گیک کلاب

نظرتون در مورد این سایتی که طراحی شده

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ali
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Ali

تایید هویت
سلام خدمت دوستان پی تی سابق و جی کی جدید. به امید اینکه اینجا هم مثل پی تی شلوغ و پربازدید بشه

عارضم خدمتتون که یکی از اقوام نزدیک بنده تو کار تولید/نمایندگی یه برند رنگ مو هست و چند ماه پیش به یه شرکت به نام آژانس خلاقیت پیام آوا سفارش طراحی جدید برای سایت خودش داده بوده و طبق قرارداد قرار بود 2 ماهه تحویل بده و الان بعد از حدود 8 ماه دموی سایت رو تحویل داده تا مشکلاتش رو بهشون بگه و بعدم تحویل نهایی و تسویه(از اول قرارداد نصف رو گرفته بودن بعد از تحویل هم نصف دیگه رو میخوان بگیرن)
خواستم شما نظرتون رو بگید در مورد سایت و اینکه ایراداش چیه؟ به نظر خودم که چند سال تجربه دارم فکر میکنم بعد اینهمه مدت فقط یه قالب آماده رو فقط ترجمه و راست چین کرده باشن.
وقت شما بخیر
https://payamava-demo4.ir/
وبسایتتون به صورت دمو رو دامین بالا اومده، لطفا بررسی بفرمایید. اگر موردی نبود دسترسی بدین ببرین رو هاست خودتون.

چقدر گرفته برای این؟

وضعیتش داغانه. اسکیماها رو هم نزده. صفحات داخلی هم که :poop::poop: مالی هست.

احتمالا یه سال بعد از تحویل سایت رو ول میکنه میره.

بیشترین هزینه ای که میشه برای این سایت کرد در وضعیت تو پاچه کنی، بیشتر از 6 تومن نباید باشه.

حدس خودمم همینه. 40 تومن کلش. 20 اول 20 موقع تحویل. تازه کلی هم میخوسته تلکه ش کنه من نذاشتم. سایتی که در ماه 100 بازدید هم نداره رو گفته بهش باید سرور مجازی بگیرم برات:ROFLMAO: . ازشون پرسیدم چرا؟؟؟ گفتن چون باید SSH بزنیم بهش روی هاست معمولی نمیشه:ROFLMAO::ROFLMAO:
همینطور سر پنل اس ام اس

همینطور که خودوون گفتید به احتمال زیاد یه قالب رو فارسی و راست چین کرده، ولی کلا قالب یه جوریه، چطوری بگم به درد ایرانی که نمیخوره مثل قالب های آماده وردپرسه!

• Like
Reactions: Ali
حدس خودمم همینه. 40 تومن کلش. 20 اول 20 موقع تحویل. تازه کلی هم میخوسته تلکه ش کنه من نذاشتم. سایتی که در ماه 100 بازدید هم نداره رو گفته بهش باید سرور مجازی بگیرم برات:ROFLMAO: . ازشون پرسیدم چرا؟؟؟ گفتن چون باید SSH بزنیم بهش روی هاست معمولی نمیشه:ROFLMAO::ROFLMAO:
همینطور سر پنل اس ام اس

همین الانم بگه نمیخوامش برای عمت، کمتر ضرر کرده.

برو تو قراردادشون بگرد بندبندشو. یه چیزی پیدا کن توش لغوش کن. شاید اینکه چندماه کشش داده بتونه لغوش کنه

• Like
Reactions: Ali
همین الانم بگه نمیخوامش برای عمت، کمتر ضرر کرده.

برو تو قراردادشون بگرد بندبندشو. یه چیزی پیدا کن توش لغوش کن. شاید اینکه چندماه کشش داده بتونه لغوش کنه
فکر کنم طبق قراردادش بابت هر روز تاخیر میتونه 500 تومن خسارت طلب کنه و این بندش به نفعشه و با این وضعیت پس بهتره کلا کنسل کنه و پولشو پس بگیره. هر چند بعیده کار راحتی داشته باشه و بیوفته توی پروسه شکایت و شکایت کشی

سلام،همونطور که کاربران دیگر گفتن آژانس خلاقیت پیام آوا هیچ خلاقیتی به خرج نداده و قالب فقط ترجمه کرده!،از بیس و پایه کد نویسی نکرده ،تازه قیمت قالب ترجمه شده از 500 تومان شروع میشه تا نزدیک به 3 میلیون تومان،اگر 40 میلیون تا پایان پروژه منظورتون باشه به معنای واقعی کلمه ناجوانمردی کردن و از عدم آگاهی اقوام نزدیک شما نهایت استفاده دارن میبرن،اصلا نیازی به این همه هزینه نبود،فقط بعضی از برنامه نویس ها هستن که از پایه سایت کدنویسی میکنن و طبیعتا قیمت هم بالا میره با اینکار،اما تعدادشون اصلا زیاد نیست و انگشت شمار هستند چون کسی که میخواد یک سایت داشته باشه هزینه اش براش خیلی اهمیت داره که پایین باشه و در عین حال نیازهای مخاطب هدفش هم برآورده بشه،با سه میلیون الی 3 و پانصد(با جمع هزینه هاست) یه سایت ترجمه شده عالی و بدون نقص میتونست داشته باشه
افسوس!

