گیک کلاب

از هر دری سخنی..

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
رنگ کاربنیش رو میگم زود ازش خسته میشی. من که اینطوری بودم.

جامعه؟ به شخمت

رنگ سفید رو دخدرا بیشتر میپسندن، آبی هم خوبه برای زد بازی، ولی سنین پایین بیشتر میپسندن
ماشینت پرشیا کاربنی بود؟

بنظرتون با یکم پس اندازی که جمع کردم دوباره موتور بخرم (قبلیو دزدیدن نامردا) یا دلو بزنم به دریا و یه سیستم خوب ببندم (از بچگی کامپیوتر خوب داشتن تو دلم مونده)
درسته با موتور میشه کار کرد ولی حالم دیگه از ویزیتوری به هم میخوره وقتی انبار کارگری میکردم اعصابم راحت تر بود به قرآن

آخرین ویرایش:
سرنوشت بشر این است؛
که در تمام عمر زحمت بکشد
تا بتواند زندگی کند،
و به زندگی ادامه دهد
تا بتواند بمیرد !

#چارلز_بوكوفسكی

عصای پیری شما
عضلات و مفاصل شما هستند،
نه فرزندان شما!

حواست به خودت باشه و خودت رو دوست داشته باش... :D

عصای پیری شما
عضلات و مفاصل شما هستند،
نه فرزندان شما!

حواست به خودت باشه و خودت رو دوست داشته باش... :D

با اجازه. کپی شد اینجا

محرم پارتی در ساعات پایانی
تا آخرین لحظه به هیئت ها و مساجد مرغ و ران و سینه دادم. توی شهر ما هیچکس اندازه من نتونست براشون ران و سینه مجلسی بزنه☺️
همکارای دیگه اینقدر گردن و بال و کتف رو دستشون باد کرده بود که ذخیره گردن و بال کتفشون از بودجه خرید مرغشون بیشتر شد و نمیتونستن سفارش بگیرن :LOL:

تا آخرین لحظه به هیئت ها و مساجد مرغ و ران و سینه دادم. توی شهر ما هیچکس اندازه من نتونست براشون ران و سینه مجلسی بزنه☺️
همکارای دیگه اینقدر گردن و بال و کتف رو دستشون باد کرده بود که ذخیره گردن و بال کتفشون از بودجه خرید مرغشون بیشتر شد و نمیتونستن سفارش بگیرن :LOL:
چه باگ پشم ریزونی:)
من با همچین مشکلی روبرو شم تبدیلش میکنم به جوجه کباب مجلسی + سوپ

چه باگ پشم ریزونی:)
من با همچین مشکلی روبرو شم تبدیلش میکنم به جوجه کباب مجلسی + سوپ
گردن هارو که فروختم
ولی حدود 300 کیلو بال و کتف دارم که فریز کردم ☺️
توی این هفته همشو میفروشم

ایناچطوری هنوز کلاهبرداری میکنن؟! یعنی بعد بیست سال هنوز کسی هست خبر نداشته باشه از این قصه؟! عجیبه واقعا
Screenshot_20240716-205824_Messages.jpg

ما یه گوشی برنج 20هندی کیلویی داشتیم حشره زده بود..
من باش مشکلی نداشتم ولی همخونه ییم گفت برنجش هم زیاد مرغوب نبود ارزش نگهداری نداره ردش کن بره..
یه همسایه مون گفتم اگه شخص نیازمندی سراغ داری بگو یه همچین برنجی داریم..
گفت بده ببرمش برای هیئت! گفتم مگه میشه؟ گفت آره بابا بده..
خلاصه برنج یکی از هیئت های اطراف رو ما ناخواسته با برنج حشره زده تامین کردیم.. :D

ایناچطوری هنوز کلاهبرداری میکنن؟! یعنی بعد بیست سال هنوز کسی هست خبر نداشته باشه از این قصه؟! عجیبه واقعا
مشاهده پیوست 137
در هزاره بعد از میلاد (قرن 21 ام)
هنوز هم هستن، کسانی که باور میکنن و گول میخورن... :D

به خیالم که تو دنیا واسه تو عزیزترینم
آسمونها زیر پامه
اگه با تو رو زمینم
به خیالم که تو با من یه همیشه آشنایی
به خیالم که تو با من دیگه از همه جدایی......

🔸احضار عاملان هتک حرمت در روز عاشورای ‌‌کرج

فرمانده انتظامی استان البرز:
🔹️با عنایت به انتشار ویدیویی در فضای مجازی مبنی بر حضور چند دختر بی‌حجاب در دسته عزاداری روز عاشورا و خدشه‌دار شدن احساسات عزاداران حسینی در سراسر کشور؛ پیگیری موضوع در دستور کار مأموران پلیس استان قرار گرفت.
🔹️همه این افراد پس از شناسایی به پلیس استان البرز احضار شده‌اند

گردن هارو که فروختم
ولی حدود 300 کیلو بال و کتف دارم که فریز کردم ☺️
توی این هفته همشو میفروشم
یعنی مرغ فروشی زدی ؟؟؟ خودت قطعه میکنی ؟
بال و کتف رو که راحت میشه فروخت پاچینی ها همیشه مشتری هستند

🔸احضار عاملان هتک حرمت در روز عاشورای ‌‌کرج

فرمانده انتظامی استان البرز:
🔹️با عنایت به انتشار ویدیویی در فضای مجازی مبنی بر حضور چند دختر بی‌حجاب در دسته عزاداری روز عاشورا و خدشه‌دار شدن احساسات عزاداران حسینی در سراسر کشور؛ پیگیری موضوع در دستور کار مأموران پلیس استان قرار گرفت.
🔹️همه این افراد پس از شناسایی به پلیس استان البرز احضار شده‌اند
کلا دنبال حاشیه
بابا ولشون کنید دیگ

عقب
بالا