیست !!
من بخش اولش رو گرفتم چیز خاصی نداشت واقعااین دوره سئو طاووسی رو کسی شرکت کرده؟ کلا چطوره؟ ارزش داره یا جای فایل هاش هست؟
ممنونمن بخش اولش رو گرفتم چیز خاصی نداشت واقعا
خیلی هم نگاه از بالا به پایین داره حال نمیکنم باهاش
فکر نمیکنم هیچ دوره ای باشه که دلسوزانه فوت و فن کارو بهت یاد بدن
یه کلیتیه که با دوره حجت مسگری میشه یاد گرفت بقیش تجربه و تست و بررسیه
اگه میخوای دوره پولی بگیری من دوره مگاسئو امین هاشمی به نظرم بهتره من چند تا ویدیو پشتیبانیشو دیدم جالب بود
میخواستم اول مگاسئو رو بگیرم که گول اسم طاووسی رو خوردم و فقطم بخش اولشو گرفتم دیگه بقیه بخش هاش رو نخریدم