کانفیگ قالب آماده وردپرسی با المنتوری که زده نهایت 6 تا 12 میلیون ارزش کارش هست.
من دقیق همینو بزنم 24 تا 48 ساعته تحویل میدم، طرف نهایت بین 3 تا 14 روز باید سایت رو تحویل میداده! 9 ماه مگه میخواد بزاد 😂

سلام،همونطور که کاربران دیگر گفتن آژانس خلاقیت پیام آوا هیچ خلاقیتی به خرج نداده و قالب فقط ترجمه کرده!،از بیس و پایه کد نویسی نکرده ،تازه قیمت قالب ترجمه شده از 500 تومان شروع میشه تا نزدیک به 3 میلیون تومان،اگر 40 میلیون تا پایان پروژه منظورتون باشه به معنای واقعی کلمه ناجوانمردی کردن و از عدم آگاهی اقوام نزدیک شما نهایت استفاده دارن میبرن،اصلا نیازی به این همه هزینه نبود،فقط بعضی از برنامه نویس ها هستن که از پایه سایت کدنویسی میکنن و طبیعتا قیمت هم بالا میره با اینکار،اما تعدادشون اصلا زیاد نیست و انگشت شمار هستند چون کسی که میخواد یک سایت داشته باشه هزینه اش براش خیلی اهمیت داره که پایین باشه و در عین حال نیازهای مخاطب هدفش هم برآورده بشه،با سه میلیون الی 3 و پانصد(با جمع هزینه هاست) یه سایت ترجمه شده عالی و بدون نقص میتونست داشته باشه
افسوس!

درست میگید کاملا. من هم فکر میکردم انقدر طولانی شدنش به خاطر اینه که واقعا از پایه دارن قالب طراحی میکنن طبق روالش و اول گرافیست و بعد کدزدن فرانت و بک و اینا. خودشون که اینجوری وانمود میکردن. با کلی فرم قرارداد از اول و برگه های نظرخواهی که ببینن مشتری چی میخواد. از همون اول ظاهر کارشون رو کاملا حرفه ای و درست نشون میدن. ولی بعدش در عمل فاجعه هستن....
بعد از چند ماه که همش امروز و فردا میکردن این فامیلمون قصد داشت شکایت کنه که گفتم حالا صبر کن ببین چی میدن بیرون که واقعا گند زدن...

نامردا حتی نکردن یه خورده دلسوزی کنن و قالب رو درست فارسی و راست چین کنن. هدر و فوتر کلی ایراد. بردکرامبش به اون تابلویی هنوز چپ چینه.o_O

آخرین ویرایش:
40 برای این خیلی زیاد نیست؟
زیاد؟؟؟ عملا کلاهبردارن
این فامیل ما خیلی تجربه ای در این زمینه ها نداشت و همینجوری با سرچ اینا رو پیدا کرده بود و خام تبلیغات و ادعاهای فریبنده شون شده بود که با خانومی کار میکنیم و با کلی برند و فلان و... اینم قرارداد بسته و من دو سه هفته بعدش متوجه شدم. وگرنه اجازه نمیدادم بدون تحقیق و مشورت باشه.
بشدت قالتاق و سواستفاده گر و زبون باز هستن که دو موردش رو بالاتر گفتم. جوری با چرب زبونی طرف رو فریب میدن که آره تو اگه میخوای مثل فلان سایت باشی باید بالای 100 میلیون خرج کنی تا پلاگین حرفه ای برات نصب کنیم و لایسنسش رو برات بگیریم تا طرف رو وادار کنن هی پول دو دستی تحویلشون بده و بدون هیچ انصافی به معنای واقعی مشتری رو تیغ میزنن.
اسم شرکتشون رو هم سرچ زدم رسیدم به کامنتای یه سایت که موضوعش تجربه های کارمندای جاهای مختلفه. کارمندای سابقش هم بشدت ازشون شاکی هستن.

به نظر من شکایت کنه و طبق قرارداد ضرر زیان روزانه اش رو بگیره. این ادمها باید باهاشون سفت برخورد بشه چون فکر میکنن همه نفهمن و فقط خودشون میتونن بندازن و برن.حتما شکایت کنید.

سلام خدمت دوستان پی تی سابق و جی کی جدید. به امید اینکه اینجا هم مثل پی تی شلوغ و پربازدید بشه

عارضم خدمتتون که یکی از اقوام نزدیک بنده تو کار تولید/نمایندگی یه برند رنگ مو هست و چند ماه پیش به یه شرکت به نام آژانس خلاقیت پیام آوا سفارش طراحی جدید برای سایت خودش داده بوده و طبق قرارداد قرار بود 2 ماهه تحویل بده و الان بعد از حدود 8 ماه دموی سایت رو تحویل داده تا مشکلاتش رو بهشون بگه و بعدم تحویل نهایی و تسویه(از اول قرارداد نصف رو گرفته بودن بعد از تحویل هم نصف دیگه رو میخوان بگیرن)
خواستم شما نظرتون رو بگید در مورد سایت و اینکه ایراداش چیه؟ به نظر خودم که چند سال تجربه دارم فکر میکنم بعد اینهمه مدت فقط یه قالب آماده رو فقط ترجمه و راست چین کرده باشن.
بگردید دلیلی پیدا کنید برای لغو
البته ضررش درس و تجربه میشه

عقب
بالا