• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دوستان اگر کسی افزونه وردپرسی کپی و انتشار خودکار مطالب کانال تلگرام به وردپرس داره اطلاع بده..
افزونه ربات نویسنده فکر نکنم این وِزگی رو داشته باشه..

دوستان اگر کسی افزونه وردپرسی کپی و انتشار خودکار مطالب کانال تلگرام به وردپرس داره اطلاع بده..
من ندیدم تا حالا
برعکسش هست از وی پی به تلگرام

من ندیدم تا حالا
برعکسش هست از وی پی به تلگرام
با ربات نویسنده خودکار انجام دادم الان....
ولی دسترسی هاست سرور داخلی به تلگرام قطعه..

من سرور آروان کلود رو چک کردم... اصلا کلا اینترنت سرورشون قطعه... هم سایت خارجی و هم داخلی... به یک سروری شما نیاز داری که به اینترنت بین الملل وصل باشه.

من سرور آروان کلود رو چک کردم... اصلا کلا اینترنت سرورشون قطعه... هم سایت خارجی و هم داخلی... به یک سروری شما نیاز داری که به اینترنت بین الملل وصل باشه.
ممنون
ببخشید شما چطور با این فروم آشنا شدید؟

vps ویندوزی کسی نداره تست کنه؟

همه سرکاریم چون اتفاقا یه عده قلیل هنوز وصلن با سیم کارت سفید ولی متاسفانه نمیان کمکی به ما کنن در عین اینکه میتونن...
هرکس ساعات اخر پنجشنبه ایکس بوده اینو‌ فهمیده... بهشون دسترسی دادن یهو‌ فعال شن برای محکومیت اغتشاشات و‌ طرفداری از رژیم...
همون سیم کارتی که دست سران نظام و نماینده های طویله مجلسه دست خیل عرازش و استمرارطلبان طیفهای مختلفشون هست از روزنامه نگار بگیر تا خایه مال و جاسوس و مخبر و تعدادشونم کم نیست ولی عمرا کمکی به من و شما نمیکنن

نت وصل شد هر کسو دیدین این مدت فعالیت داشته گروهتون درجا ریمو کنید و اگه دسترسی ندارید بلاک و‌ قطع رابطه چون قطعا مخبر و دارنده سیم کارت سفید بوده
این هشدار رو جدی بگیرید

البته تعداد کمیم نیستن چند ده هزار نفرن حداقلن، در مقابل ۹۰ میلیون که اینترنت ندارن کمن

سایت ها داخل همه بالا میان غیر از دیوار ! فکر کنم چون چت داخلی داره فعلا تعطیلش کردن

می‌خوام یه تعداد دامنه رو چک کنم آزاد هستن یا نه
اما مشکل اینه که خود هاستینگ، لاگ سرچ کاربر ها رو نگه میدارن و اگر دامنه تاپ و خوبی باشه خودشون بتونن ثبتش میکنن
من چطور میتونم با خیال راحت چک کنم، اونا لاگ سرچ من رو نداشته باشن

می‌خوام یه تعداد دامنه رو چک کنم آزاد هستن یا نه
اما مشکل اینه که خود هاستینگ، لاگ سرچ کاربر ها رو نگه میدارن و اگر دامنه تاپ و خوبی باشه خودشون بتونن ثبتش میکنن
من چطور میتونم با خیال راحت چک کنم، اونا لاگ سرچ من رو نداشته باشن
الان که دیگه احتمالا همشون هم هوش مصنوعی راه انداختن واسه خودشون..

فکنم اسکریپتش رو بتوی گیر بیاری رو هاست خودت واسه خودت بیاری بالا..

خوشبحال دانش اموزا کلا تعطیل بودن امسال

عقب
بالا